Atopický ekzém? Kvasinky? Co by to mohlo být?

clararichnavska
21. srp 2020

Dobrý den, snad se obracím správně. Mohl byste mi prosím někdo z vás poradit ohledně mé dvouleté dcery a jejího ekzému? Vyražky? Nevím co přesně. Byla nám prokázána alergie na vaječný bilek. A doporučeno i preventivně raději odstranit mléčné výrobky. Meli jsme předtím jen zažívací potíže,bez ekzému. Ty byly ale už pěkne a bez problémů. Dva měsíce zpět, jsme byly na očkování Hexovakcinou. A začal ekzém. Malá se vubec nedrbe, nesvedi ji to. Nejvíce to má kolem pusinky. V malé míře na břichu, hrudníku a zádech m z dálky byste to vůbec neviděli... Sem tam nějaka zacervenala Krupička. Kolem pusinky se to však zvýrazňuje a rozšiřuje. Na tváři výš, má ještě takové dva větší samostatne pupínky. Dudlík bohužel cumla a teď ji rostou špičaky. Zašlu fotku. Bílé mapky jsou zbytky po masticce. Děkuji moc za případnou pomoc..

martt
21. srp 2020

Kolem pusinky by to mohla mít zhoršené od zoubků a dudlík tomu moc nepřidá . Synovi se to vždy udělalo takhle kolem pusinky když mu rostli zoubky.

clararichnavska
autor
21. srp 2020

@martt děkuji moc. Tohle prostě dodá šanci. Jen, má bohužel i Krupičku hrubou po těle a místa a ta Krupička je červená... Zoubky máme všechny a až u techle Špičáku se nám to stalo.

clararichnavska
autor
21. srp 2020

@janule1940 Jani, moc děkuji