Záhadná vyrážka po očkování, jak postupovat?

peetra26
3. únor 2016

Ahoj Všem. Chtěla bych se informovat a poprosit o radu co dělat. Moje 5,5měsíční dcera byla ve středu 20.1.2016 na první dávce hexy. Teplotu měla zvýšenou což je asi klasika ,ale v pátek se ji udělala krupička a zarudnutí kolem místa vpichu a dále přes víkend na trupu, zádech, obličeji zarudlá krupička . Zavolala jsem tedy naší Dr. co s tím...byl nám doporučený obklad černým čajem. To samozřejmě nepomohlo ,tak jsme byli odesláni na kožní a v Dg máme atopický ekzém. mám teď strach s dalšího očkování máme jít na prevenar 9.2 a nevím zda je to dobrý nápad.. Stalo se to někomu tady a jak postupoval prosím o rady ☹ Malá mi přijde celkově taková teplejší a ospalejší po očkováni...Předem moc děkuji

atka68
3. únor 2016

Ahoj,prevenar bych urcite odlozila, az bude po vyrazce.Muj chlapecek mel po hexe vzdy oteklou nohu, ze s ni nemohl hybat a teplotu, pomohl nurofen, ale nez zabral jsem mela nervy.Po prevenaru mel kolem vpichu cerveny flek asi 3cm, hned po ockovani.Zmizel behem dvou dnu.

evaamy
3. únor 2016

Nech si poradit ve skupině očkování/ neockovani nebo ve skupině nezafouci účinky očkování. Prevenar nedávej. A černý čaj se dává na opruzeniny.