icon

SOUTĚŽ: příkrmy HiPP

lidka_hipp
4. únor 2016

Příkrmy HiPP to je záruka kvality a rozmanitosti chutí 🙂 Jsme moc rádi, že vaši dětem naše příkrmy chutnají, a proto tu mám soutěž o pět balíčků, které budou obsahovat váš neoblíbenější příkrm HiPP. Kdybyste náhodou nevěděly, jaký si vybrat, nápovědu najdete na našem webu: http://www.hipp.cz/prikrmy/produkty/

Mimochodem, příkrmy HiPP jsou vyráběny z kvalitních surovin pocházejících z ekologického zemědělství. Aby mohly získat naši vlastní HiPP BIO pečeť kvality, za kterou ručí rodina Hipp svým jménem, musí být vyrobeny podle ještě přísnějších pravidel, než jaké nám ukládá česká a národní legislativy pro biopotraviny.

Soutěžní otázka je jednoduchá, napište mi, jaký je váš nejoblíbenější příkrm HiPP nebo jaký byste rádi vyzkoušeli. Pět vybraných odpovědí pak odměníme chutným balíčkem 🙂

SOUTĚŽ: příkrmy HiPP
Strana
z7
mako2014
4. únor 2016

Naše malá má nejradší obilnou kaši od Hippu 🙂 , tu dáváme večer před spaním a miluje ji. Vždy když ji vidí začne kopat nohama, mlátí sebou v sedačce a huláká 😀 . Taky miluje první mrkvičku a špenát s bramborem od Hippu. Jo, Hipp u nás prostě vede 😉 🙂 .

ellektron
4. únor 2016

Dcerka má nejradši Hipp ovocné přesnídávky všeho druhu 🙂 Zaručený úspěch pak mají Hipp ovocné kapsičky 🙂

beruna84
4. únor 2016

Když už dám sklenku a nevařím, tak Hipp. Vede rajčatová polévka s kuřecím masem a těstoviny s mořskou rybou a rajčaty. Dobrý jsou ale všechny 🙂

petra_pf
4. únor 2016

Když jsem začala zavádět zeleninu, nakoupila jsem si jednodruhové skleničky zeleniny. Je to parádní věc, věřím, že i zdravější, než mrkev a ostatní zelenina ze supermarketu. Když už má víc měsíců více vařím, ale když nestihám nebo mě chytne lenóra, či někam jedeme sahám po skleničce. A zásadně co nevařím je ryba, proto Tagliatelle s mořskou rybou, brokolicí a smetanou je jasná volba 🙂

tomikkubik
4. únor 2016

Radi bychom vyzkouseli tagliatelle s morskou rybou,brokolici a smetanou🙂

dendulalacek
4. únor 2016

Naše malá milovala mrkvičku a dýni, to byl tom v prvních příkrmech. No a pak boloňské špagetky, no prostě miluje jako přílohu těstoviny a vše, kde je rajčátko. Ryba jí moc nejede, ale to chceme změnit. Má mám ráda od Hippu už hotová komplet jídla, to pak bereme na dovču nebo výlety.

petracig
4. únor 2016

U nás jsou nejoblíbenější všechny příkrmy Hipp, protože syn ví, co je dobré a kvalitní, a to příkrmy od Hippu skutečně jsou 🙂

jituska23
4. únor 2016

malemu chutnaji polivky-nejvic kruti se zeleninou a kureci

1miska
4. únor 2016

U nás nejvíce frčí "červené omáčky pro velké holky" - tj. takové ty mističky pro děti od jednoho roku - lasagne atd.... ačkoliv jsou dcerce už vic jak dva roky a ochutnala kde co slaného, mastného, sladkého tak tímto nikdy nepohrdne a porad mame nejake v zasobe na cesty. Další věc jsou "kapsicky" ideální do kočárku, auta, MHD - v tomto věku se už nezašpiní a tak svačit může "za pochodu" kamkoliv jdeme či jedeme. Druhé dcerce jsou čtyři měsíce tak tady teprve uvidíme co si nejvíce zamiluje - starší v tomu věku nejvíce milovala ten maličký hipp příkrm s dýní.

kaci11
4. únor 2016

My jsme ujizdeli na kasicce a dobrou noc od Hippu a pak ovocne presnidavy vseho druhu.🙂

sandi777
4. únor 2016

Rádi bysme vyzkoušeli malému cokoli a rozšířili tak obzory ve stravování, které mi u něj po 3 měsících od zavedení příkrmů přijde stereotypní.

amalka89
4. únor 2016

Dcera miluje hippacke bolonske spagetky, maminka uz tak nadšena z cervenych tricek není🙂 ale hipp má u nás velký plus,protože jde vyprat;)

zuzaaanka
4. únor 2016

U nas vedou kase, vsechny a na plne care. Pak sklenicky, nejvic ty s cervenou repou a hovezim a morska ryba se smetanou. Nikdy na me nic nezbyle, kdyby mohl, sklenicku vyzdime 😀

marvina
4. únor 2016

Milujeme ryby takze u nas vede losos a testoviny s morskou rybou...hipp byl j nas vzdy prvni volba

zachrpe
4. únor 2016

Příkrmy od HIPPu máme moc rádi - miluje zeleninové a s telecím nebo kuřecím masíčkem 😀 Od maminky má Eliška nejraději rajskou omáčku s těstovinami nebo fazolky na smetaně s vajíčkem a bramborem a hlavně do toho trošku KOPRU !!! Takže klidně i nějaký koprový příkrm :D

zabzulka
4. únor 2016

nejoblíbenější příkrm je Zelenina ze zahrádky se sladkými brambory, má opravdu výbornou chuť a malému jede ze všech nejvíc. Co bych chtěla vyzkoušet je HIPP "špagetová" série pro větší děti 😀

lucik126
4. únor 2016

Naše malá me nejradši Bio ovocné kapsičky a ovoce v kelímcích.Nejlepší pomocník na cestu nebo když jdem ven na procházku

lenysek1988
4. únor 2016

Zatím skoro vše vařím a jen ovocné kupuji. Ale už čekám akci na hipp abych ji koupila dýni-tu eště neměla, zelenina s rýži a cuketa s bramborem mě zaujala. A taky pak zkusím ovoce od hippu a to hlavně s ceráliemi.

rezetka
4. únor 2016

Obě děti milovaly a dcera stále miluje meníčka v srdíčku. Nejednou jsem ochutnala i já a jsou opravdu vynikající. Pro malé gurmány to pravé 😉

nikar
4. únor 2016

Naše malá zrovna dojedla svůj nejoblíbenější oběd..brambory s králičím masem a fenyklem. Ne že by vařené jídlo dcerce nechutnalo, ale toto je její nej. Jsem doma, ale někdy to prostě nestihneme, a tak není na škodu mít doma v zásobě nějaký příkrm a tento nikdy nechybí. 😉

joannah13
4. únor 2016

synovi nejvíc mu chutnají ryby, takže asi Jemné těstoviny s mořskou rybou a rajčaty, to kupuji často a jak mi skoro nejí, tak toto sní klidně celou skleničku 😉

vvlladka
4. únor 2016

u nás vedou ovocné kapsičky

kacenka131
4. únor 2016

Jelikož je syn silný atopik a zeleninu nemůže skoro žádnou a z ovoce může jen velmi málo, udělá mu vždy radost kapsička od Vás - BIO Jablko-Hruška-Banán . Jediná dobrota kterou může 🙂

billi
4. únor 2016

Jednoznačně nejoblíbenější jsou boloňské špagety. Mají úpěch u obou dětí.
Pak ráda dávám příkrmy s rybou, protože mě nebaví pitvat kosti a u skleničky se nemusím bát.

pavlavidenska
4. únor 2016

Naše miminko je zatím v bříšku, ale maminka už mu posílá zdravé příkrmy od HIPP 🙂 nejraději mám ovoce-cereálie příchuť Jablka s banány a dětskými keksy, Ovoce ve skleničkách - nejoblíbenější příchuť je asi švestka a na cesty miluji BIO ovocné kapsičky.

ejicul
4. únor 2016

Převážně vařím dceři sama, ale občas jí koupím nějaké to papání, především aby měla změnu, ráda bych vyzkoušela příkrmy s rybou, protože ryby není nikdy dost

makulinecka
4. únor 2016

Hezký den, u nás je naprostý vítěz červená řepa s jablky a hovězím. To naše malá opravdu miluje 🙂 červenou řepu připravenou doma to mi vůbec nesní.

jaja01k
4. únor 2016

U nás jsou jednoznačně nejoblíbenější boloňské špagety. Dám poslední lžičku a následuje řev, že bylo málo 🙂

vequi
4. únor 2016

Naše Nikolka miluje Hipp srdíčko - Boloňské špagety. Někdy mám pocit, že to jedno jí nestačí a snědla by klidně i dvě srdíčka 😀.... takže za nás TOP 🙂

a_nnysek
4. únor 2016

Špagety s boloňskou omáčkou, a to asi proto, že i my s taťkou špágy na x způsobů rádi 😉 😉 😉 A jelikož doma nejíme ryby, kupuji příkrmy s nějakou tou rybičkou, aby měl Pavlík to co potřebuje 😉

Strana
z7