icon

Kolik vážíte při výšce 175 cm?

terkaoli
19. zář 2016

Hezký den,
v poslední době mám trochu? problémy s váhou. Nikdy jsem nebyla úplně štíhlá, měla jsem pár kilo navíc. Teď je mi 21 let, měřím 175 cm a vážím 75 kg. Snažím se zhubnout, ale spíš se plácám, moc mi to nejde. Chci se zeptat, kolik vážíte vy, které máte přibližně mou výšku? Já se za sebe už i stydím, pár lidí na mě mělo hloupé narážky, sice to byli nějací puberťáci, ale i tak.. Tak hledám i trochu útěchu, že tak moc zle na tom snad nejsem.

Strana
z2
luciferkaklaris
20. zář 2016

Ahoj, já tě snad trošku uklidním. Jsem skoro 8 týdnů po porodu, měřím 178 cm a vážím 90 kg ☹ Vypadám hrozně, vytahaný břicho, tlustý stehna a velkej zadek...nejsem moc sportovní typ, ale je mi jasný, že budu muset zamakat, samo to dolů nepůjde (v těhotenství jsem přibrala 22 kg a 12 kg už mám dole). Taky záleží na tom, kde ty kila máš. Pokud máš postavu "přesýpacích hodin", může to vypadat dobře 🙂 Hlavu vzhůru, zdraví je na prvním místě 🙂

bledulka84
20. zář 2016

Mám 176 cm, před těhu jsem měla 58 kg, váhu jsem měla léta zhruba stejnou, teď 2 roky po porodu mám 60 kg, naštěstí jsem nikdy váhu řešit nemusela 🙂

alenaz88
21. zář 2016

171cm a 74kg. Jsem půl roku po druhém porodu. Chci dát dolů aspoň ještě 5kg. Ideálně 10kg. uvidíme. Ale po porodu jsem měla přes 96kg, takže to jak vypadám teď, je už relativně dobré. záleží, kolik máš svalů a taky jaký máš typ postavy. Mě jde všechno do břicha a boků. A když hubnu, tak první jdou ruce a prsa ☹ to nasere 😀 😀

tawiyelan
21. zář 2016

@terkaoli mam 170 cm a 63 kg. Jeste tak pred 3 rokama jsem mela o 15 kg vic. Nesnasela jsem se, ale neslo to dolu - nic jsem proto neudelala. Nikdo to na me nevidel. Nenosila jsem nic obtazeneho a mela jsem dost svalove hmoty. Pak jsem odjela do Francie a nedostatkem penez a zmenou sportu jsem zhubla o 10 kg. Pak jsem pridala (ubrala) dalsich 10 kg doma, ale dost jsem se trapila a prisla o cyklus. Dr. nechtela verit, ze je to tim. Otehotnela jsem po vyvolavaci injekci (a po sexu s manzelem samozrejme) a vaha hned vylitla o 15 kg nahoru. Telo si to pamatovalo. Ted mam rok po porodu a blizim se zase k idealu - 62 kg. Ale kvuli sportu, co delam (beh), bych chtela vazit pod 60 kg. Pri dlouhem beho citim vse, co musim nosit zbytecne navic na sobe.

desencanto
21. zář 2016

Po dvou porodech 172/55 kg.. Nejvyšší váhu jsem měla 67 a psychicky to bylo pro mě složitější. Nebyla jsem to já, necítila jsem se vůbec dobře..

majvik
21. zář 2016

před dětma jsem to měla jako ty -175/75 a taky jsem si připadala děsně tlustá... po druhém porodu mám bohužel pořád jenom 175cm ale už 95kg☹ a ať dělám co dělám, pořád ne a ne vyrůst na těch 195cm aby to bylo vyvážený...😀 když teď koukám na fotky před dětma, říkám si jak jsem byla vlastně hubená oproti teď☹ ale znám i horší případy😀

lucka00024
21. zář 2016

Tak ja mam ´´jen´´ 170cm ale 90 kg ☹ ☹ ☹

keckemet
21. zář 2016

55

baleale
15. pro 2016

Konečně jsem se dostala pod 70, ještě bych ráda těch pět dala dolu, ale jsem konečně spokojená.

lennittka
21. kvě 2020

Já mám teda 186 cm.. 😀 Nejvíce spokojená jsem byla při 86 - 90 kg..
Teď mám asi tak 115 👎

Strana
z2