icon

SOUTĚŽ: kosmetika HiPP

lidka_hipp
2. únor 2016

Krásný den všem 🙂 Jsem moc ráda, že tu píšete o svých dobrých zkušenostech s kosmetikou HiPP 🙂 Myslím, že právě nastal čas na soutěž o kosmetické balíčky HiPP! Mám jich tady hned pět a doufám, že vám udělají radost 🙂 Stačí sem do diskuse napsat, jaký kosmetický výrobek HiPP máte nejraději a proč. Aby se vám lépe přemýšlelo, můžete se podívat na náš web, kde najdete přehled kosmetiky HiPP: http://www.hipp.cz/kosmetika/produkty/produkty/

Těším se na vaše odpovědi 🙂

alla25
3. únor 2016

u nás doma vede HIPP sprchový gel a čistící vlhčené ubrousky ULTRA SENSITIVE

catchulinecka
3. únor 2016

Kosmetické výrobky jsou všechny skvělé, ještě v těhu jsem si hodně oblíbila olej na strie, teď používáme hodně věcí, do koupele, na tělíčko...ale stejně nejvíc miluju kojící čaj od Hippu, má prostě nejlepší chuť! a to jsem vyzkoušela snad všechny na trhu 😉

petkab82
3. únor 2016

U nás vede pleťové mléko a olejíček, příjemně voní a používáme ho všichni. Nejraděj ho má straší dcerka, protože ta už se krémuje a maže sama jako velká slečna. Nakrucuje se před zrcadlem......

princeznaj
3. únor 2016

U nás jsou top vlhčené ubrousky 🙂 má to dva důvody 😉 já moc oceňuji to, že je lze koupit i v mini balení, protože já je musím mít v každé tašce či kabelce 😀 a ten nej důvod, proč je milujeme, je ten, že Kuba prostě "žere" vlhčené ubrousky, vždycky jeden rve do pusy a cupuje ho, jak pes 😅 nevím, jak ho to odnaučit a tak mu kupuji ubrousky, po kterých nemá "olezenou" pusinku ani prdelku 😉 😀

anuliina
3. únor 2016

Kosmetiku Hipp jsme začali používat již v porodnici,a pro tu krásnou vůni olejíčku jsme se do ní zamilovali oba dva s manželem. Do teď používáme všechny kosmetické přípravky od Hippu.
Takže u nás doma najdete jak olejíček, tak ubrousky, mycí pěnu v kachničce, tuleníčka, pěnu do koupele, a taky krém na obličej. A co máme úplně nejraději? Těžko se rozhodnout, ale asi to bude ten olejíček, po kterém dcerka každý večer po koupání krásně voní, a my všichni si říkáme - pořád máme ještě to miminko. Ta vůně k tomu miminku prostě patří. 😉

nikabere
3. únor 2016

Nejraději máme HIPP vlhčené ubrousky růžové kupujeme běžně v ČR a ty modré za hranicemi v Rakousku. Jsou oproti všem ubrouskům sušší a příjemně voňavé. Na ostatních ubrouscích mi vaďí, že jsou hrozně mokré a musela jsem pokožku ještě dosušovat. Můžeme všem doporučit!

bodlinka7
3. únor 2016

Dobry den,
Nejradsi mam balzam vitr&zima. Neobsahuje vodu, coz je opravdu dulezite, syn ma po nem krasne hebkou pokozku, a taaak krasne voni 🙂

avori
3. únor 2016

Zdravím, s kosmetikou to moc nepřeháníme. Ale kosmetiku Hipp samozřejmě známe. Zatím jsme měli možnost vyzkoušet jen dětský olej a čistící vlhčené ubrousky. Dětský olejíček jsme si velmi oblíbili (hlavně maminka) protože krásně voní a pokožka je po namazáni krásně jemná a hebká. 😉

prdecek
4. únor 2016

Čistící vlhčené ubrousky ULTRA SENSITIVE máme asi nejraději, mají super strukturu a odstraní z prdelky všechny nečistoty a nejen z ní 🙂

opeth
4. únor 2016

Já mám teda miminko zatím v bříšku, ale protože jsem přibrala bez miminka pořídila jsem si masážní olejíček na strie, který krásně voní a viditelně pomohl. S čistícími vlhčenými ubrousky jsem byla taky vždy spokojená (především na letních festivalech). A přestože se zde jedná o kosmetiku musím pochválit i přesnídávky (ovocné příkrmy), které mi jednou za čas přinese i moje máma na svačinu 😀 😀 😀

sereza
4. únor 2016

Hipp mame sprchovy gel a budu pouzivat vlhcene ubrousky. Miluju tu vuni a podobnou jsem zatim neobjevila. Takze Hippu zdar 🙂

terula1
4. únor 2016

V těhotenství to byl olej ktery se perfektne roztiral a prijemne voní 🙂 Tet je to šampon a sprchový gel synek je vždy po pouziti uklidneny a jemnoucky 🙂

jonasska
4. únor 2016

To bude těžké, vybrat jen jeden produkt, který máme nejradši. Milujeme balzám "vítr a zima"... Bez něj malá nemůže ven a přiznám se, že když byly velké zimy, použila jsem ho i já, sama na sebe(a vůbec jsem neofoukla).... A ještě jeden výrobek musím vychválit. Vždy po koupeli malou namažu Hipp olejíčkem a pak k ní s manželem čucháme, jak krásně voní.... 🙂 a hlavně nemastí oblečení..

lillinka123
4. únor 2016

Ja osobne mám dobré skúsenosti s krémom proti vetru a chladu na tváričku.. iné obsahujú vodu, ktorá robí miminkám zle na pleť, ale HIPP je bez vody, takže je tvárička dobre chránená 🙂
A tiež sme v porodnici používalli kozmetiku HIPP, hneď sa mi zapáčila, hlavne voňou, stále mi pripomína prvé chvíle v mojím drobcom 🙂

pavla2015
4. únor 2016

Krasny den, za me je to pletove mleko,nadherne voni a je jemne, proste super. Vnucka vzdy tak krasne voni, ze jsem zjistovala co pouziva a dcera mi mleko donesla, ze je i pro dospele. Od te doby ho uz pouzivame obe 🙂

mako2014
4. únor 2016

My používáme olejíček, dále přípravek do koupele s bio mandlovým olejem. Je super. Taky občas používáme vlhčené ubrousky a krém proti zimě a větru 🙂. Hipp u nás jede jak v kosmetice, tak i v kuchyni 😉 🙂

zhalickova
4. únor 2016

Milujeme mandlový olej po koupeli. Dokonce si ho v poslední době oblíbil můj nejstarší syn sedmiletý David, tak se s ním mažou všechny tři děti. David (7 let), Lukáš (4 roky) a Nelinka (2 roky).
Díky olejíku zmizeli klukům na stehnech drobounké pupínky a navíc krásně voní. I na druhý den. A to je co říct, protože se jinak naši kluci mazat nechtěli.

kacenka131
4. únor 2016

Nejraději máme vaše vlhčené ubrousky, které dělají dobře i synovi, který má velmci citrlivou pokožku, mohu je všem doporučit 🙂

ejicul
4. únor 2016

nejoblíbenější je asi krém, protože dcera má citlivou pokožku měla by sklony k ekzému, ale po používání krému má pokožku bez probému

dasulka918
4. únor 2016

Kosmetiku HIPP jsem si zamilovala už v porodnici a mám její vůni spojenou právě s prvními chvílemi a prvním koupáním naší Julinky. Proto i po příchodu domu jsem ihned manžela poslala pro Sprchový gel HIPP, i když jsem doma měla i jiné značky. A k prvním Vánocům dostala malá Sprchovou pěnu s kachničkou a tak máme při koupání veselo 😉

jaggie83
4. únor 2016

S kosmetikou Hipp mám jen ty nejlepší zkušenosti. Pravidelně kupujeme vlhčené ubrousky v multi-packu, tělovou kosmetiku, kterou si občas vypůjčí i maminka 🙂 naposledy jsme měli opalovací krém, který má skvělý praktický dávkovač (pumpičku). Ani po jednom produktu se nám děti neosypaly. Bonusem je příjemná vůně a složení je taky fajn ;) Ráda vzpomínám ještě na těhotenský olejíček, jehož vůně mi těhotenské bříško vždycky spolehlivě připomene 🙂

enacek
4. únor 2016

Krásné odpoledne! Já mám nejraději Pleťový krém na obličej a tělo. Začala jsem ho používat už v době, kdy jsem nebyla ještě maminkou (byl mi doporučený moji šéfovou v práci místo drahých krémů na obličej). Dostal mě napoprvé – úžasná jemnost a moc pěkná vůně. Mimo jiné už ho používá na obličej i moje maminka. No a minulý rok jsem se stala sama maminkou, takže s ním hýčkám svého chlapečka 😉

ivulinka21
4. únor 2016

Nejraději mám krém proti větru a mrazu od Hipp 🙂 je super chrání a krásně voní 🙂 suprový jsou i vlhčené ubrousky, jsou šetrné a malý z nich nemá vyrážku jako z jiných vlhčených ubrousku 🙂

mysicka_lb
4. únor 2016

Od té doby, co se nám jednou podařilo vyhrát kosmetický balíček Hipp, už kupujeme jen tuto kosmetiku, protože krásně voní. Nejraději máme tuleně. Manželovi totiž už od dob začátků našeho vztahu přezdívám "tuleň" a náš syn je tedy "malý tuleň". Když se spolu moji dva tuleňové cachtají večer ve vaně, dělá jim společnost třetí tuleň od Hippu🙂

martina468
4. únor 2016

Nejoblíbenější máme olejíček,krásně po něm mimi voní a nemastí 🙂

mimar
4. únor 2016

Nejraději máme pěnu do koupele a olejíček. Jinak kosmetiku Hipp používáme protože krásně voní. Holkám se libi hlavně ta pěna. Jo a tatínek jin potají bere pěnu do koupele a pak ho nemohu dostat z vany ☺

lenuisek
4. únor 2016

Při druhém těhotenství nyní používám masážní olej na strie a i při nákupech v Německu často narazíme na různé skvělé novinky vašich produktů.

fanynana
4. únor 2016

Nás na kosmetiku Hipp přivedli v porodnici v Táboře a od te doby na ni nedám dopustit. Od koupele, přes krem na zadeček po ubrousky. Ultra sensitiv vedou 🙂

krtulin
4. únor 2016

Od narození Kačenky používám Pleťové mléko a Pleťový krém na obličej a tělo, ty jsou úplně parádní. V oblibě máme i vlhčené ubrousky, a nedávno jsme vyzkoušely "Kačenku" a ta má velký úspěch. Mydli, mydli, mydlinky a bublinky...no dovedete si představit jak to vypadá, když řádí Kačka s Kačkou :D

annapans
4. únor 2016

U nás doma vede mycí pěna s kačenkou. Vždy, když příjdeme domů, sundám synovi bundu, on si vyhrne rukávy a utíká do koupelny se slovy "gaga". Tímto bych chtěla velice poděkovat společnosti Hipp, že přišli s tak úžasným produktem a mého syna naučili základním hygienickým návykům (umýt si ruce) ze dne na den se skálopevnou pravidelností. U nás neexistuje, že by po příchodu domů nebyla "gaga" i kdyby maminka zapoměla.

Strana