Jak vypadají školní rozvrhy vašich dětí?
Tak jsme dostali rozvrh hodin. Ano, zase jsem s něčím (jako vždy) nespokojená 😁 Ale přijde mi týdně 4 hodiny matiky fakt málo, oproti 9 hodinám češtiny. Ale co ten tělák? Vždycky byly dvě hodiny v kuse, nechápu jak chtějí stíhat jednu hodinu tělocviku, když se budou ještě přesouvat do tělocvičny do jiný budovy, nebo pak na zimní stadion na brusle. To jim seberou svačinu? A co mě na tom "vadí" nejvíc, tělocvik po svačině. Když všude každý tvrdí, že po jídle se nemá hned běhat/skákat. Jak to mají vaše děti ve školách?
Já nevím, to už je nějaká smůla nebo co...Co se kolem školy děje, vždycky nějaký kopanec, jako např.když v prosinci měl být zápis který se nekonal. Dneska se zjistilo, že ředitelka nebyla schopná od února změnit Elišky příjmení, i když tvrdila že jo. Všechno je vedené na staré jméno (žákovská, sešity, razítko, bakalář, pamětní list...). Takže jsme šli za učitelkou, a budou muset všechno předělat 🤪
Nikdy z acelou mou školní docházku jsme neměla dvouhodinovku tělocviku, vždy 2x týdně 45 minut. Uplně normálně. Jinak ad TV po svačině (hádám po velké přestávce) - nikde není napsáno, že dítě MUSÍ svačit jen o velké přestávce a nikdy jindy, klidně se může nasvačit mezi 1.a 2.hodinou nebo až po tom tělocviku po 3.hodině, pokud trváš na tom, že školní TV ihned po svačině je špatně. Instruuj v tomto směru dceru a je po problému.
Já nevím, to už je nějaká smůla nebo co...Co se kolem školy děje, vždycky nějaký kopanec, jako např.když v prosinci měl být zápis který se nekonal. Dneska se zjistilo, že ředitelka nebyla schopná od února změnit Elišky příjmení, i když tvrdila že jo. Všechno je vedené na staré jméno (žákovská, sešity, razítko, bakalář, pamětní list...). Takže jsme šli za učitelkou, a budou muset všechno předělat 🤪
@klokanka31 No tak to je konec sveta ovsem. To je neuveritelne, jak vy dostavate nalozeno, to snad ani normalni smrtelnik nemuze zvladnout, jedno prikori za druhym.
@klokanka31 No tak to je konec sveta ovsem. To je neuveritelne, jak vy dostavate nalozeno, to snad ani normalni smrtelnik nemuze zvladnout, jedno prikori za druhym.
@ai30 Musíš si do mě fakt vždycky kopnout? A jo, tohle mě fakt štve, že v tom mají bordel.
@ai30 Musíš si do mě fakt vždycky kopnout? A jo, tohle mě fakt štve, že v tom mají bordel.
@klokanka31 Do nekoho s opravdovymi problemy bych nikdy 'nekopala'. Ale ty tvoje jsou tak absurdni, ze asi musim, no.
Nemaji v tom bordel. Maji tam nekolik set deti a zapomneli u jednoho z nich zmenit prijmeni. Tak ho zmeni ted. To je fakt cele. Jenom ty takovou blbost beres jako kopanec od vesmiru, nikdo jiny by se nad tim nepozastavil.
A 2hod telocviku jsou snad az kdyz mají decka plavani nebo na vyšším stupni, na nizsim stupni urcite ne! Mladsi syn bude druhák, telocvik ma 2x týdne 1h
@veruuu_kubesovic nas mel vloni v 1.tride vzdy 2h po sobe TV. Letos to samé,jen jiny den
@klokanka31 všichni jsou neschopní🙏 bože holka tvoje problémy na moji hlavu 🤔🤷♀️🤔
Chudák pani ucitelka tvého ditete, ty budeš "pruderni" matka hned od zacatku, bohužel jak se projevis ty hned na zacatku, tak si muze zaskatulkovat i tve dite😏😏😏
Chtělo by to se fakt uklidnit, řešíš nesmysly a hledáš potize tam kde nejsou 🫣🫣🫣 muj syn bude mit od příštího týdne teda 2h plavani od 2 tridy, jak se tam dopraví jak to pozměnit v rozvrhu je mi fuk, je to v rámci výuky, zadne omezeni nema = neni co resit 🤷♀️
@klokanka31 rozvrh je úplně běžný pro první třídu, jen máte o hodinu víc čj než máme u nás, my máme jen 20 hodin týdně v první třídě.
Čtyři hodiny matiky jsou zcela dostačující, v klidu všechno stíháme. Tv v tělocvičně dvouhodinovka je moc, je lepší mít dvě hodiny během celého týdne. Pokud budou chodit bruslit, věřím, že to nějak přehodí, jestli na to mají stejnou učitelku, tak je to v pohodě, jestli různé učitele, tak to bude složitější, ale jestli to mají v ŠVP, tak s tím mají určitě zkušenost a vědí, co a jak se dá stihnout. Že mají tv po svačině není žádný velký problém, děti často všechno snědí už první přestávku a i kdyby tvoje dítě svačilo až o velké přestávce, není to žádná velká porce, kvůli které by mělo být dítěti o tv špatně.

@veruuu_kubesovic Uznej ale že bruslení se nedá stihnout během jedné hodiny, když přesun na stadion trvá 15 minut
@klokanka31 také máme po jedné hodině tělocviku q pokud je plavání, tak mají klasický 2 hodinovku a v jeden den místo tv mají ten předmět, kde je plavání.