icon

Nurofen - nežádoucí účinky u dětí

klokanka31
14. črc 2021

Nesetkaly jste se s nějakým nežádoucím účinkem u nurofenu pro děti (sirup)?

leymea
14. črc 2021

Ne.

calvac
14. črc 2021
zelenaesmolda
15. črc 2021

@klokanka31
Ne ale i kdyz ti tady sto lidi napise,ze ne tak to neznamena,ze tvoje dite ho mit nebude

jjasmina
15. črc 2021
klokanka31
autor
15. črc 2021

@zelenaesmolda Jo to vím. Mě nejde do hlavy jedna věc. Od pondělí řešíme u malé třes. A mě včera koplo že se třese vždycky do půl hodiny po podání nurofenu, má tak 5-7 třesů během půl hodiny, a pak zas už nic 🤔 a tak aby to nebylo tím nurofenem.

palja
15. črc 2021

@klokanka31 tak to bych ho už nedávala a konzultovala bych to s dr.

klokanka31
autor
15. črc 2021

@palja Právě ho už nebudu dávat, dneska čekám co bude...dopoledne měla ještě dvakrát třes, ale lehčí a pak už nic...uvidíme co se bude dít do večera, ale byla bych šťastná kdyby to bylo fakt "jen" po nurofenu, protože se bojím epilepsie...

palja
15. črc 2021

@klokanka31 nebo mě ještě napadlo nemůže ten třes být v souvislosti s horečkou? Někdy bývá u horečky i zimnice, po podání antipyretika může teplota ještě stoupnout než začne klesat. Ale třes jsem neviděla, ani miminko neznám. Určitě bych to konzultovala s mudr aspoň po telefonu.

klokanka31
autor
15. črc 2021

@palja No my byli s malou v úterý na pohotovosti, tam nám řekli že to bude od zubů a třeba z veder. A ať hlídáme teplotu, že z toho by mohla mít taky třes. No ale měla max.37.6, pak už pod 37. Se mi nezdálo že by to bylo od zubů tak včera jsme jeli k dětskýmu, tam jsme mu ukázali video, a prý že se mu to od zubů taky nezdá, a pokud se to nesrovná do pár dní, tak že nás pošle na neurologii. No a v noci mě koplo to s tím nurofenem...každopádně po zbytek dneška už se nic naštěstí zatím nedělo, tak uvidíme zas zítra...

alpakovo
15. črc 2021

Já přímo ne,ale kamarádka ano. Oba synové po Nurofenu pravidelně krváceli z nosu. Panadol jim to nedělá