Dítě a kašel. Jet s ním k rodičům půl hodiny autem nebo být raději doma?
Dobry den chci se zeptat mam dite je mu 5 let.dostal v nedeli kasel a trochu rymu.rymu uz skoro nema ale kasel stale ma bere sirup jsme porad doma zalezle myslite ze by jsme mohka jet snim k rodicum cesta pul hodiny autem.teplotu nema a nemel.nebo byt radsi doma.Mel suchy kasel neslo to odkaslat ale ted uz kasle krasne ne porad.
S kaslem k rodicum v dnesni dobe? Ne, to bych opravdu nejela. Pokud mu jinak nic neni, sla bych na test a v pripade, ze bude negativni a rodicum to nebude vadit, tak pak jo.
@ivis_b proc by mel mit covid boze vidite jen covid nebo co ma chripku uz nebyk nemocny 2 roky.nevadi jim to nejsou putky jako nekdo
Za sebe bych klidně jela. Je jedno, jestli bude kašlat doma, v autě nebo u vašich 😉
Ale pro jistotu jim zavolej, že není úplně fit, tak jestli jim to nevadí.
@ivis_b 😀 to je fakt smutný, co s námi ten kovid udělal.
A ano, jela bych. Nevidím v tom problém.
No jestli ti jde tedy o cestu autem, tak spousta lidí má v této vzdálenosti pediatra, takže tyto trasy jezdí i v horším zdravotním stavu.
A k čemu bude ta návštěva dobrá, když dítě není fit? Jako abys nebyla s prckem zalezlá doma, že u babičky se mu bude kaslat líp? Chodím na návštěvy se zdravym dítětem...
No hold každý za vším vidí jen Covid smutné, určitě bych vašim zavolala jestli jim to nebude vadit a pokud ne tak bych jela při zhoršení můžete kdykoliv odjet
@fouskovi presne lidi jsou jak blazni mi prijde cim vic.nevadi jim to jinak bych se neptala ne a delala jsem mu test a je negativni uplne.dekuji vsem
Jen je strašně smutné že každý vidí jen Covid a, normální nemoci úplně odstrcili mě minule známa říká že můj syn má rýmu že je určitě pozitivní tak jí říkám že je to jen obyčejná rýma že je smutné že hned musíme být pozitivní kam to spejeme, hezký si to u Vašich užijte a zkuste dávat Sinupret u nás je to super věc

Bojíte se o rodiče kvůli Covidu, nebo se bojíte, zda to syn zvládne? Pokud má jen kašel a je možnost odjet, když bude unavený, tak si myslím, že to zvládne bez potíží. Pokud se bojíte, že nakazí rodiče... Udělala bych pro jistotu Covid test a pak se s nimi domluvila, nakolik se oni bojí rymicky. Ona i hloupá viróza může být v určitých chvílích problém, ale to už je podle mě na dohodě zúčastněných.