icon

Nedaří se vám hubnout i přes cvičení a zdravou stravu?

10. lis 2024

Nedaří se mi hubnout, cvičím, jím zdravě a váha se ani nehne. Co s tím?

Strana
z2
jane46
11. lis 2024

Ja hubnu od cervence, uz mam 119 dni zapsano v kalorickych tabulkach... A fakt jsou ty bilkoviny zaklad a je za me nejvic narocne je za den splnit.... Jogurt, polevky, bezna jidla to nenasbiraji. Vypocitala jsem si hodnoty u Totha na webu a tech se drzim. Mam 8 kg dole, zadny kvalt, ale snad uz to konecne jednou dokazu.

vejuu98
11. lis 2024

Jmenuje se to Bioaktiv,kdyby tě zajímalo složení,cena apod,tak klidně napiš 😉

eldoradoh
12. lis 2024

Vyřadit úplně pečivo.

autor
13. lis 2024

Zkusila jsem ty tabulky a mám moc sacharidů

antoinet
13. lis 2024

Doporučuju ubrat ty, co nezasytí (sladkosti, med, ovoce, džusy...) a ponechat ty, co se tráví pomalu a zasytí (pečivo, ideálně celozrnné, rýže, brambory, těstoviny, ovesné vločky a jiné obilniny vhodné jako příloha nebo na kaši).
A tuky a bílkoviny OK?

autor
13. lis 2024
tereza0111
13. lis 2024

zkus si nechat sestavit jidelnicek. Casto dochazi k takove zamene, ze zdrave = dietni, ale tak to neni. Jidelnicek co pises je zdravy, ale hubnout po nem moc nebudes. Zejmena teda take nepises mnozstvi, ale je tam na prvni pohled strasne moc sacharidu.
Ty sestavene jidelnicky opravdu umi pomoci, clovek si toho casto nevsimne, kde do sebe dostava "problematicke" potraviny.

- Med obsahuje vysoký podíl cukru a byť je zdravější, stále se jedná o cukr
- Orisky jsou zaludne. Zase, jsou zdrave, ale kolik jich mas kdyz to ma byt svacina. Ty jsou hodne zaludne
- je dost rozdiil jestli polevka a hlavni jidlo znamena hutna nebo smetanova polevka a "vepro knedlo" nebo vyvar a kure s ryzi.
Odpoledni svacina uz by nemelo byt ovoce jen neco opravdu lehkeho (mlecne vyrobky, zelenina, libova sunka)
- vecere - zkus vyhodit pecivo, k hubnuti jen naprosto minimalne a kdyz uz tak k snidani, dopoledni svaca. Vecer udelaji treba pro me nejlepsi sluzbu zeleninove salaty se zdrojem bilkovin - syr, vajicko, quinoa...

Jinak soucitim, taky hubnu..

autor
13. lis 2024

@tereza0111 a jde to někde online?

tereza0111
13. lis 2024

to nevim, me to sestavila trenerka ve fitku, ktera je zaroven vyzivova poradkyne

antoinet
13. lis 2024

Teda za mě na to, že začínáš, tak hodně dobrý. Musíš trochu vytáhnout ty bílkoviny (ale hlídat si při tom tuk, ať ti nevyletí) a ubrat ty sacharidy, ale klidně na pohodu, postupně, vůbec na tom nejsi zle.

llluckaaa
13. lis 2024

Za mě to máš taky pěkný, zdravé rozložení živin. Co se osvědčilo mně, tak směřovat ovoce a obecně sladší potraviny do dopoledne a na odpoledne více bílkovinných potravin. Takže dopoledne 1 kus ovoce, klidně i nějaké ořechy (ale v množství 1 polévkové lžíce stačí), cukry dopoledne 1 lžičku na slazení do nějaké kaše, jogurtu, tvarohu a do oběda/večeře případně další lžičku do omáčky/dresinku. Na odpolední svačinu mi přijde super cottage light z Lidlu - cenově dostupný, chuťově dobrý, složením doženeš bílkoviny a není tam moc sacharidů a tuků, k němu nakrájet nějakou zeleninu. Pokud nevíš, jak nahnat bílkoviny a chceš zachovat sacharidy a tuky, tak ideální jsou tvarůžky (opět na ně mohu doporučit Lidl, mají víc příchutí, cenově vychází líp než jiné značky). Je fajn je mít v záloze v ledničce. Ještě někam do jogurtu, tvaroh přihoď semínka, zvedne ti to vlákninu a zdravé tuky, pečivo vybírej spíš žitné nebo celozrnné. Na večeři si dej dostatek zeleniny, střídej druhy a způsoby přípravy, k ní maso, vejce a spíše méně tučné sýry, přílohy už spíš méně, ale minimálně za začátku bych ji nevyřazovala úplně.

pharmacyeu6
Odpověď byla odstraněná
katerina888811
Odpověď byla odstraněná
mia5344
21. lis 2024

@katerina888811 🤦 aneb jak návrat peníze do zbytečnosti 🤷 bez vyvážené stravy a pohybu ti k hubnutí nepomůžou sebelepší přípravky a pokud ano tak chvilkové a přijde jo-jo (vlastní zkušenost)

katerina888811
Odpověď byla odstraněná
vejuu98
21. lis 2024

@katerina888811 taky mi přijde,že když člověk přidá svou vlastní zkušenost,tak tě tady pomalu ukamenují,ale měla jsem to stejně.Snažila jsem se jak to šlo,jedla zdravě,ale když jsem něco zhubla,tak jsem to pak zase nabrala zpět.Taky jsem použila pak produkt, který mi pomohl očistit tělo a nastartovat metabolismus a pak ty kila mizely krásně.A dodnes jsem bez jojo efektu a to jím opravdu vše a spousta maminek, které měly stejný problém si ho taky braly☺️

katerina888811
Odpověď byla odstraněná
vejuu98
21. lis 2024

@katerina888811 přesně jak píšete ☺️

mia5344
21. lis 2024

@katerina888811 dle složení je tam minimum konjakoveho kořene a za mě je to naprosto předražené nic 🤷 rýží, goji, brokolicí, borůvky.... To vše si můžu dát v čerstvě formě. Já nepopírám že to má placebo efekt ale ... Každopádně super že ti to funguje 👍

katerina888811
Odpověď byla odstraněná
ai30
21. lis 2024

@katerina888811 Hlavne kdyz si zalozis profil jen kvuli tomu, abys tu prispela do dvou diskusi o hubnuti odkazem na pochybny preparat, diky kteremu jsi zazracne zhubla, tak to je fakt nenapadnost sama. 🤣🤣

mia5344
22. lis 2024

@katerina888811 🤦 složení výrobku se píše dle toho, co je tam obsazeno nejvíce a naopak nejméně. První položka = nejvíc, poslední položka= nejmíň..... Já.moc dobře vím co je placebo a možná i líp než vy. Ale dobře pro vás, že vám zabral čaj 👍

lennus
22. lis 2024

Mrkni na IG na lu.cy.ka Sestavuje ty hodnoty na míru, bez toho se nepohneš.

viktorie586
25. lis 2024

Pokud se nedaří hubnout, i když cvičíš a jíš zdravě, můžeš vyzkoušet doplňky stravy, které podporují metabolismus a spalování tuků. Například chlorella, která pomáhá detoxikovat tělo a zlepšuje trávení, nebo morušový prášek, který stabilizuje hladinu cukru v krvi a zlepšuje metabolismus. Také se můžeš zaměřit na zelené potraviny, které podpoří tvou energii a trávení. Pokud budeš mít pravidelný příjem těchto potravin, může to výrazně podpořit tvoje hubnutí.

Strana
z2