Jednodenní teplota. Do kdy klidový režim?

violla29
26. čer 2023

Ahoj, dcera má tři a půl roku. V sobotu odpoledne měla teplotu 38, nachlazená není, kašel taky nemá. V neděli měla 37 celý den, odpoledne byla unavená a večer brzo usnula. Dneska nesla do školky, ale už je bez teploty a je jí dobře. Venku je krásně a chtěla bych s ní jít ven a do bazenu. Může jít zítra už do školky? Jaké jsou vaše zkušenosti?

te_reza
26. čer 2023

Obecně mám zažito, že po teplotě dva dny v klidu, pokud nebyla fit i v neděli, nechala bych ji i zítra v klidu.

kristyn86
26. čer 2023

Nechala bych ji jeste v klidu,kor kdyz vecer jeste byla unavena. Telo evidentne s necim bojovalo. Zitra urcite jeste doma,ne do skolky. A max na kratkou prochazku v chladku. Do bazenu bych nebrala.

odula
26. čer 2023

@violla29 do skolky ne, ale urcite bych ji vzala na chvíli ven. Pokud máte velký horko tak k večeru třeba, nebo do stinu, to jo, ale proč by měla trcet doma kdyz je ji dobře? Jestli je to velkej neposeda tak s ní nekam jet po okoli v kočáru, dělat s ni nrco klidovejsiho, ale klido bych ji ven vzala.

konidana
26. čer 2023

u nás to občas měl kluk. Jeden den třeba 39, celý den prospal, další den se v klidu dojedl, a pak už OK a normální režim nezastavitelného dítěte😅

gdpr
26. čer 2023

Ja vacsinou nechavam 3 dni doma (bez skolky/kolektívu deti) ak nie su ziadne priznaky ani unava ale chodime na zahradu alebo kratku prechadzku v pohode len v tom kolektíve moze nieco chytit ked stale po teplote je kusok oslabena imunita.