icon

SOUTĚŽ: kosmetika HiPP

lidka_hipp
2. únor 2016

Krásný den všem 🙂 Jsem moc ráda, že tu píšete o svých dobrých zkušenostech s kosmetikou HiPP 🙂 Myslím, že právě nastal čas na soutěž o kosmetické balíčky HiPP! Mám jich tady hned pět a doufám, že vám udělají radost 🙂 Stačí sem do diskuse napsat, jaký kosmetický výrobek HiPP máte nejraději a proč. Aby se vám lépe přemýšlelo, můžete se podívat na náš web, kde najdete přehled kosmetiky HiPP: http://www.hipp.cz/kosmetika/produkty/produkty/

Těším se na vaše odpovědi 🙂

bartkat
3. únor 2016

My zatim na prcka cekame, ale slysela jsem o kosmetice Hipp jen samou chvalu, tak se chystam ji koupit, urcite by balicek potesil 🙂

misaarisa
3. únor 2016

Před narozením "míma" jsem nakoupila růžové vlhčené ubrousky, přípravek do koupele, sprchový gel, olejíček na tělo, pleťové mléko, krém na opruzeniny, pleťový krém a krém "zima a vítr". Kromě krému na opruzeniny už jsme všechno vyzkoušeli a já mám moc velkou radost, že se po tom syn nijak neosypal. Takže zůstaneme věrní značce Hipp. Mímo svůj vlastní názor ještě nemá, ale za sebe můžu říct, že boduje sprchový gel, který si budu kupovat i pro sebe, neb trpím atopickým ekzémem a tenhle váš vůbec neštípe a je naprosto úžasně voňavý. A taky mám ráda krém "zima a vítr". Takže za nás Hipp vede! 😎

svatbataz
3. únor 2016

za mě - v těhotenství to byl olejíček na prevenci strií, nemám jedinou, a ted aktuálně hlasuju pro sprchový gel do koupele, malému je půl roku, koupeme každý den, malý se nevysušuje a jako bonus, hezky pění a kryštufek si pěnu nabírá na gumového kraba a řekla bych, že mu i docela chutná :D

charrlie
3. únor 2016

Nejraději máme pleťové mléko Hipp... naší malé vyhovuje, když ji s ním namažu, tak krásně voní a je úplně spokojená. A mezitím, co ji mažu, tak si s krémem vyhraje a je také spokojená. Vyzkoušeli jsme jich více, ale tohle nám vyhovuje úplně nejvíc a pokožka našeho miminka je po něm krásně hebká. 😎

articstar
3. únor 2016

Zatím nemáme s výrobky Hipp moc zkušeností. Já piju váš moc dobrý kojící čaj a Matýskovi při bolení bříška pomáhal fenyklový čajík. U paní doktorky jsme dostali ještě na vyzkoušení vlhčené ubrousky a s těmi jsme taky moc spokojení, hlavně Matýsek 🙂 Víc jsme toho nestihli vyzkoušet, ale už se dívám po nemléčných kašičkách a ráda bych zkusila něco od Hipp. 🙂

arien_black
3. únor 2016

vlhčené ubrousky 🙂

pejkalinka
3. únor 2016

Pletove mleko, pro citlivou pokozku. Nadherne voni, ze si pak musim jeste dobu moje miminko ňuňat 🙂 a ja se tim obcas taky namazu 🙂

lilliannem
3. únor 2016

Pouzivame pripravek do koupele a sampon. Ale nejlepsi je olejicek po koupani. Potom malou porad muchluju, jak krasne voni 🙂

hannellka
3. únor 2016

Hipp na tělo a vlasy. Nepoužíváme nic jiného a dobrou koupel zapijime hipp mlíčkem 🍼🍼🍼

aivou
3. únor 2016

pleťový olejíček a pleťové mléko 🙂 víc jsme toho zatím nevzykoušeli, zatím mažeme jen po koupeli na střídačku a prcek pak táááák nááádherně voní 😀

jitka_cv
3. únor 2016

U nás vede pleťový olej, dcerku s ním mažeme už od narození vždycky po koupeli.Dcerka se na to vždycky těší a mazání si užívá. 😀

luciekazlin
3. únor 2016

Miluju od Hipp sprchový gel, malý se mi často oprudil a jako jedinný z gelů neštípal při umývání zadečku!! Nezbyde ani kapka, i já si ho při sprchování občas ,,půjčím,, 🙂 Po koupeli používáme tělové mléko a občas i tělový olej. Jsem moc spokojená! 🙂

ivettn
3. únor 2016

Zimní krém a tělové mléko - ty jsou prostě nejlepší 🙂 🙂

sebinka2013
3. únor 2016

Máme rádi všechny výrobky pro koupání 😉 miluji tu jemnou krásnou vůni

elis130
3. únor 2016

Pro nás teď vede mastička na zimu a vítr aby neměla omrzlinky naše malá slečna, jinak se mi zalíbila kachnička na koupání a v porodnici jsem používala sprchové gely,které krásně voní a zrovna také teďka používáme vlhčené ubrousky a jsou super 🙂

sara017
3. únor 2016

My mame s Nelinkou nejradši mycí pěnu (kachničku) v kombinaci s tělovým mlékem 🙂 kachničku mame rádi protože slouží nejen jako hračka (Nelinka ji zbožňuje) ale i rozzáření koupele a ozdobeni vaničky... Pěnu milujeme pro její příjemné nanášení,nádhernou vůni a jemnost... Po koupeli pak stačí jen namazat tělovým mlékem a hned se spinka lépe 🙂 Nelinka po ni ma krasne jemnou a voňavka pokošku. Pro me TOP číslo 1.... Všem doporučuji :* <3

janiczkad
3. únor 2016

U nás vede jednoznačně pleťový olej od Hipp, používáme od porodnice, malé vyhovuje, má po něm krásně jemnou pokožku, nezanechává mastný film a krásně voní. Kromě pleťového oleje používáme i sprchový gel a přípravek do koupele, do budoucna pořídíme i šampón 😉

wedinka
3. únor 2016

Sprchovy gel Hipp a olejíček Hipp. V teho pak masazni olej🙂

bizonka1
3. únor 2016

Ahojda🙂 Momentálně u nás vede taková ta žlutá kachna s pumpičkou, děti ji milují a vyblbnout se s ní ve vaně🙂 A taky krásně voní🙂

kkrotilova
3. únor 2016

Šampon na tělo i vlásky je super, dáváme občas i do koupele, ale hrozně rychle mizí

smilie23
3. únor 2016

Já mám nejraději Hipp pleťový olej s mandlovým olejem. Začala jsem ho používat už v porodnici hlavně v kombinaci se suchými ubrousky na oblast zadečku namísto vlhčených ubrousků 🙂

kacabkaamisanek
3. únor 2016

Vlhcene ubrousky jsou top. A s nimi prebaluje o sto sest i manzel. ;)

megy
3. únor 2016

hipp tělové mlíčko - bože tuhle vůni já miluji a sama na sebe ji kradu klukům 😀 hned si připadám jak z reklam na lifting, protože to mou pokožku krásně vyhladí a když ukládám staršího namazaného tělovým mlékem hipp, tak je celou noc většinou klid 😀

bbrittany
3. únor 2016

Dobrý den! Tak my máme momentálně v oblibě dva výrobky - pěnu na mytí kachničku, jelikož obecně "ujiždíme" na kachničkách. Jolince je právě 10 měsíců a kačenky miluje: v knížce, plavoucí ve vaně, máme i maňáska. Takže ani kachnička s mycí pěnou u nás nesmí chybět. A pak už zde v příspěvcích mnohokrát zmiňovaný Wind&Wetter balzám. Nejenom že výborně účinkuje, ale myslím, že Jolince i krásně voní. Vždycky projevuje takovou radost, když se ho chystám použít. Kromě toho ho i ráda okousává. 🙂

spendlicek
3. únor 2016

... za nás určitě Hipp do koupele 🙂 Nádherně pak malá voní a nevysušuje ji 😉

phoebe37
3. únor 2016

Hlavne pouzivame HiPP sampon, pac malo ktera detska kosmetika ma samotny sampon ;) jinak krasne voni a jsme spokojeni 🙂

gartik
3. únor 2016

VLHČENÉ UBROUSKY JEDNOZNAČNĚ VEDOU 😉

duzicka
3. únor 2016

My máme nejraději Pleťové mléko. Vždy po koupání syna namažu od hlavy až k patě a přiznám se, že mu na něj tajně chodím a mažu se také :D Je to u nás jednička už 18 měsíců ;)

tak2014
3. únor 2016

Nejradši máme sprchový gel HIPP,který jsme používaly již v porodnici, kde nám byl doporučen.krásně voní a nevysušuje kůži, takže nemusíme ani ničím mazat 🙂

lavlamy
3. únor 2016

Hipp u nás doma rozhodně vede. Od 4. měsíce používáme výhradě umělé mléko a kašičky od HIPP. Synovi je 12 měsíců a plánujeme v tom pokračovat i dále. Ale oblíbili jsme si i pleťový krém, tělové mléko nebo i ovocný čaj! Je to spoustu. Mám-li ale vyzdvihnout top produkt, je to jednoznačně umělé mléko. To jediné mému synovi pomohlo, když nechtěl přijímat potravu - v jakékoli podobě... Byla to hrozná doba, a proto jsem se na HIPP dost upnula.

Strana