Co dát do svatebního balíčku pro chlapečky?
Nemá někdo nápad, co dát do balíčku pro kluky, které budeme rozdávat na svatbě pro děti? Sejde se nám svatbě opravdu veliké množství malých dětí věkově od 2 do 10 let. Každá holčička dostane balíček s korálovými šperky v barvě svatby a nějaké věci na tvoření/zabavení u stolu. Ale co do balíčku pro chlapečky? Baví vůbec chlapečky třeba malovat? 😀 Co by vaše chlapce potěšilo a zabavilo chvilku u stolu? 🙂
Vždycky mě dojme, když někdo děti považuje za důležité hosty a na svatbě je vítá. Tleskám! Jinak si myslím, že to nemusíš tolik řešit, protože to určitě řeší rodiče a zásadní zábavu pro ně budou mít oni. My měli na svatbě dětí spoustu a nejvíc se zabavily venku, válely sudy, házely po sobě platanovými kouličkami a hrály si s papírovými srdíčky z dekorací. Pro moje děti včetně syna by byly super omalován ky a pastelky, nálepky nebo mozaikové tvoření, malé autíčko taky super. Ať se svatba vydaří!
Ze zkušenosti holky s bytem v centru (takže všechny akce s dětmi a kamarádkami končí u mě) bych uprosila/uplatila kámošku nebo víc, aby se dětem věnovat. Kdybych si chtěla komplikovat život s balíčky (já ne), tak bych je rozdělila podle věku a ne podle pohlaví. Pro dvouletou holčičku mi korálky přijdou nebezpečný. Čím zabavuju bandu dětí ja:
Pískované obrázky
Kinetický písek
Modelína nejlíp s formičkami, mlýnky.
Vymalovávání, malování podle čísel
Hromadné venkovní hry (mrkni na dummy beat nebo mám Malý rarášek, to bych asi klidně mohla i věnovat).
Malé hračky a jiné poklady v rýži/čočce, kinetickém písku
Bojovka s plněním úkolů (nekompetitivní)
Jinak my jsme teď byli na svatbě a všechny děti se zabavily na skákacími hradě, pak tam byl nějaký strojek na bublinky (taky pecka), koordinátorka tam donesla kostýmy (čaroděj, princ, hasič,...) děcka z toho byli nadšeni. A pak plno blbinek z foto koutku- atrapa mikrofonu, různý koruny, čepičky... A než dojela nevěsta u ženichem z focení, tak proběhla soutěž pro děti i nejlepšího tanecnika- všichni tančili a dostali pak malou odměnu 😁😁
Taky fotím svatby a teď jsem byla na posvatební párty, kde měly děti koutek, mraky omalovánek, tetovačky, sádrové odlitky k obarvení, bufet s křupkama a pitíčkama.. nikde jsem nic podobného nezažila a bylo to super, skákací hrad, pískoviště .. za mě koutek bomba, fakt tam byl mrak dětí a moc si to tímhle stylem užily
Já mám teda holky a mě napadla inteligentní plastelína,malé auto monster truck,fixy které mění barvu ,blok na malování,razítka se superhrdiny
Já mám teda holky a mě napadla inteligentní plastelína,malé auto monster truck,fixy které mění barvu ,blok na malování,razítka se superhrdiny
@martinka0209 hele já bych z podobných blbin nadšená nebyla. Představa že děti oblíknu nějak hezky na svatbu a někdo jim (byť s dobrým úmyslem) přichystá bublifuk, modelínu, sliz, třpytky, fixy a razítka, se mi vůbec nelíbí 🙈 ale zase je fakt že ne všechny děti na svatbě jsou adekvátně k akci oblečené 😶
Ja bych zvolila nějaké autíčko, ale určitě bych se vyhla bublifukum, modelíně, slizu, fixám apod co tu bylo zmiňováno. To by byl strašný bordel, naše děti by zmalovaly co by viděly, bublifuk vylitý, sliz na oblečení, ve vlasech…. Většina toho by byla za trest jak pro rodiče, kteří by pak nedělali nic jiného, než hlídali děti aby něco nezničily, tak pak na úklid po oslavě.
My dali do balíčků pastelky a omalovánky, pro starší děti jsme měli mandalové a pro mladší jednodušší, a nějakou drobnou hračku, pro starší malé plyšáky a pro mladší jsme měli figurky Peppa, zrovna u menších frčely. Ale měli jsme jen pár dětí.

Já bych se vůbec, nezaobírala nějakými pidi darečky. Udělala bych nějaký koutek pro všechny děti společně, malování, eventuelně ten sliz, třeba i pár těch autíček, korálky. Na ven ten míč, skákací hrad je super. Takovou jednotnou zábavu 🙂. Ať to vyjde!