icon

Lymfatické masáže - lymfodrenáž. Mám do toho jít?

markule_2006
30. črc 2008

Ahoj holky, maminky i nemaminky🙂, nějak podrobně jsem nebrouzdala na koníkovi, nestíhám🙂, ale ráda bych zjistila Vaše názory na lymfodrenáž, zkušenosti, atd...zůstalo mi dost kil po porodu, navíc mám výraznou celulitidu, snad všude.Ne, hodně na stehnech, zadečku a i na rukách(pažích). Sestřenka chodí nyní na lymfu a říká, že má dobré zkušenosti s úbytkem cm, máte někdo podobné zkušenosti?STojí to prý 4300Kč deset kůr a já stále váhám, zda do toho jít, nebo ne?Díky

Strana
z2
britani
27. srp 2012

Chodím už od jara k paní v Praze 3, v Přemyslovské ulici a přestaly mi uplně otékat nohy a mám je takové lehčí 🙂
masaze-innoaktiv.cz

kophana
27. zář 2012

Ráda bych obnovila diskuzi ohledně lymfatických masáží - taky o nich uvažuju, protože mám sedavé zaměstnání a mám často pocit těžkých nohou. Nevíte jestli se doporučujou masáže i v těhotenství? Některá studia o tom píšou, že by se chodit nemělo a některá se vůbec nezmiňujou....

jancip
16. říj 2012
jancip
16. říj 2012

Nemáte někdo zkušenost s lymfodrenáží na předpis při otokou rukou a nohou? Vím, že v některých případech se tyto masáže předepisují lékařem.

pipinka
26. bře 2013

také se na lymfodrenáž chystám a už se moc těším 🙂

dagina
1. dub 2013

@pipinka jdeš na tu strojovou či ruční. Také o tom uvažuji, v těhotenstvích jsem dost přibrala, byla zavodněná .... . Nevíte někdo, jestli můžu toto absolvovat, když ještě kojím??? Už ne nějak moc, tak 4x..., do mléka se asi něco dostane, záleží, jak moc to je škodlivé pro dítě... 😖

vorz
Odpověď byla odstraněná
verasu
1. kvě 2015

@markule_2006 Děvčata všem doporučuji před přístrojovou lymfodrenáží je potřeba důkladná lymfatická ruční masáž bez ní nemá přístrojová cenu

ala1970
14. kvě 2015
Uživatel ala1970 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od ala1970.

A co zkusit na toto http://www.body-up.cz/sluzby/liposukce ? Není to něco jako ta lymfatická masáž? Teďka jsme na internetu dost četla o tyhle "liposukci". Tak přemýšlím jestli to na léto taky nezkusit právě.

mrmysak
23. led 2016

Devcata, chce to mene kecat na forech a vice soulozit. Zakladni pricinou drtive vetsiny civilizacnich problemu a nemoci, je premira blahobytu.

arcusolomouc
Odpověď byla odstraněná
ala1970
16. zář 2016
Uživatel ala1970 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od ala1970.

Jak by se dalo zhubnout na zadku? Co jsem se dočetla na http://www.inprov.cz/kurzy/doplnkove-kurzy/lymfaticke-masaze-pro-regeneracni-masery tak je to hlavně na detoxikaci organizmu a proti celulitidě, ale to píšou jen okrajově. Hlavní účinky píšou detoxikaci a odstranění otoků a únavy.

verasu
27. zář 2016

ahoj je spousta studií a lázní i tady v Praze 4 kde vám s otoky s váhou a únavou pomůžou 🙂 stačí se podívat na web hezký den 🙂

Strana
z2