icon

Průjem u dvouletého dítěte. Jak postupovat?

luna03
26. únor 2025

Ahoj, řešily jste některá u dítěte průjem přetrvávající tak týden? Je to řidší stolice každý den, žádné bolení ani jiné problémy k tomu nemá 🤷 je očkovaná na rotaviry. Je jí 2,5 let. Už sem psala meila mudre a pokud napíše ať přijdeme, tak zajdu...

ajja87
26. únor 2025

Hele řekla,bych že radi neco ve vzduchu, náš roční měl teď taky přes týden průjem a synovec (nebyli jsme předtím v kontaktu) měl taky tak týden průjem a dr. nic nezjištěno.

luna03
autor
26. únor 2025

@ajja87 zvláštní 🤔 defakto jediná z rodiny no. Jsme 4, a fakt jen ona průjem....

zmrzlinka
27. únor 2025

Dieta,hodně tekutin a zkus Tascectan duo kids 3 x denně.

jipe
27. únor 2025

Dieta, enterol vysypat do přesnídávky, případně smecta, pokud zvládne vypít

ada22
27. únor 2025

Dcera to jednou měla. Nic ji nebylo. Běhala veselá. Pomohlo až černé uhlí. Byla asi měsíc po očkování MMR.

ajja87
27. únor 2025

@luna03 jo u nás to taky nikdo nechytl,malemu jsem to přičítala k rustu zubů,ale nevypadá, že by nějaký chtěl vylézt,ale ten synovec už má osm.Jo a ted jsem si vzpomněla, že o tom mluvila i sousedka, že to měl jejich syn a taky to z rodiny nikdo nechytl.Jinak mi teda jeli na tasectanu duo a teda jediny,tak moc nechtěl jíst,ale za to dvakráte tolik pil než normálně.

luna03
autor
27. únor 2025

@ajja87 jo ona má všechny zuby už venku a je pravda , že teda moc nejí teď no...