3leté dítě má večer horečku (opakovaně). Čím by to mohlo být?

3. srp 2023

Zdravím všechny,
Dcera v noci z úterý na středu měla docela vysokou horečku, dostala sirup a byl klid .. včera ráno se probudila, po horečce či jiném problému ani stopy. Byla úplně ok, akční a šly jsme tedy na dopoledne ven. Párkrát jela na odražedle, posedlo se u babičky a jelo se dom. Kolem 16h si lehla na gauč, že bude spinkat ( což ona nikdy takhle od sebe nespí, vlastně nespí rok po obědě). Vždycky jen když je nemocná. Lehla a spala. No zase horečka. Opět sirup. Večer byla celkem ok a pak zase. Kolem 1:00 v noci jako kamna. Opět dneska ráno se vzbudila, akční, plná energie... Samozřejmě scéna že chce ven atd. No já dneska prostě ven nepůjdu pro jistotu. Ale... Říkám si... Čím by tohle mohlo být? Nemá rýmu, nemá kašel, průjem... Nic. 😶 Nemáte zkušenosti

zelenaesmolda
3. srp 2023

Letni viroza.Dcera mela to stejne.Horecka jinak nic.

dyechampion
3. srp 2023

To chce doktora. Muze to byt cokoliv, treba mononukleoza, ta muze byt skryta a zpusobovat unavy a teploty.

hvezdicka09
3. srp 2023

Syn to stejne tyden zpátky, trvalo to cca čtyři dny, jen večer teploty, jinak nic. Viděla ho i dr., kontrolovala krk, moč, nic nezjistila..

gruyerre
3. srp 2023

Syn měl na začátku prázdnin totéž, ale divný bylo, že to začalo vždy dopoledne v 11. Dostal ibalgin, usnul, probudil se odpoledne bez teploty a až do dalšího dne do 11 hodin v pohodě. Trvalo to asi 4 dny, pak to ustalo.