SOUTĚŽ: kosmetika HiPP
Krásný den všem 🙂 Jsem moc ráda, že tu píšete o svých dobrých zkušenostech s kosmetikou HiPP 🙂 Myslím, že právě nastal čas na soutěž o kosmetické balíčky HiPP! Mám jich tady hned pět a doufám, že vám udělají radost 🙂 Stačí sem do diskuse napsat, jaký kosmetický výrobek HiPP máte nejraději a proč. Aby se vám lépe přemýšlelo, můžete se podívat na náš web, kde najdete přehled kosmetiky HiPP: http://www.hipp.cz/kosmetika/produkty/produkty/
Těším se na vaše odpovědi 🙂
Kosmetické výrobky jsou všechny skvělé, ještě v těhu jsem si hodně oblíbila olej na strie, teď používáme hodně věcí, do koupele, na tělíčko...ale stejně nejvíc miluju kojící čaj od Hippu, má prostě nejlepší chuť! a to jsem vyzkoušela snad všechny na trhu 😉
U nás vede pleťové mléko a olejíček, příjemně voní a používáme ho všichni. Nejraděj ho má straší dcerka, protože ta už se krémuje a maže sama jako velká slečna. Nakrucuje se před zrcadlem......
U nás jsou top vlhčené ubrousky 🙂 má to dva důvody 😉 já moc oceňuji to, že je lze koupit i v mini balení, protože já je musím mít v každé tašce či kabelce 😀 a ten nej důvod, proč je milujeme, je ten, že Kuba prostě "žere" vlhčené ubrousky, vždycky jeden rve do pusy a cupuje ho, jak pes 😅 nevím, jak ho to odnaučit a tak mu kupuji ubrousky, po kterých nemá "olezenou" pusinku ani prdelku 😉 😀
Kosmetiku Hipp jsme začali používat již v porodnici,a pro tu krásnou vůni olejíčku jsme se do ní zamilovali oba dva s manželem. Do teď používáme všechny kosmetické přípravky od Hippu.
Takže u nás doma najdete jak olejíček, tak ubrousky, mycí pěnu v kachničce, tuleníčka, pěnu do koupele, a taky krém na obličej. A co máme úplně nejraději? Těžko se rozhodnout, ale asi to bude ten olejíček, po kterém dcerka každý večer po koupání krásně voní, a my všichni si říkáme - pořád máme ještě to miminko. Ta vůně k tomu miminku prostě patří. 😉
Nejraději máme HIPP vlhčené ubrousky růžové kupujeme běžně v ČR a ty modré za hranicemi v Rakousku. Jsou oproti všem ubrouskům sušší a příjemně voňavé. Na ostatních ubrouscích mi vaďí, že jsou hrozně mokré a musela jsem pokožku ještě dosušovat. Můžeme všem doporučit!
Dobry den,
Nejradsi mam balzam vitr&zima. Neobsahuje vodu, coz je opravdu dulezite, syn ma po nem krasne hebkou pokozku, a taaak krasne voni 🙂
Zdravím, s kosmetikou to moc nepřeháníme. Ale kosmetiku Hipp samozřejmě známe. Zatím jsme měli možnost vyzkoušet jen dětský olej a čistící vlhčené ubrousky. Dětský olejíček jsme si velmi oblíbili (hlavně maminka) protože krásně voní a pokožka je po namazáni krásně jemná a hebká. 😉
Čistící vlhčené ubrousky ULTRA SENSITIVE máme asi nejraději, mají super strukturu a odstraní z prdelky všechny nečistoty a nejen z ní 🙂
Já mám teda miminko zatím v bříšku, ale protože jsem přibrala bez miminka pořídila jsem si masážní olejíček na strie, který krásně voní a viditelně pomohl. S čistícími vlhčenými ubrousky jsem byla taky vždy spokojená (především na letních festivalech). A přestože se zde jedná o kosmetiku musím pochválit i přesnídávky (ovocné příkrmy), které mi jednou za čas přinese i moje máma na svačinu 😀 😀 😀
Hipp mame sprchovy gel a budu pouzivat vlhcene ubrousky. Miluju tu vuni a podobnou jsem zatim neobjevila. Takze Hippu zdar 🙂
V těhotenství to byl olej ktery se perfektne roztiral a prijemne voní 🙂 Tet je to šampon a sprchový gel synek je vždy po pouziti uklidneny a jemnoucky 🙂
To bude těžké, vybrat jen jeden produkt, který máme nejradši. Milujeme balzám "vítr a zima"... Bez něj malá nemůže ven a přiznám se, že když byly velké zimy, použila jsem ho i já, sama na sebe(a vůbec jsem neofoukla).... A ještě jeden výrobek musím vychválit. Vždy po koupeli malou namažu Hipp olejíčkem a pak k ní s manželem čucháme, jak krásně voní.... 🙂 a hlavně nemastí oblečení..
Ja osobne mám dobré skúsenosti s krémom proti vetru a chladu na tváričku.. iné obsahujú vodu, ktorá robí miminkám zle na pleť, ale HIPP je bez vody, takže je tvárička dobre chránená 🙂
A tiež sme v porodnici používalli kozmetiku HIPP, hneď sa mi zapáčila, hlavne voňou, stále mi pripomína prvé chvíle v mojím drobcom 🙂
Krasny den, za me je to pletove mleko,nadherne voni a je jemne, proste super. Vnucka vzdy tak krasne voni, ze jsem zjistovala co pouziva a dcera mi mleko donesla, ze je i pro dospele. Od te doby ho uz pouzivame obe 🙂
My používáme olejíček, dále přípravek do koupele s bio mandlovým olejem. Je super. Taky občas používáme vlhčené ubrousky a krém proti zimě a větru 🙂. Hipp u nás jede jak v kosmetice, tak i v kuchyni 😉 🙂
Milujeme mandlový olej po koupeli. Dokonce si ho v poslední době oblíbil můj nejstarší syn sedmiletý David, tak se s ním mažou všechny tři děti. David (7 let), Lukáš (4 roky) a Nelinka (2 roky).
Díky olejíku zmizeli klukům na stehnech drobounké pupínky a navíc krásně voní. I na druhý den. A to je co říct, protože se jinak naši kluci mazat nechtěli.
Nejraději máme vaše vlhčené ubrousky, které dělají dobře i synovi, který má velmci citrlivou pokožku, mohu je všem doporučit 🙂
nejoblíbenější je asi krém, protože dcera má citlivou pokožku měla by sklony k ekzému, ale po používání krému má pokožku bez probému
Kosmetiku HIPP jsem si zamilovala už v porodnici a mám její vůni spojenou právě s prvními chvílemi a prvním koupáním naší Julinky. Proto i po příchodu domu jsem ihned manžela poslala pro Sprchový gel HIPP, i když jsem doma měla i jiné značky. A k prvním Vánocům dostala malá Sprchovou pěnu s kachničkou a tak máme při koupání veselo 😉
S kosmetikou Hipp mám jen ty nejlepší zkušenosti. Pravidelně kupujeme vlhčené ubrousky v multi-packu, tělovou kosmetiku, kterou si občas vypůjčí i maminka 🙂 naposledy jsme měli opalovací krém, který má skvělý praktický dávkovač (pumpičku). Ani po jednom produktu se nám děti neosypaly. Bonusem je příjemná vůně a složení je taky fajn ;) Ráda vzpomínám ještě na těhotenský olejíček, jehož vůně mi těhotenské bříško vždycky spolehlivě připomene 🙂
Krásné odpoledne! Já mám nejraději Pleťový krém na obličej a tělo. Začala jsem ho používat už v době, kdy jsem nebyla ještě maminkou (byl mi doporučený moji šéfovou v práci místo drahých krémů na obličej). Dostal mě napoprvé – úžasná jemnost a moc pěkná vůně. Mimo jiné už ho používá na obličej i moje maminka. No a minulý rok jsem se stala sama maminkou, takže s ním hýčkám svého chlapečka 😉
Nejraději mám krém proti větru a mrazu od Hipp 🙂 je super chrání a krásně voní 🙂 suprový jsou i vlhčené ubrousky, jsou šetrné a malý z nich nemá vyrážku jako z jiných vlhčených ubrousku 🙂
Od té doby, co se nám jednou podařilo vyhrát kosmetický balíček Hipp, už kupujeme jen tuto kosmetiku, protože krásně voní. Nejraději máme tuleně. Manželovi totiž už od dob začátků našeho vztahu přezdívám "tuleň" a náš syn je tedy "malý tuleň". Když se spolu moji dva tuleňové cachtají večer ve vaně, dělá jim společnost třetí tuleň od Hippu🙂
Nejoblíbenější máme olejíček,krásně po něm mimi voní a nemastí 🙂
Při druhém těhotenství nyní používám masážní olej na strie a i při nákupech v Německu často narazíme na různé skvělé novinky vašich produktů.
Nás na kosmetiku Hipp přivedli v porodnici v Táboře a od te doby na ni nedám dopustit. Od koupele, přes krem na zadeček po ubrousky. Ultra sensitiv vedou 🙂
Od narození Kačenky používám Pleťové mléko a Pleťový krém na obličej a tělo, ty jsou úplně parádní. V oblibě máme i vlhčené ubrousky, a nedávno jsme vyzkoušely "Kačenku" a ta má velký úspěch. Mydli, mydli, mydlinky a bublinky...no dovedete si představit jak to vypadá, když řádí Kačka s Kačkou :D
U nás doma vede mycí pěna s kačenkou. Vždy, když příjdeme domů, sundám synovi bundu, on si vyhrne rukávy a utíká do koupelny se slovy "gaga". Tímto bych chtěla velice poděkovat společnosti Hipp, že přišli s tak úžasným produktem a mého syna naučili základním hygienickým návykům (umýt si ruce) ze dne na den se skálopevnou pravidelností. U nás neexistuje, že by po příchodu domů nebyla "gaga" i kdyby maminka zapoměla.

u nás doma vede HIPP sprchový gel a čistící vlhčené ubrousky ULTRA SENSITIVE