icon

SOUTĚŽ o nové ubrousky HiPP ULTRA SENSITIVE

lidka_hipp
10. říj 2015

Nevím, jak pro vás, ale pro mě jsou vlhčené ubrousky zásadním vynálezem lidstva 🙂 Anička sice už chodí do školy, ale já mám vždy v kabelce malé balení vlhčených ubrousků HiPP s výtažkem z BIO mandlového oleje. Hodí se mi opravdu často 🙂 Věřím, že i vy berete vlhčené ubrousky jako něco moc užitečného, a tak tu pro vás mám soutěž o OPRAVDU VELKÝ BALÍK našich nových Čistících vlhčených ubrousků HiPP. Stačí napsat, k čemu všemu jste kdy ubrousky použily a pět nejvtipnějších odpovědí se může těšit na balík 🙂 V každém z pěti balíků budou celkem 3 velké balení (4x56) našich Čistících ubrousků HiPP ULTRA SENSITIVE, tedy dohromady 672 jednotlivých kusů ubrousků.

Pro velmi citlivou pokožku miminek jsme vytvořili nové HiPP Čistící vlhčené ubrousky ULTRA SENSITIVE s jemnými vlákny, které umožňují mimořádně šetrné očištění pokožky. Ubrousky jsou napuštěny jemným pleťovým mlékem, které obsahuje výtažek z BIO mandlí. Jsou proto vhodné už od narození. Hodí se i na ošetření pokožky se sklonem k alergiím a atopické dermatitidě, protože nejsou parfémované, neobsahují éterické oleje, mýdlo, barviva, parabeny a ani složky živočišného původu. Mají neutrální pH a nejsou běleny chlórem. Více: http://goo.gl/8lLJBn

SOUTĚŽ o nové ubrousky HiPP ULTRA SENSITIVE
Strana
z6
megy
10. říj 2015

Na co jsme je kdy použili? no asi jako každá maminka v první řadě na hygienu miminka při přebalování, ale našly se nyní u druhého syna i takové situace, že s vlhčenými ubrousky mi čistil knížku 🙂 nebo kastroly, které si v nestřeženém okamžiku potichu vytáhl z kuchyňské linky. No on je občas i tak čistotný, že přikryje plyšového sloníka v umyvadle a pustí na něj vodu - tak nevím, zda nezkouší náhodou ještě vododolnost ubrousků 😀

davweify
10. říj 2015

No u nas je take velka spotreba..od pusinky po zadecek..i na uklid
A vtipny zazitek nemame, ale za to mame kralika s kulkama jako bejk. Taha je po zemi takze musime obcas ubrouskama prelestit abysme nemeli flicky na zemi..

haidi
10. říj 2015

okrem klasickeho vyuzitia na co su obrusky urcene na zadocek a pokozu ,tak obrusky vyuzivam napriklad ked nestiham a mama malo casu na ocistenie topanok 🙂 manzelovi poutieram palubnu dosku v aute 🙂 a este ked mam cerstvo umyte vlasy a nemam po ruke lak tak neposlusne vlasy trochu navlhcim obruskom zacesem a hotovo .

zuzikuzlik
10. říj 2015

dobry den...u nas ubrousky snad na vse,zadecek,ruce,pusinka a ted kolem trech let super zabava pri uklidu na skleneny stolek,na vylity caj na zemi a na utírani prachu a v koupelně vany...cistota púl zdravi a s vlhcenyma ubrouskama jde vse na jedničku..... 🙂 🙂 🙂

twoangels
10. říj 2015

Fiiiha tolik krásných odpovědí, vůbec Vám paní Lidko nezávidím, až budete vybírat tu nej 🙂 Samozřejmě i nám by se výhra hodila, protože je u nás spotřeba veliká 🙂 Jako všichni je používáme na hygienu dětí ale i dospělých použití WC, v domácnosti na ùklid...nedávno jsem 4 balení ubrousků nesla i k nám do školky, aby s nima paní učitelky utíraly dětem zadečky místo toho šmirgl papíru co tam mají erární. Bylo by super kdyby se staly "standardním vybavením" protože si bez nich už jako všichni nedokážu představit život 🙂

zuzaaanka
10. říj 2015

Tak ja pouzivam ubrousky take na hygienu, castokrat nejen maleho, ale i sebe. Jednou se mi ale podarilo vylit caj na stul, na kterem bezne lezi papirove kapesnicky v krabici. Ale tentokrat tam byly i vlhcaky a ja v rychlosti sahla po nich, ne po papirovych. Dlouho mi trvalo, nez mi doslo, ze to nejak nesaje a hezky voni... Padnul na to skoro cely balicek 😀

kofik.h
10. říj 2015

Vlhčené ubrousky jsou super vynález (potvrdí to každá ženská),
před dětmi jsem je využívala na rychlý úklid, na své ruce a též mi pomohly od pár trapasů, když jsem si začunčila oblečení.
Ale vlhčené ubrousky od Hipp, si teď nemůžu vynachválit, jsou vlhké akorát a ta vůně. Ta vůně mě dost často zachránila před ranní nevolností z né moc voňavých plínek. (jedna z dcer mi totiž ráda nadělí před snídaní). V tomhle jsou holčiny asi po tátovi a teda po fialkách nevoní a když jejich nadílku přebaluji 6x za den, tak jsem ráda za nádhernou vůni, akorát vlhkost a že se po nich neodprudí.

občas je využiji i na svou int. hygienu při svých dnech. 🙂

marketka293
10. říj 2015

Tak my ubrousky používáme na vše, od zadečku k nábytku, oblečení. Jednou jsme jeli autobusem a malej měl "kapsičku s přesnídávkou" která byla všude, dokonce i na paní která seděla vedle nás. Nebo na vyčistění sedaček v autě kde malý rozpatlal povidla. 🙂

kalkulantka
10. říj 2015

Vzhledem k tomu, že nosím ubrousky pořád u sebe jsem je jednou použila k čištění vyšlápnutého exkrementu ze svých bot - kdo by taky chtěl přijít na návštěvu se "smradem" na botách 😀 Kdybych je neměla u sebe asi bych vůbec nevěděla co si počnout 😎... Je neuvěřitelné, že před narozením dcer jsem skoro nevěděla, co to vlhčené ubrousky jsou a teď? Myslím, že i když bude holkám 20 let, vlhčené ubrousky budou stále součástí mé kabelky! 😅

vequi
10. říj 2015

U nás používáme ubrousky na všechno 🙂 . Naše dcera 1 rok si s nima vyhraje náramně, nejenže mi je všechny povytahuje, ale vůbec nejraději si vytáhne do každé ručičky jeden a šmrdlá s nima po nábytku a utírá prach 🙂. Hraček má plný boxy a regály, ale ubrousky jsou TOP. Když ji 5 minut neslyším, vím, že si hraje s ubrouskama 😀

catchulinecka
10. říj 2015

tak dnes už jsou jako vlhčené fakt nezbytnost, v domácnosti, na cestách, mimčo...a například při intimních chvilkách s manželem jsou také k nezaplacení 😉

bledulka84
10. říj 2015

U nás je to jedna z nejoblíbenějších hraček, když už fakt nevím, čím malou zabavit, abych mohla něco udělat, tak jí dám celé balení a ona tahá a tahá a tahá. Až už není co tahat, tak to zase nějak nacpu dovnitř a jede nanovo 😉 A pak si je taky často strká na hlavu místo čepičky, prostě nejlepší zábava 🙂

tajemna30
10. říj 2015

My ubrousky samozřejmě používáme hlavně na zadeček malého, ale hodí se je mít opravdu kdykoliv po ruce. Takové hovn. od ptáka na nové bundičce opravdu radost neudělá, ale ubrousek nás zachránil 😀

jeanette73
10. říj 2015

Vlhčené ubrousky využíváme skutečně hojně. Starší syn se v nich vzhlédl a každou chvíli si objedná ubrousek. Jednou jsme šli z farmářských trhů a mladší se hlasitě začal v kočárku hlásit o svůj příděl mlíčka, tak povídám, že si sedneme na nejbližší lavičku a mrňouse nakojím. Přišli jsme k lavičce a starší syn (2,5 roku) povídá: "Maminko, ubrousek, prosim, prosim". Já na to jako proč, když jdu kojit, ale dala jsem mu ho a čekala, co bude. O začal zuřivě čistit lavičku...rozesmál mě i mimi ztichlo a koukalo, co se děje 🙂. Když skončil s prvními dvěma laťkami, řekl: Teď může Pokop kojit."
(Pozn. Pokop je brácha Prokop)
Dodnes, když jdeme kolem té lavičky, nezapomene mi připomenout, že ta je čistá 😉

hohe
11. říj 2015

Kromě klasických, ručiček, dupky a uklízení domácnosti jsme nedávno vypouživali půl balíku na babičku, kterou malej venku velmi znečistil a utíkali domů ji převlíknout 😀 😀 😀

petulinavav
11. říj 2015

Vlhčené ubrousky Hipp používáme primárně k očištění zadečku po každém přebalení. Nemohou chybět v přebalovací tašce nikde na cestách, kde jsou rychlým pomocníkem, když potřebuji dcerce utřít upatlanou pusinku od jídla nebo špinavé ručičky někde na hřišti 🙂 . Já sama je občas použiji na cestách místo toaletního papíru. Jsou opravdu všestranným pomocníkem a věřím, že se dají použít téměř na cokoliv, jak píšou ostatní maminky. Akorát mi teda připadá jako plýtvání používat takto kvalitní dětské ubrousky k otírání prachu atd.....na to tedy používám speciální antibakteriální ubrousky určené k danému účelu. Na ubrousky Hipp nedám dopustit a rozhodně je budu používat i na našeho drobečka, který se má narodit v prosinci 🙂

pavlikovarenata
11. říj 2015

Tak použít se dají asi na vše, ale u nás vedou boty. Nevedeme žádné speciální čistidla na boty a ubrousky jsou vždy po ruce, člověk je špinavé vyhodí a je klid 😉 Ale používáme je i na normální věci 😀

aghbala
11. říj 2015

U nás v rodině jsou ubrousky nedílnou součástí běžného života, mají hned několik využití:
1. Sabrinka je využívá jako ohromnou zábavu (vytahování z pytlíku, zahazování, prohlížení, ochutnávání, snaha o přetržení, trénování nervů maminky či tatínka,...).
2. Maminka je využívá jako nesmírně praktickou pomůcku v oblasti zadečku, ručiček, pusinky, nezvaných fleků snad všeho druhu, otření madla kočárku po kukuřičných křupkách,...
3. Tatínek je využívá na utření rukou po natankování benzínu a utírá s nimi volant 😀

ninusch
11. říj 2015

Jako malá holka jsem šíleně nenáviděla momenty, kdy jsem měla špinavou pusu a můj táta (neskutečně silný kuřák) si vždy naslinil svůj zažloutlý nevoňavý palec a jal se mi tu pusu čistit. Vždycky jsem řvala jako tygr a nebylo mi to nic platné. Před pár lety jsem se seznámila s manželem, vyrazili jsme na zmrzlinu a úplně mě dorazil v momentě, když vytáhl z kapsy kapesník, naslinil ho a že mi setře zmrzku z koutku pusy. No, jsem ráda, že se díky vlhčeným ubrouskům tohle mým dětem v životě nestane. Jinak u nás musí mít vlhčené ubrousky i nevlastní dcera pro panenku, aby měla vždy čistou pusinku i zadeček :D

veri0007
11. říj 2015

ubrousky používáme na takové ty standardní účely. Zadek, pusa, nudle u nosu,... Ale mé nejkurioznější použití bylo na koně. Byly jsme na procházce v lese s kočárkem. Měl na čumáku přilepenou žvýkačku a jezdec se mu jí snažil sundat. Nabídla jsem ubrousek, jestli to tím navlhčení nepustí. Nepustilo. Takže můj poznatek, ubrousky nejsou vhodné pro koně😀

verunkaw
11. říj 2015

Vlhčené ubrousky používáme úplně na vše. Bohužel ale musíme mít bezparfémové protože náš malej se po dost ubrouskách osypal. Sebou je bereme všude a bez nich ani ránu. Dokonce mi vydrhly i fleky na který nezabral ani vanish či jakékoli přípravky.

zachrpe
11. říj 2015

Vlhčené ubrousky používám na milion způsobů 🙂 Nejen na svou 10-ti měsíční dcerku, ale i na přední okno v autě, když mi zase dojde voda v ostřikovačích, na kočár, když nám ho "pokaká" létající hmyz nebo pták a musím přiznat, že i kolikrát na sebe 😉 Naposledy jsem ho využila při pohovoru, zapomněla jsem si vzít do kabelky deodorant, ale ubrousky, ty nezapomenu vzít nikdy !!!

vendulanela
11. říj 2015

Mala ma hodne citlivy zadecek, takze pouzivame jedine hipp sensitive, posledne ale pred necekanou navstevou vyborne poslouzily na vyleteni sklenenho stolu🙂

apacheee
AMBASADORKA
11. říj 2015

Náš Batman vlhčené ubrousky i jí, aneb jedna z fotografií typu: To by se mně stát nemohlo🙂

Vlhčení ubrousky jsou super vynález - jako vyděšené mamince prvního dítka mi opravdu pomáhalo, že nemusím synka omývat (pořád jsem se bála, že mi přitom vyklouzne a koupal zásadně tatínek), ale stačí otřít zadeček. Super se nám osvědčilo otřít na psí vystavě pejskovi drápky, před tím, než jdeme k rozhodčímu - má je pak nádherně čisté a lesklé, to samé s čumáčkem od bláta🙂

A mně naposledy zachránili čest, když jsem na cestách přírodou dostala strašnou rýmu a fakt nebylo do čeho smrkat. Potvrzuju, že na to fungují dobře a ještě krásně voníte🙂

kralovnainna
11. říj 2015

My vlhcene ubrousky nepouzivame vubec ale furt je od nekoho dostavame. Jednoho dne se ale hodily vsechny najednou. A to kdyz nam zavolala tchyne, ze uz je na ceste a za hodinu bude u nas! Coze?? Uplne jsem na to zapomnela! Podlaha byla od decek jako prase a jeste k tomu netekla ten den voda. Takze nastoupily vlhcene ubrousky na "vytreni" 80m2 - parada 😀 a myslim, ze to byly dokonce od Hipp. Akorat bych vam teda navrhla pro tyto pripady zlepseni - kapnete tam kdyztak nejaky lestici prostredek, na podlate totiz byly smouhy 🙂

katepuha27
11. říj 2015

Jednou jsem se vrátila domu a něco krásně vonělo v pokoji...Na moji otázku dcera nadšeně odpověděla, že umyla podlahu, začala jsem přemýšlet jak dítě může umýt podlahu a odpověď jsem měla hned, jakmile jsem otevřela odpadkový koš, plny vlhčených ubrousku! 😀 😀 😀

pavlinna28
11. říj 2015

Ahojky 🙂 Tak ubrousky jsou samozrejme nepostradatelnou pomuckou pri hygiene naseho miminka...ale jak uz tady padlo mnohokrat,dokonale se hodi i k utirani podlahy po prikrmech ci ublinknuti. U nas vedou jako super hracka,z ktere porad neco leze 😀

lednovajita
11. říj 2015

U nás se vlh. ubrousky používají především na otření(omytí) zadečku, či oslintaných a opatlaných ruček. Nicméně, mnohdy i na zádíčka a to v případě, že plenky nezachrání to, co by měly - pak vše zachrání právě vlhčené ubrousky. 😉 Maminka pak semtam ubrousky využije jako skvělého pomocníka při mytí baterií u umyvadel a vany, občas k utření prachu a nebo otření palubní desky auta našeho tatínka. Tudíž ubrousky nedělají radost jen naší Terezce, ale celé rodině 🙂

mari90
11. říj 2015

U nas maji ubrousky velke vyuziti. Pouzivam je snad na vse co potrebuji umyt, vycistit apod. I tatinek ma rad tento vynalez. Utira s nimy napr. sklo v aute. Joo a taky s nimy jdou dobre cistit boty, takze vyuziti maji opravdu velke 😀

Strana
z6