Jak vybrat hodinky s GPS pro druháka?
Dotaz. Holky prosím o radu. Jaké hodinky nejlépe s GPS a nouzovým voláním koupit do 2 třídy (po prázdninach bude chodit domu sama).?
Jeden úsek jde přes dost frekventovanou silnici.
Nevyznám se chytrých hodinkách, mobil moc dávat nechci, hodinky by byly praktičtější.
@ivona67 Proč? Vždyť jsou i hodinky, se kterými se dá bez problému i sprchovat. Důležité je sledovat, jaký mají certifikát odolnosti vůči vodě. Některé nevydrží ani kapku, jiné zvládnou déšť nebo mytí rukou, a některé s klidem můžeš nosit i při koupání nebo při plavání v bazénu 🙂
@lucidvork No, pokud stačí jen toto k tomu.... 😀
@drtatko4 To máš ten úplně nejnovější model? Jinak i já se někdy ztrácím v tom, kdo co napsal.
@ivona67 To ti věřím, některé ty názvy jsou dost podobné. V tomhle případě je lepší ty hodinky vidět, to si člověk zapamatuje líp – aspoň já jsem to tak měla, když jsme vybírali 😄 Ale abych odpověděla – ano, tohle je takový ten novější model. Když jsme kupovali, chtěli jsme prostě to nejlepší, co se dalo zrovna koupit. Možná až budeš kupovat ty, tak už zase budou novější, nevím, kdy to máš v plánu.
@monniculik03 Tak to bude ráda 😀 Ale tak každý si tím prochází, teď je prostě taková doba, takto to funguje. My, když jsme vyrůstali, tak dospívání bylo zase trochu jiné. Dobré je, pokud má takhle kamarády a komunikují a zajímají se o různé věci.
@ivona67 Aha, tak to ani neznám, já buď nějak zázrakem narazím na nějakej kód, nebo vůbec 😀 Ono když kupujeme něco dražšího, nebo třeba ty hodinky, tak já si většinou jen porovnám ceny na netu. Ale většinou je to tak, že na stránce oficiálního prodejce jsou asi nejlepší ceny. Tak jsme třeba ty hodinky rovnou objednali přes Carneo.
@klar_tek Určitě ano, nějaká zpětná vazba je fajn, když ji můžeš takhle jednoduše získat. Z reklamy jako takové, třeba v televizi, se toho moc nedozvíš. Dá se tam hezky mluvit o všem, když to chceš prodat. Ale to, co je pro zákazníky důležité, jsou právě zkušenosti od někoho, kdo to už vyzkoušel.
@drtatko4 Já se spíš obávám případných reklamací nebo poškození během přepravy. Vím, že u některých těch online obchodů jsou reklamace komplikovanější.
@ivona67 Nemyslím si, že by s tím měl být problém. To spíš u nějakých větších věcí, když je objednáváš. Hodinky jsou přece zabalené v krabičce a při odeslání jsou buď v bublinkové obálce, nebo vložené ještě do další krabičky.

@diaxi To je jediný způsob, jak předejít takovým věcem, že se jim to vysvětlí.