Častá stolice batolete, co pomohlo?

romantika
19. pro 2014

Holky, prosim vas, jste na tom někdo stejne, Ja tu porad ctu jak deti nemůžou, ale ja mam s dětmi presny opak. Jak první tak ted druhy. U první se to zlepšilo s prikrmy a kolem roku, ale mladsi porad. Když kadi 3 krat denne tak dobry, ale často i 5 krat. Ja uz jsem z toho jelen, porad utiram hovnajze. Ani je nemá moc pevne, proste prutokac. Davam laktobacily, presla jsem na Bebu, která pry ma vice laktobacilu a porad nic. Byl ci jste někdo na tom obdobne a něco pomohlo. Ja nevim, dr. porad ze se to casem upravi, ale ja od rana jen pocitam pokadene pliny. Diky za tipy

hojda
19. pro 2014

Nemůže to být alergie? Lepek, mléko nebo něco jiného?

berynka
19. pro 2014

@romantika a co ty laktobacily naopak nedávat 😉 ?

lv
19. pro 2014

postupně, po týdnu..laktobacily jiné / třeba hylak je pro mou rodinu úžasný, já z něj má průjem/, laktopacily žádné, pokud kojíš ty laktobacily /zkusit některé zafungují, některé ne/, opět pokud kojíš, vysadit mlíko..

romantika
autor
19. pro 2014

@hojda
@berynka
@lv holky dekuji, ja uz nekojím, malému uz bude rok a pul. kojila jsem do 14mesicu. Do te doby jsem to neresila, protože starsi to mela stejne, ale te se to pak upravilo cca v roce. Mladsi to ma porad dokola, on ani není moc jedlik, a lepek neji. Spis ani nechce. Jedine co mam trochu ozkousene, ze to aspoň zpevni je prikrmova mrkvicka. Jinak to je jak čítanka, co rano sni, odpoledne v plinach. Ani to moc netravi.
Jinak nejdriv jsem mu davala Nutrilon Ha, asi 2 mesice zkousime tu BEbu Ha, zatím zadna změna. Jedine mne ještě napadly ledviny, protože ted byl marod, mel afty v puse a jak nemohl pit tak mel bobek aspoň tvrdy. Fakt nevim, porad ctu opak, jak to z deti doluji, ja jsem kralovna posranku. A tech plin. Za dopoledne se vykadi 3 krat. když ma den tak ještě odpoledne. No jdeme ted na pulrocni tak na doktorku pritlacim. Mne to fakt uz prijde blbakov. Naposled tvrdila, ze to nektere deti do dvou let mají, ale rada bych teda tu maminku s dítětem znala, abych tomu verila.
Zkusim ruzne lactobacily dle rad, ale ja uz vyhodila tolik penez za vse mozne, nevim nevim.

hojda
19. pro 2014

Lepek nejí? Máte bezlepkový jídelníček? Člověk ho najde skoro všude. Nedovedu si představit, pokud máte běžný jídelníček, že v něm lepek není, nebo jiná alergie. Průjem, nechutenství a dr. to neřeší? To už je více věcí najednou 😕 .

romantika
autor
20. pro 2014

@hojda no on nerad chleba, rohliky, takze ji masicko, brambory, ryby, zeleninu, ovoce. ono to jde bez lepku když clovek neji pecivo. jen občas když ja mlsam koblihu tak dobehne, ale to spis proto, ze pozna ze ja mlsam a je zvedavy co to mam za dobroty. takze tam bych problém nevidela, to mne napadlo uz na zacatku. Starsi sice alergii na lepek nemela, ale zvykala si na nej taky dlouho a mlicny taky nemela rada. Mladsi ma rad jogurty, samotne kravske mliko mu nedavam, on rad UM.
Potiz u dr je, ze on pribira, takze dle ni vse ok. Na jidlo mam pocit, ze je trochu linej. Když ma jist tak ho to neba, když si sednu ja k jidlu a vidi me nadseni 🙂))))))))) tak by mi to snedl at je to co je to. Vyter ze zadecku mu taky delali, nic. No zkusim ještě ty ledviny, jestli třeba něco s hospodarenim s vodou, porad mi nejde do hlavy, ze ted když nepil, tak mel tuhej bobek. Nebo ještě mne napada vysadit UM, ale to bude rev.

lv
20. pro 2014

@romantika mlicko mu nech, co zkusit Nestlé AL110, co se dává při prujmech?

romantika
autor
20. pro 2014

@lv dekuji, neznam a zkusim. tak i tak ještě potrapim pediatru, kdyby mel bobek tak to neresim, ale je to porad srajdovite. Jako když zacinaji prikrmy.

hojda
20. pro 2014

@romantika No když nepije, tak se stolice automaticky zahustí, kde by se tam ta voda vzala když nepije, v tom bych příčinu neviděla. Děti které mají zácpu musí naopak pít hodně, aby byla stolice měkká. Pokud má klasické UM, tak tam může být problém s tím kravským mlékem, UM se z něho vyrábí, to bys musela mít speciální asi jak píše lv, nebo ´druhá pro alergiky.