Červená skvrna v obličeji

revolta9
18. led 2018

Dobrý den,
dcera se ráno vzbudila s menším flekem v obličeji, telefonovala jsem doktorce, ale měla plno. Doporučila mi přijít zítra ráno, nebo jet od 18 hod. na pohotovost.
Nemáte zkušenost, co by to mohlo být. Jeli byste nyní, nebo počkali na ráno?
Teplotu nemá, podrážděná není, s jídlem problém nemá.

linee
18. led 2018

Napada mne bud zuby a nebo 5.nemoc.

revolta9
autor
18. led 2018

Právě jí roste čtyřka, ale na druhé straně dole... Po obědě, když spinkala, jí to celkem zmizelo, ale během večera se to znovu ukázalo.

priefi
18. led 2018

Jedla za posledni tyden neco noveho? Muze to byt zacinajici ekzem z potraviny, co vadi, normalne muze vadit mene, ale v kombinaci se zuby to muze byt horsi.

annasmyckova
18. led 2018

dcera měla taky takové červené flíčky na tvářích -pomohlo mazat krémem (mazala jsem niveou do větru a mrazu ) a zmizelo to. pokud nemá teplotu a nebolí ji to, tak bych zkusila pár dní mazat

eloise02
18. led 2018

Vážně někdo chodí na pohotovost s tímhle?

nikoulinka
19. led 2018

Nám se toto dělalo pokaždé,když malý snědl (vypil) cokoliv,co obsahovalo šípek. Stačilo, i kdyz se na kůži jen pokapal, třeba flaškou. Dlouho nam trvalo, nez jsme na to přišli. Ani Mudr. to tehda dokonce vubec nenapadlo.

priefi
19. led 2018

Zkus namazat modrou indulonou na ruce, kdyby se zhorsilo tak pak zinkovou mastickou napr.sudokremem, rybilkou, sos nivea pro deti atd.

puresin
26. led 2018

@revolta9 Mozna banalni, ale zeptam se: nemohla na te tvaricce proste je dyl lezet? Moje deti jsou casto poranu “flekate”.
A naposledy me vydesila nejmladsi s silenou rudou vyrazkou na obou tvarich a krcku, abych pak zjistila, ze se s ni jen muchlal manzel s tridennim strnistem.. 🙄😁
Nejdriv bych proste vyloucila ty nejjednodussi varianty. A drzim palce. 🙂

revolta9
autor
26. led 2018

Probudila se s menší skvrnou na "jablíčku", která se postupně zvětšovala a posunovala dolů. Fotka je pořízená cca v 17 hod. Taky jsem si ráno myslela, že je jen otlačená. Každopádně druhý den ráno nebylo po skvrně ani památky, takže jsem to už neřešila, asi reakce na něco, co jí tajně strčila babička.

priefi
26. led 2018

@revolta9 Jestli to byla reakce na neco, co ji tajne strcila babicka, je treba zjistit, co to bylo. Pokud ma alergii prvni seznameni s alergenem je udajne mirnejsi, druhe horsi a treti muze uz byt zle (napr.u ryby, arasidu, atd).

revolta9
autor
26. led 2018

Na stole v obýváku měli načaté sušenky Manner, podle mě to bylo ono, takže možná oříšky... To ale tchýně nepřizná, protože ví, že si nepřeju, aby jí dávali sladkosti...

revolta9
autor
26. led 2018

Jinak má problémy s rajčetem a vajíčky... ale vím, že v předchozí den jsem jí nedávala nic, co bych neměla odzkoušené.

priefi
27. led 2018

@revolta9 A byly tam i arasidy, anebo liskace? Protoze kdyby byl problem v arasidach, tak dalsi zkusenost by mohla byt zla. Na to bys tchyni upozornit mela. Neni to sranda...