2měsíční miminko neustále bolí bříško

ivetacigasova
21. čer 2016

Maličký bude mít teď dva měsíce a neustále ho bolí bříško. Večer mi pěkně spinká, ale přes den to je katastrofa. Kvůli ublinkavání jsem vyskoušela spoustu mlék a ted jsme zůstali na babydreamu. Ze začátku papal co tři hodinky přes den a teď vyžaduje papání co dvě hod. Má tužší stolici a hodně se trápí a svíjí nožičky. Používám i kapečky biogaia. I přesto, že tolik stojí jsem je koupila, aby se přestal trápit a nic. Používám i fenyklový čajík sem tam to prostřídám za čajík kmínový. Poraďte mi prosím. Dva tři dny je v pohodě vykadí se sám a někdy mu pomůžu teploměrem, i když by se to nesmělo. Ale tak moc se trápí, že ani cvičení nožiček, masírování bříška ani teplá koupel nepomůže. Děkuji za rady.

terez225
21. čer 2016

Laktobacily biopron hodně zabrali u nás, masáže bříška pupikem a ještě 20-30 ml fenykloveho čaje místo vody do mléka.

lv
21. čer 2016

spoustu mlék - než si sedne nové um, trvá to 14dní, dřív se střídat nemá.. společně s biogaiou zkus i něco za větry /zas každému zabere něco jiného Espumisan, Babycalm, Sab simplex../..nebo to prostě bude to miminko,kterému musí dozrát bříško, obvykle po 3m, ve 4m se to upraví..

ivetacigasova
autor
29. čer 2016

terez225 tak laktobacily uz mam, byl klid 4 dny i se sám vykadil a už zase na novo. Dnes pláč jak siréna. Používám k tomu i Espumizan a nic. Ještě zkusím místo té vody dát ten čaj přímo do mléka jestli to nezabere. Díky.

terez225
30. čer 2016

@ivetacigasova mě se to po espumisanu zdálo ještě horší sak uvidíš 🙂