icon

Ohluchnutí po noci na jedno ucho - zkušenosti?

barulina
21. říj 2022

Zdravím, někdo zkušenost. Dcera během noci ohluchla na jedno ucho a to 100%. Zároveň má za uchem velký otok, a zarudlé. Crp není zvysene, ct lokální ok. Vyloučen zánět lebky. Nesetkal se s tím nekdo?

Strana
z2
sayast
28. říj 2022

@barulina ty blaho, to by vysvetlovalo i ty logo potize. Sluch ji nikdy nikdo nevysetroval? A co dal? Je mozny naslouchatko nebo jine řešení?

sebestka
28. říj 2022

@barulina Je to hrozný, ale diky Bože za jedno.Hodne díl, třeba se zo ještě časem nějak zvrátí.

barulina
autor
28. říj 2022

@sebestka jj, já si v podstatě to.stesti uvědomují. Ale tak je to i tak dost náročné, já byla úplně hotová. Ten strach jak šla na magnety co tam najdou. No co uz, jistá omezení to přináší, ale aspoň se vysvětluje proč špatně mluví a nerozumí

barulina
autor
28. říj 2022

@sayast jj, určitě to vysvětluje ty logo potíže. Jsem ráda, že se konečně nebudeme trápit tím proč to nejde. Pracovat budeme stále. jj, jde naslouchatko, ale tim, že je na to zvykla, tak jej v současné chvíli zřejmě řešit nebudeme. O teda primář říkal, že to by ji na psychice nepřidalo a je na to že je vlastně hluchá zvyklá. Ona má totiž navíc impetigo a už tak tohle je na psychiku náročná nemoc, tak musíme opatrne

sebestka
28. říj 2022

@barulina Vůbec si to ani nedokážu představit. Já, která jsem v prd*li jen při " blbé" teplotě.

sticker
sayast
28. říj 2022

@barulina drzte se, musi to byt silene psychicky narocne pro obe. Hodne sil preji ❤

Strana
z2