icon

Roupy. Chytli jste je od dětí?

15. lis 2025

Chytli jste od děti roupy?

drzticka81
•
15. lis 2025

Ja pokazde.

xnikax1
•
15. lis 2025

@anonym_autor já nikdy

lv
•
15. lis 2025

Ne, ale stejně jsme přeléčovali všechny

autor
•
15. lis 2025
@lv

Ne, ale stejně jsme přeléčovali všechny

@lv MUDr řekla, že se prelecuji jen sourozenci

autor
•
15. lis 2025
@drzticka81

Ja pokazde.

@drzticka81 jej, to slyším nerada

autor
•
15. lis 2025
@drzticka81

Ja pokazde.

@drzticka81 a za jak dlouho po dětech jste to zjistila a měla jste stejné "příznaky" jako děti?

xnikax1
•
15. lis 2025
@anonym_autor

@anonym_autor mě to doktorka taky nenapsala ,ani dětská ani moje...prý až kdybych měla příznaky. Že preventivně to určitě nepíše...taky jsem je chtěla. Naštěstí jsem to nikdy nechytla 🙏

rnika
•
15. lis 2025

Bohužel ano ...

lv
•
15. lis 2025
@anonym_autor

@anonym_autor u nás to vylo spoustu let zpět, tak 8-9, třeba už je praxe jiná

marketa1218
•
16. lis 2025

Já je chytla prakticky od dcery hned. Ale přeléčovali jsme se všichni.

drzticka81
•
16. lis 2025

Hned, tak nejak ty priznaky byly ve stejne dobe. Mame je skoro kazdy rok, nevim proc. Volam vzdy praktikovi, ze je mam. taky muz vola svemu, detskemu - takze mame vzdy tri baleni. Abychom meli do zasoby na akutni lecbu hned. Jedno plato je 6 tablet, my mame tri deti, takze hned vcudu. Prelecujeme se vzdy vsichni. Je to neprijemne a ja jsem z toho vzdy nestastna.

autor
•
16. lis 2025
@drzticka81

Hned, tak nejak ty priznaky byly ve stejne dobe. Mame je skoro kazdy rok, nevim proc. Volam vzdy praktikovi, ze je mam. taky muz vola svemu, detskemu - takze mame vzdy tri baleni. Abychom meli do zasoby na akutni lecbu hned. Jedno plato je 6 tablet, my mame tri deti, takze hned vcudu. Prelecujeme se vzdy vsichni. Je to neprijemne a ja jsem z toho vzdy nestastna.

@drzticka81 a berete vždy taky jednu tabletu?

drzticka81
•
16. lis 2025

Aplikuje se jedna, po 14 dnech druha, nekdy si davam i treti po dalsich 14 dnech.

jirenami
•
22. lis 2025

Nikdy, to bych asi umřela 😀

alubif
•
23. lis 2025
@jirenami

Nikdy, to bych asi umřela 😀

@jirenami proč? Jsou to jen roupi.... Co bys dělala u škrkavky.

jitkasedlackova
•
11. pro 2025

My jo 😅 Chytli jsme to od dětí oba s manželem, takže úplná rodinná „radost“. Ale dá se toho docela dobře zbavit, jen je potřeba to vzít poctivě. Koupili jsme si z lékárny Eneo Vermophyt kapsle. Je to na pročištění střev a právě i na parazity jako roupy nebo škrkavka. Fakt to zabralo rychle. První dva dny jsem cítila, že se ještě něco děje v břiše, ale pak klid. Přestalo to svědit, děcka se začaly taky víc uklidňovat a po tý druhý kůře už pak byl úplnej klid.

autor
•
11. pro 2025

Tak my jsme to s manželem naštěstí nechytli ani jeden

maria31771
•
24. črc 2026

Vermox funguje, uziva se jednorazove 1 tableta nebo 5 ml sirupu na roupy, opakovat po 2-4 tydnech. Na skrkavky 1 tableta rano a 1 vecer po dobu 3 dnu - https://euhealth247.com/cs/drug/vermox Je hodne silny, tak opatrne, je lepsi si ho vzit o vikendu nebo ve volnem dni, muze po nem dost bolet zaludek, muzete byt hodne ospale. Je dobre ho vzit bud nalacno nebo tesne pred spanim.