icon

Jak vybrat hodinky s GPS pro druháka?

nykita
23. kvě 2023

Dotaz. Holky prosím o radu. Jaké hodinky nejlépe s GPS a nouzovým voláním koupit do 2 třídy (po prázdninach bude chodit domu sama).?
Jeden úsek jde přes dost frekventovanou silnici.

Nevyznám se chytrých hodinkách, mobil moc dávat nechci, hodinky by byly praktičtější.

Strana
z11
numda11
13. dub 2026

@drtatko4 A i kdyby s tím byl nějaký problém, všechno se dá vrátit nebo vyreklamovat. Ze začátku jsem měla z celého online nakupování obavy. Teď už ale, pokud je to možné, do kamenných prodejen ani nechodím. Zpohodlněla jsem. A hlavně je to i rychlejší, když něco kupuješ přes internet. Nemyslím dodání, ale to, že nemusíš běhat sem a tam, přesouvat se autem a čekat ve frontách...

klar_tek
13. dub 2026

@numda11 U mě záleží na tom, o co jde, ale rozhodně si nejdřív podívám online, udělám průzkum a až potom jdu danou věc prohlédnout do obchodu.

numda11
14. dub 2026

@klar_tek I to je jedna z možností, ale někdy je to podle mě zbytečný krok. Vždyť u těchto hodinek si všechno můžeš zjistit na internetu.

ditkla
14. dub 2026

@numda11 Já některé věci taky chci vidět naživo, než si je koupím, ale to neznamená, že je koupím v obchodě.

vapi32
15. dub 2026

@klar_tek To jo, ale možná bys byla překvapená, jak rychle to děti dokážou pochopit. Ony s tím vyrůstají od malička, takže je to pro ně přirozené. Úplně jiná situace než u nás nebo u starší generace, která se s tím setkala až později a musela se to učit.

diaxi
16. dub 2026

@klar_tek Jo jasně, že to vidíš i z pohledu toho uživatele rovnou. To je někdy docela výhoda u některých věcí, protože si to člověk líp dokáže představit 🔑

drtatko4
17. dub 2026

@numda11 S tímhle asi jen souhlasím. Doba pokročila, dneska se to takhle řeší. Ale stejně mám ráda se občas jen tak projít po obchodech, ne že bych šla cíleně něco koupit, že jo 😄

Strana
z11