Tukožroutská polívka. Máte tip, jak ji připravit?
Cau damy a panove,
o 'tukozroutske polivce' uz jsem slysela pred lety, ale vubec jsem tomu nevenovala pozornost. Drzi to jak zeny u nas v CR tak i tady v UK. Muj otec za tyden zhubl 7kg 🙂 Takze jdu do toho od patku na 7 dni a uvidime.
Tak pokud ma nekdo zkusenost nebo nejaky tip, co se pripravy polevky tyka, sup sem s nim!! Omlouvam se pokud uz tema existuje (ale nenasla jsem) a prosim piste jen k tematu Tukozrout, ostatni diety nechejte do jinych temat (ja na diety neverim, tahle je prvni, ktera me zaujala) 🙂
Ahojky,kde jste všichni? 😕 Já si dávám jeden den pauzu a zítra znova.dneska dělám filety tak se těším že si dám
Zdeni to je super, ty jsi takova silna osoba 🙂 Kolik jsi uz zhubla??? Uzij si filetky 🙂
Mám dole 5 kg,nic moc.ale těším se na normální jídlo 😀 a jak ty?kdy jdeš do toho znova?Jsem to dneska říkala manžovi že si dávám jeden den pauzu,tak už plánuje večer pizzu 🙂 se těší víc jak já.když držím totiž dietu tak se mě snaží aspon v tom moc neprovokovat
peppousi...takze 4.5kg??? To neni zas tak marny....doufam, ze pozdeji nezalozis diskuzi *jsem tam, kde jsem byla na zacatku....* drz se!
Ja do toho nejdu, nemuzu...mam nejaky strevni problemy...musim pockat az se to upravi, mozna zhubnu jeste drive s tou setrici dietou...hahaha
Ale holciny vy to nevzdavejte!!!! 😀
No já jsem slyšela že tahle dieta je přímo pro jojo efekt,že i potom co zhodíš tak musíš hlídat co jíš jinak to máš rychle zpátky tak bacha na tu pizzu Zdeni 😀
mám ted tak svrklí žaludek,že ani tomu nějak nedám.A večer jdu stejně cvičit,tak to je v poho
Máji nevíš jak měli otevřeno na spinu v Brodway?do Poruby je to daleko a tady by mi to vyhovovalo
Zdeni někde na netu jsou jejich stránky zkusím je najít,mimochodem už jsem byla asi třikrát na velké tak ta polívka má nějaké projíémavé učinky a ještě mě nadýmá jako blázen 😀
Ahojky holky, tak dnes jsem si nakoupila věci na tukožroutskou polévku a jdu do ní. 😖 Kolikpak jste tedy zhubli s touto polévkou? Abych měla nějakou motivaci...
Ahojky annysek po týdnu 5 kg,ted jsem si dala pauzu ale už polévku jím znova.kdy začínáš?
říkala jsem si, že dneska jí vařit je blbost, takže si jí zítra ráno uvařím a začnu od zítřka, i když to bude teda náročný týden, protože hned v neděli jedu na pouť a synovec bude slavit narozeniny, a pak v týdnu na chatu za manželem a tchýní, no bude to peklo, ale čekat se mi už nechce 😒
Ahoj zdenko, zatím se mi vaří, nestíhám, doma byl chaoz od rána, malá mi do toho řvala, takže jsem ráda, že jsem to tak nějak zvládla. 😉
Kačence je 7 měsíců, v posledních dnech je protivná a vyžaduje pozornost, takže jsem ráda, když s ní něco udělám. 🙄
tak to je jěště maličká,já s malým tehdy nestíhala vůbec nic.ted je to o něco lepší,ale o moc ne.
anýsek četla jsem v jiné diskusi že jsi začala brát lindaxu,jaké jsou na ní ohlasy?a nebo jaké máš ty zkušenosti?
No... co jsem si pročítala různé diskuze, tak jsou na ní většinou dobré ohlasy a jak jsem tam psala, tak zatím nemám žádné nežádoucí účinky, což jsem asi jedna z mála. Potřebuji se teď hlavně nakopnout a dostat se do toho. Za 3 týdny jdeme na svatbu a nechci tam vypadat jak verlibička, tak to chci posichrovat tukožroutem a nespolehat se jen na lindaxu.
pokud ji budeš dodržovat tak máš na 100% min.5 kg dole za dva týdny.Já potřebuju zhodit tak 12 kg do září,ted jsem začala chodit cvičit ale samotnou mě to moc neba.My jdem na svadbu v říjnu a už mám vybrané šaty ale do tech musím zhodit a nutně 😠
No já šaty riskovat nebudu 😀 vypadám v nich hrozně. To já potřebuji dát dolů tak 30-35 kg, proto i ta lindaxa... ☹ Do svatby to sice nestihnu, ale každé kilčo dole mi přidá na sebevědomí 😉
Tak... první talíř jsem snědla, ale stále mi tam něco chybí. Máte nějaké vychytávky na vylepšení chuti??
čau holky jsem zpět a vidím, že to papp drží pěkně statečně a moooc gratuluju...holky se picnu mě včera umřela babička ☹ (jsem tu psala, že jsem nerv a když je něco takovýho furt žeru) ale už nemůžu déle čekat, bo moje stehna a tuky kolem pasu jsou opravdu dosti nevkusné...takže zítra nakupuju a vařím ...a jud do toho 😉
tomu věř,já se cítím i po těch pár kilech moc dobře.A doma jak manžel začal jinak reagovat.je to fajn.Vždycky byl zvyklí že jsem byla štíhlá a ted taková menší velryba 🙂 A taky mě celkem navnadil že když v září budu mít těch 60 kg tak mi koupí nové náušnice a to mě celkem navnadilo 😀
no pepp si dala ted pauzu ale zhubla za ten týden myslím necelých 5 kg a to je celkem dost 😉 draga přidej se čím nás bude víc tím líp 😉
anýsek já vařím vždycky jen poloviční dávku,je to lepší čerstvé a dávám někdy kari a nebo jiné koření které mám ráda
zdeni jsem to te´d dočetla a vidím, že i ty máš velký úspěch super...co pizza jaká byla? a byla jedna nebo dvě 😀
draga- tak to je mi líto,upřímnou soustrast, taky žeru, když mám nervy 😖 takže to znám.
zdeni, tak to je motivace teda 😉 Mě teda manžel nic neslíbil, ale pokud uvidím výsledky, tak se také nějak odměním 😀

Pro koho je tukožroutská polévka vhodná?
Tukožroutská polévka je výborná na shazování pár nadbytečných kilogramů, ale neřeší obezitu. Chcete-li se dostat do formy před dovolenou nebo se chystáte na párty a chcete dopnout oblíbenou sukni, pak je tukožroutská polévka pro vás tím pravým.
Účinek tukožroutské polévky
"Fígl" spočívá v důkladném odvodnění organismu, takže pokud se po jejím skončení opět vrátíte k tučné stravě, dojde k jojo efektu. Dietu rozhodně nedržte déle než stanovený týden.