Ahoj maminky. Ráda bych znala váš názor a popřípadě i zkušenosti s touto metodou cvičení.
Hm, tak holt přestanu chodit do CLR, rozhodnu se po lázních. Rozhodně po psychické stránce by Lukymu více pomohla Kleplová.
hojda děvčata a co ta kleplová cvičí??? co to je? to je divný že se to nesmí kombinovat s vojtou ne? s tím jídlem - mě Nikča neprská ale zrovna se dáví... a když nemá náladu jíst tak se dáví i klído tvarohem... když nechce tak do ní prostě nic nedostanu.... jinak ji taky budim na cvičení mě rhb řekla že od určitýho věku se to muže že by to nic udělat nemelo a jinak by jsme tu šestičku sedmičku, naši skvělou frekvenci taky nestihli
paceska prosím tě jaký všechny cviky máte??? my jich máme jen pět a ani mi nepřijde že by jich měla malá zvládnout víc
jinak jsme dnes byli na rhb a malou zase chválila jak krásně cviči asi už ani ona nepobírá proč malá neudělá něco sama
Kleplová cvičí bodovou techniku, je jejím "objevitelem". Asi nejde o to, že by se nedalo kombinovat, ale jde spíše o pojišťovnu, že by se mohla cukat platit dvě rehabky. 😒
@lilin- máme záda, bříško-plazení, na boku právě už tři cviky, pak máme závěs a kolínka.
@m.e.l- to je pravda s tou pojišťovnou - proplatí jednu rehabku- dvě ne a pak druhá věc - každý preferuje to svoje. My se o tom dnes bavily s rehabkou a ona nevidí problém to nepojit a když jsem se podívala do knížky od Kleplové, tak plno věcí se Šimonem dělám už delší doma sama - přesně dle jejího popisu - aniž bych to věděla. A knížku mi dávala rehabka od ní v létě, jednou jsem to zkoukla.
Jinak naše teta Dr. neuroložka - zkonstatovala zlepšení - že je uvolněnější a řekla, že kdyby se mi něco nezdálo,tak se mám ozvat. Jako záchvaty, škuby atd.......Kdy máte kontroly u neurologa - tedy po jaké době?
@m.e.l-Šimon měl EEG naposledy v dubnu, tak proto sonduji, zdá se mi, že tomu nechává volný průběh. Bere Lucky nějaké léky, co EEG - jak mu dopadlo, mluví s tebou o výsledcích. Já nic nevím, i když se ptám. Jen z papírů na Karlov jsem se dozvědělo, že bylo OK. Jinak ty Jánky nám taky dnes napsala, třeba Vás přijedeme vystřídat a zůstaneme tam i pod stromečkem jako jejich dárečkové.
@pacesova No Luky měl před tím EEG v červnu, pak v září MR. No dr. mi výsledky říká. Myslím, že se na vás s lázněmi dostane tak únor. . . Leden - březen bývají totiž prázdné. My by jsme taky jeli až v lednu, kdybych se nevzdala tý sociálky. A jelikož jsi psala, že jste tam byli v květnu, hm. . . Holka, můžete jednou za rok.
@m.e.l-snad nás ty záchvaty minou. Holčina v Arpidě měla Štěpánka a ten je dostal až ve čtyřech letech. Takže může být hůř a musíme být rády i za stagnaci, jestli mi rozumíš - že pokroky nejsou až tak velké,ale není hůře. Pozor - lázně můžeš 2x do roka. A to my měli ještě tu Arpidu.
@m.e.l-asi půjdeme na interku,viď. No, tabulkově to lze 2x ročně.I jsem v Jánkách potkávala mamky - jezdily na jaře a na podzim. Ale nám do toho spadla ta Arpida. Tak mi to ani neva- že to bude třeba únor. Nebo nám to také zamítnou. Psala jsem CORPUSU kvůli Dr.Kleplové, zda to lze kombinovat nebo spíš doplňovat k vojtění, tak jsem zvědavá, zda odepíší. Teď jdu hledat Bugglezz - Mára ho chce od Ježucha.pa
ahoj holky, hledám nějaké bližší info o vojtovce, včera jsme byli na 1.rehabilitaci. Není nám naštěstí nic vážného, jen malý nechce točit hlavičku do leva. dostali jsme první cvik - stlačení bodu pod prsíčkem. jen teď nevím na jakou stranu mu držet hlavičku? když tlačím pod levým prsíčkem, tak ji nesmí stáčet do prava je to tak? děkuju
@pacesova Já myslím, že na izolaci by jste se ještě mohli dostat. Jinak trochu mě uklidnila jedna mamina z Bobříků, že jelikož Lukymu nejsou tři roky, tak by jsme měli mít dodávku jídla na pokoj, takže jedna starost z krku, Luky by se prostě v jídelně nenajedl a v sedě mlíko pít stejnak neumí.
@bzubzalka-přesně tak, pod levým prsíčkem - hlava do leva, k tvé ruce. My ho máme každý den 4x - neměl by Ti jít do záklonu. Dokonce jsme cvičili, že byla hlavička rovně, ale změna fyzioterapeuta a cvičíme jinak. Dnes jsme jej zrovna cvičili i na rehabku. Neboj. Ber si foťák a klidně si to foť, ať máš doma tahák.pa
@m.e.l-tak pozitivní zpráva - jídlo na pokoji. Hlavně, abys neměla tu sociálku daleko, vem si chůvičky, ať máš Luckyho pod kontrolou i ve sprše. Budu na Vás myslet.
@pacesova - jéj. čítam, že budíš Šimonka na cvičenie ? ja som nedávno počula, že deti by sa kvôli cvičeniu vôbec nemali nasilu budiť,. že vraj to môže vyvolať aj epileptický záchvat ...tak pozor, radšej sa spýtaj rhb alebo neurologičky ( tá asi nebude nadšený takými otázkami, čo ? )