Jak vypadají nitky krve ve stolici?
Dobry den, mohli byste mi prosím poradit, jestli to na fotce jsou nitky krve ve stolici (viz foto)? Nebo to máte také tak? Dekuji!!!

Taky podle me nic...
@llodicka myslím, že tam není...jsou to křiklavě červené nitky...
Ty nitky jsou proste jasne cervene nitky..Tady to myslim nic neni.
@janabrozova díky, měla tam takové hnědé nitky, tak jsem se bála, ze je to ono. Nevedela jsem ze mají být kriklave červené.
@laskonka85 super, prave jsem si dělala starosti jestli ty nitky nemůžou být i hnede
Taky nic nevidim, a nejedlo vase mimco banan? Z nej byvaji takove hnede nitky.
@martinakosnerova Má ještě trochu atopicky exem a jednou měla krev doopravdy. Od te doby to sleduji a zajímalo mne zda to na fotce nejsou prave nitky krve, které doprovázejí ABKM.
Nitky krve ve stolici jsou opravdu nitky krve, proste se to neda s nicim splest. Mam s tim bohate zkusenosti, u syna jsme meli podezreni na ABKM a resili to porad. Na tve fotce nic takoveho nevidim🙂
Tady nejspu zadne nitky krve. Moje mala mela takovou stolici casto kdyz byla JEN kojena a ted to ma i casteji, protoze rada banan 😀
Az bude papat prikrmy, tak to u tve male bude teprva stolicka v plince hrat vsemi barvami.
@biedronka10 super, díky za odpověď, hned jsem klidnejsi
A holky jak vypadá tedy ten hlen co je špatně? Syn červené nitky nemá, ale hlen nevím....Syn měl dřív po mléčných výrobcích ekzém a drbal se, teď už ne, ale nejsem si jistá tou stolicí, tu má po tom samozřejmě takovou řidší....A jestli ho bolí bříško nevím, občas je totiž protivka jen tak 🙂
@kassandra1 hlen podle mne vypadá jako rýma ve stolici.
@kassandra1 hlen je prostě jako želé tak podobný
@llodicka
@janabrozova Díky, tak to nemá.
@kassandra1 to buďte ráda 😃

Ja tam zadny nitky nevidim.