Alergická rýma. Existují pro dítě nějaké kapky do nosu?

nellisek
8. bře 2022

Maminky prosím nemáte někdo dítko také s alergickou rýmou. Mám dceru 4,5 roku, od listopadu bojujeme s alergickou rymou. Nevíme na co alergie je. Některý den lepší, jiný den kýchání a ucpaný nos. Většinou večer. Bere xyzal 2x denně. Ale neexistují nějaké kapky do nosu? Starší dcera bere na alergickou rýmu sprej Momox ale ten není pro malé děti. Už jsem zoufalá. Ve čtvrtek jedem opět na alergologii na testování.

herminka
8. bře 2022

Syn dostal v 10 letech sprej Tinkair, se kterým jsme oba spokojení. Ale netuším, jestli je pro tak malé děti.

jjasmina
8. bře 2022

@nellisek beru taky Mommox a zeptala bych ae dr tedy, ty volně prodejné bývají na nic

maikiepoint
8. bře 2022

@nellisek Syn ma 4.5roku a doktor mu ten Mommox predepsal..bere ho uz od rijna...i na netu jsem nasla, ze ho muzou pouzivat deti od 3 let.

martt
8. bře 2022

@nellisek Synovi na nosním dr psala Nasonex na alergickou rýmu. Ale asi bych se spíš poradila přímo s dr. My jsme kvůli tomu, že jsme ho strikali "museli" chodit každý rok na ORL na kontroli jestli je na nosních sliznici vše ok.

nellisek
autor
8. bře 2022

@maikiepoint u nás ho bere 13leta dcera a právě doktorka říkala že je až pro starší děti tak uvidíme ve čtvrtek jestli už něco napíše.

zmrzlinka
9. bře 2022

@nellisek nejlépe kdyby Vám přímo alergolog něco napsal.Dcera bere Aerius prášky a kapky Allergocrom a taky Sterimar.Taky je vhodný navštívit ORL.