Zvrací všechny sirupy, máte zkušenost?

krimi
7. bře 2013

Ahoj mala 9 mesíců ma peknou rymu a kašel. Bohužel nemohu ji davat zadne sirupy protože je do 10s po spolknuti zvraci a to slušným obloukem.
zvracela uz Nurofen, Mucosolvan a ted jsem zkoušela i domaci Tymiánový sirup, ktery mi na rozdil od tech ostatnich pripada chutny. Zvraci to i kdyz ji jej podam pred jidlem po jidle nebo během jidla.
do jidla to zamichat nemůzu protoze i takhle toho sni málo spiše je stale dost kojena.
Takže mohu jen cipky a ty jsem zadne na kašel nenašla. máte s tim zkušenosti? Připadne radu co ještě zkusit?
Diky

krimi
autor
7. bře 2013

Jo vyhodila mi i kapky sinecod:( proste jakmile cokoliv podobneho dostane do žaludku jde to ven.

aneta0707
7. bře 2013

zkus to davat po malinkych davkach a kdyz ani to nepomuze, tak mi doktorka poradila smichat sirup a stejny mnozstvi nezredeny stavy a pomalu to davat. davala sem takhle antibiotika a nevyzvracela mi je.

llluckaaa
7. bře 2013

@krimi Tak tohle jsme taky zažili ☹ Sirupů jsem moc nedávala, na horečky zásadně čípky, na vlhký kašel prášek (domluvila jsem se, jak mám nadávkovat ambrobene, aby tam bylo stejné množství účinné látky jako v sirupu a prášek jsem schovala do piškotu nebo kaše). S antibiotiky byl velký problem ☹ Chuťově hnusné, takže šly poznat všude a malý je nechtěl a když jsme je do něj dostali, letěla ven 😝 Na ně jsem žádný fígl nenašla 😒

lv
7. bře 2013

sirupy blinkají obě, takže taky čípky, na kašel sinecok kapky a Mukosolvan roztok, dávám stříkačkou, po trošinkách stříkám do pusinky, třeba 2,5ml klidně na 5x..ze lžičky to vyplivne a taky dáví.

nae
7. bře 2013

ahoj, moj malý mi dosť kašlal dva dni vo veku 7 mesiacov, nedáva som mu nič. Pomohlo kojiť, kojiť, kojiť. V noci spával na napolohovanom matraci (slon 20 stupňov), dávali sme mokré uteráky na radiátor, aby bola vyššia vlhkosť vzduchu.

krimi
autor
7. bře 2013

Ahoj diky za info aspon clovek vi zev tom neni sam🙂
Taky ted skoro plne kojim nechce nic jineho a se sirupem nemam šanci a když uz do ni neco dostanu tak se hned dáví. Tak taky hodne vetram mokre rucniky a ted jsem zkusila dat nakrajenou cibuli kposteli tak uvidime
P.

elu
7. bře 2013

tak naše holka sice nezvrací, ale nemůžu to do ní dostat, je už velka, dva a pul roku, takze jedine co u nas prichází v uvahu zamíchat to do stávy a do flašky s dudákem a ona to vypije...nevím jestli to má tu učinnost, snad jo...když to vypije najednou...antibiotika jsme davali do jogurtu, to nepoznala 🙂....ted je pokrok, že na lžičce sní flonidan a mucoplant

elu
7. bře 2013

@krimi a co kdybys dala třeba kapky sinecod do odstříkanýho mlíka a do flašky..to by mohla vypít ne?

krimi
autor
8. bře 2013

No ona flasu nechce jeto prsomil🙂 pije vodu ( ni spis cuca a okusuje) z takoveho toho nprvniho hrnicku, kdyz jsem do toho zkusila dat mliko tak to taky nechtela. Mozna kdybych ji nechala vyhladovet ale na to nemam🙂

luthien.k
8. bře 2013

@krimi jestli Tě můžu uklidnit, tak ty různé sirupy na kašel mají stejně jenom minimální účinek, takže Tě to až tak nemusí trápit 😉 Pěkně kojte, Ty si dávej navíc vitamín D, vitamín C, probiotika - skrze Tebe to pomůže i imunitě malé.

dagina
8. bře 2013

My jsme musely být hospitalizovány, malá měla zápal plic, potřebovala ATB, též zvrací, tedy spíš zvracela(věkem se to trochu upravilo), tak nám penicilin museli píchat v injekci. Místo sirupu inhalace ve spánku.