icon

Tříletý syn na mě s učitelkou čeká venku na ulici. Jak byste to řešili?

poletucha25
11. zář 2026

Druhý den mého syna ve školkové skupině ( první den kdy i spinkal), na mě čekal s pí uč venku na ulici. Prý je to běžná praxe s posledním dítětem chodit čekat na chodník. Mě se to ale nelíbí. V první chvíli jsem se lekla že jdu pozdě ale pí uč mě uklidnila že ne. Nepřijde mi to v pořádku a dokonce jsem to i doma obrečela. Vidět moje veselé, živé dítě jak sedí s cizí paní na dlažbě s rukama v klíně a nabalenej jak pumpa! ( Měl leginy, tepláky, mikinu a pod tím dokonce pyžamo!) Mi trhalo srdce. Mohla jsem přijít klidně až za půl hodiny! Neměli jedinou hračku, knížku nebo aspoň křídu. A bohužel ani vodu. Hlavně že paní na hlídání měla jen minišatičky. :( Jak by jste řešili situaci vy? Nepotřebuji hlídání. Jsem doma s miminkem. Jen jsem chtěla aby chodil mezi děti (děti miluje) a třeba se i něco naučil.

Strana
z2
petaov
Dnes v 19:36

Určitě bych se ozvala kvůli tomu oblečení. Nechápu, proč měl tolik vrstev včetně pyžama. Že čekají na chodníku se mi taky nelíbí. Kdybys přišla až 16:30, tak tam s ním bude další půlhodinu sedět? Řečí, že jsi na mateřské a máš ho vyzvednout dříve si nevšímej. Je to soukromá skupinka, platíš si to, tak ho tam můžeš nechat, jak potřebuješ. Jiné je to ve státní. U nás směly být děti nepracujících matek jen dopoledne.

Strana
z2