icon

Podpora při dietě od ledna 2025. Kdo se přidá?

martinka_33
3. led 2025

Dietářky od ledna, pojďme se navzájem podpořit. Držim dietu už dva dny a vubec jsem nezhubla, což je dost demotivující 😭😀😀😀 Až se dohojí naražená noha, začnu makat i na zpevnění postavy 💪 Kdo je v tom se mnou?

Strana
z5
jijel
3. led 2025

@miryp hodíš sem prosím odkaz na ten kolagen? Zní to lákavě 😃

miryp
3. led 2025

@jijel zní to lákavě, chutné to není vůbec, ale 12 g bílkovin je 12 g bílkovin 😂 Jen koukám, že od té doby, co jsem ho kupovala, navýšili cenu https://4fitness.cz//collagen-hydrolyzovany/

barumrallyebum
3. led 2025

@martinka_33 tak to mas jednoduchy, vymen chipsy za neco zeleninoveho a mas to 🙂)

trdelnik234
3. led 2025

@martinka_33
Ahoj, ty ma bavis, ze pytel chipsov a vecerni krupani🤣🤣🤣.
To som nerobila ani pred detmi. Teraz keby moje 40+ sedavym zamestnanim zhuntovane telo dalo chipsy,tak mozem na moje oblubene jeany zabudnut.
Prva vec: nejedz z nudy a preto,ze ta niekto nasr...l
Druha vec: nemaju ciel dietu ale to,aby sa sa citila dobre
Tretia: pohyb (vynikajuca vec,ale najdi si to,co ta bavi)
Stvrtka: Zapisuj si,co zjes... Najlepsie dopredu.
Ze najprv napises,az potom jes.
Piata: Razz do tyzdna si daj nieco na co mas chut..
Dobre je tiez pravidlo 4x4: cvicit 4x tyzdenne 40 minut ale poriadne

trdelnik234
3. led 2025

@reeeza
Pecivo odburas casom...
Skus vyslovene tmave a vysoko proteinove.
Vyborny n'a bielkovinu je Skyr.
Na zobkanie ku telke vecer je skvely vareny cicer.
Toto pomohlo mne

trdelnik234
3. led 2025

@martinka_33
To je prave t'en problem...
Mna to stve ùz roky.
Proteiny a zdrave proteiny su drahe.
Sa ti to chudnutie predrazi.
Bohuzial

andelka
3. led 2025

Od srpna do listopadu jsem díky žlučníkové dietě zhubla 10 kg. V prosinci 2kg nabrala. Až se vrátím v pondělí do práce, najedu na stejnou jako jsem měla předtím ( v říjnu jsem byla na operaci) a nebudu už prasit jako teď ve vánoční době. Návštěvy, cukroví, večerní zobání a alkohol je mor. Naštěstí je to jen jednou za rok.

kacka1994
3. led 2025

@martinka_33 zalezi :D ja delam silovy trenink a narostly mi ramena a zadek 😇👌 fakt tak, ze mi jsou tricka male 🙂 ale jestli nechces nabirat svaly, tak to asi pozmas spis :D ja spis na brichu a zadech 🙂

martinka_33
autor
3. led 2025

@kacka1994 zpevnit zadek a stehna a hodit se do kondičky abych po trochu rychlejšim pohybu nefuněla 😃 nejaky hezky svaly na ppohled nepotřebuju.
@trdelnik234 a ted si vem meho muže, kolik ten takových bilkovin bude potřebovat ve chvili kdy bude chtit zhubnout (jakože ja chci aby chtel 😅), to se nedoplatíme 😯 nejsem typ co by chtel.prožrat výplatu. Ale muj muz vypadal dobře kdyz jsme se dalj dohromady,ale to jedl prave dost draze tak jak je k posilovani potřeba. Ted z nej je stokilová hrouda špeku...

llluckaaa
3. led 2025

@martinka_33 holt na to musíš jít přes luštěniny, no 😊 Bílkovin plno a cena nízká. Ted byla v akci 0,5 kg čočky za 20,-, mne to vyšlo na 5 porci, nastavovala jsem to cibuli a mrkvi, jedno hlavní jídlo za max 10 Kč 😊 Zkoušelas pečenou cizrnu s uzenou paprikou? Ja ted opráším recept na hrachovou kaši.

trdelnik234
3. led 2025

@martinka_33
To nech ta ani nenapadne.. Jezkovi 👀,tolik prenez!
Ty to zaplatis z rodinneho rozpoctu, pan manzel se vytuni a plachne za inou,nie?🤣
V ziadnom pripade ..
Nechces prist o zivitela,ze nie ?
P.S. je to vtip. Moj manzel schudol.Pohybom

trdelnik234
3. led 2025

@andelka
Zlucnikova a dia dieta su super na chudnutie.
Ale potom mas chut na,ako to slusne napisat.
Na skopiciny

andelka
3. led 2025

@trdelnik234 No dokud nepřišly vánoce,tak jsem s tím ani problém neměla. Odvykla jsem si a bylo mi fajn. Ale je fakt, že do operace jsem to opravdu držela na sto procent,protože jsem se bála záchvatu. Po operaci jsem najížděla na dříve vyřazené pomalu. Teď to ale byla fakt rozežranost.

vrabcak0007
3. led 2025

@lenickakl ja jedu na MS (Moje Stravovani) uz od leta a mam dole 22kg. A jsem nadsena. Pres prosinec jsem teda kvuli nemoci a pak i svatkum dala nahoru 2kg, takze od vcerejska jsem opet najela na MS a doufam, ze do prazdnin dam dalsich aspon 15kg. Na Fb je i skupinka, jsi tam? Je to celkem dajn, dost si tam radime a vychytavame ruzny veci 😉

lenickakl
4. led 2025

@vrabcak0007 Joo, tvuj prispevek jsem tam cetla pred par dny. Skupinku jsem uz zacla sledovat o neco drive, abych se trochu rozkoukala co a jak a ted pomalu zacinam s aplikaci. Tak at se dari i nadale. 💕

gbp
4. led 2025

taky se na to chystám. jen teda vím, že musím být fakt odhodlaná, takže jsem ještě nezačala. dám si to v rámci detoxu s mačingovou. to už je určitě dávno překonaná "dieta", ale mě to vyhovovalo. hlavne nechci nic vážit a zapisovat. to bych vydržela tak 3 dny. ale je mi jasný, že bílkoviny to taky bude chtít. ale můj nešvar je pečivo, to chci úplně zrušit. sladké zas tolik nejím (když nepočítám teď ty vánoce) a něco si taky občas křupnu. tak to chci taky vymýtit úplně. chtěla bych zas začít cvičit. chci zhubnout tak 8 kilo. a hlavně se necitit tak blbě. je mu že sebe smutno, když se mám někam hezky obléct...

martinka_33
autor
4. led 2025

@trdelnik234 to me vubec nenapadlo ☝️ takže tlouštika nechat tlouštikem a najit si sexy nabíječe, který se vymaká za svoje 🤪 akorát náš živitel má z té nadváhy vysoký tlak, tak se bojim aby ho neklepla pepka nebo tak neco 🤔

trdelnik234
4. led 2025

@martinka_33
K tej prvej casti ti poviem len tolko: preco si myslis,ze chlapi vo vseobecnosti radi ocumuju vystavne samicky,take tie vytunene,ale doma maju normalne zenske?
No lebo si tie vytunene proste väcsina dovolit nemoze.
Kazdy normalny chlap si totiz rychlo vypocita naklady s tym spojene plus riziko ze pride lepsi a bohatsi chap a vsetky investicie do zenskej su potom v cudu.🤣

Co sa chlapov tyka, treba ho zapriahnut do prace a do sportu tak,aby pribrat nestihol.
Ked uz pribral a hrozia mu zdravotne komplikacie tak tam uz nemas velmi na vyber.
Specialne ked ma 45 a plus.
Tam uz ide o krk...
P.S. nikdy si ako rodina nedavajte novorocne predsavzatie,ze usetrite na jedle a zacnete obaja s vyvazenejsou stravou plnou bielkovin.To proste nejde dokopy.
Teda iba ak najdete niekoho,kto vam bude platit nakupy alebo vas pozyvat na jedlo k sebe🤣

trdelnik234
4. led 2025

@martinka_33
Ze som MK Kamoska dam este dva tipy,ktore vela nestoja (brat s humorom)
Rychlo sa da schudnut aj tak,ze posles decka do skoly a prinesu ti odtial crevnu chripku alevbo iny pekelny virus napriklad.
To mas za 7 dni hned 2 kg dole a este usetris.🤣
Alebo nahradit to vecerne uzobkavanie kardio aktivitou s partnerom, poriadnou sulozou napriklad.😂
Otazka pre baby,co su v KT jak doma.
Kolko kalorii sa spali 20 min sulozou, bez nastrojov,mierne tempo?🤣🤣🤣🤣

llluckaaa
4. led 2025

@trdelnik234 Tak jsem se podívala do KT a hele, ono to v aktivitách je 🙂 Takže pro někoho, kdo má 80 kg, vyjde 20 min mírné tempo na 80kcal, což odpovídá třeba většímu vejci.

trdelnik234
4. led 2025

@llluckaaa
Diky...
Si poklad

aneta15
4. led 2025

@martinka_33 od 23.12. mám zápal plic a celkově se mi chce chcípnout ještě dnes, zhubla jsem za tu dobu z 70 kilo na 64 😳 měla jsem v plánu zhubnout 5 kilo a teď vypadám jak z koncentráku 😁 nemám vůbec žádný prsa 😂😂😂takže můj cíl po nemoci je nabrat zpátky prsa

trdelnik234
4. led 2025

@llluckaaa
Takze ked zoberiem v priemere 58 kg to je 58 kcal plus usetrene kalorie za nezozraty balik chipsov co je takych 180kcal...Takze suma sumarim to je okolo 230 usetrenych kcal vecer..
Takze zratane a podtrhnute.. Kopulovat vecer vyjde pri chudnuti lepsie jak cumiet na telku🤣

trdelnik234
4. led 2025

@aneta15
A to sa da?
Ze nabrat spät iba prsia?

aneta15
4. led 2025

@trdelnik234 to netuším ale po třech dětech a - 6 kilo je to katastrofa 😁😁😁,když jsem měla těch 70 kg, tak jsem je měla docela pěkný 😁😁😁. Jinak mě v minulosti hodně pomohly kalorické tabulky. Po porodu jsem s nimi zhubla téměř 15 kilo

trdelnik234
4. led 2025

@aneta15
No tak neblbni a nechudni,ak chces mat prsia.

martinka_33
autor
4. led 2025

@aneta15 nojo to jsem řikala mužovi, at si prohledne moje kozy, ze ty se zmensi jako prvni.

martinka_33
autor
4. led 2025

@trdelnik234 cvičení na večer zařadim na dny kdy bude doma 😁 Tim hopsánim spálim dost a jeste posilnim stehna 💪

aneta15
4. led 2025

@trdelnik234 já neblbnu mám zápal plic ,nebyl to záměr 😁

martinka_33
autor
4. led 2025

@aneta15 jinak preju brzké uzdravení.

Strana
z5