SOUTĚŽ: příkrmy HiPP
Příkrmy HiPP to je záruka kvality a rozmanitosti chutí 🙂 Jsme moc rádi, že vaši dětem naše příkrmy chutnají, a proto tu mám soutěž o pět balíčků, které budou obsahovat váš neoblíbenější příkrm HiPP. Kdybyste náhodou nevěděly, jaký si vybrat, nápovědu najdete na našem webu: http://www.hipp.cz/prikrmy/produkty/
Mimochodem, příkrmy HiPP jsou vyráběny z kvalitních surovin pocházejících z ekologického zemědělství. Aby mohly získat naši vlastní HiPP BIO pečeť kvality, za kterou ručí rodina Hipp svým jménem, musí být vyrobeny podle ještě přísnějších pravidel, než jaké nám ukládá česká a národní legislativy pro biopotraviny.
Soutěžní otázka je jednoduchá, napište mi, jaký je váš nejoblíbenější příkrm HiPP nebo jaký byste rádi vyzkoušeli. Pět vybraných odpovědí pak odměníme chutným balíčkem 🙂

Dcerka má nejradši Hipp ovocné přesnídávky všeho druhu 🙂 Zaručený úspěch pak mají Hipp ovocné kapsičky 🙂
Když už dám sklenku a nevařím, tak Hipp. Vede rajčatová polévka s kuřecím masem a těstoviny s mořskou rybou a rajčaty. Dobrý jsou ale všechny 🙂
Když jsem začala zavádět zeleninu, nakoupila jsem si jednodruhové skleničky zeleniny. Je to parádní věc, věřím, že i zdravější, než mrkev a ostatní zelenina ze supermarketu. Když už má víc měsíců více vařím, ale když nestihám nebo mě chytne lenóra, či někam jedeme sahám po skleničce. A zásadně co nevařím je ryba, proto Tagliatelle s mořskou rybou, brokolicí a smetanou je jasná volba 🙂
Radi bychom vyzkouseli tagliatelle s morskou rybou,brokolici a smetanou🙂
Naše malá milovala mrkvičku a dýni, to byl tom v prvních příkrmech. No a pak boloňské špagetky, no prostě miluje jako přílohu těstoviny a vše, kde je rajčátko. Ryba jí moc nejede, ale to chceme změnit. Má mám ráda od Hippu už hotová komplet jídla, to pak bereme na dovču nebo výlety.
U nás jsou nejoblíbenější všechny příkrmy Hipp, protože syn ví, co je dobré a kvalitní, a to příkrmy od Hippu skutečně jsou 🙂
malemu chutnaji polivky-nejvic kruti se zeleninou a kureci
U nás nejvíce frčí "červené omáčky pro velké holky" - tj. takové ty mističky pro děti od jednoho roku - lasagne atd.... ačkoliv jsou dcerce už vic jak dva roky a ochutnala kde co slaného, mastného, sladkého tak tímto nikdy nepohrdne a porad mame nejake v zasobe na cesty. Další věc jsou "kapsicky" ideální do kočárku, auta, MHD - v tomto věku se už nezašpiní a tak svačit může "za pochodu" kamkoliv jdeme či jedeme. Druhé dcerce jsou čtyři měsíce tak tady teprve uvidíme co si nejvíce zamiluje - starší v tomu věku nejvíce milovala ten maličký hipp příkrm s dýní.
My jsme ujizdeli na kasicce a dobrou noc od Hippu a pak ovocne presnidavy vseho druhu.🙂
Rádi bysme vyzkoušeli malému cokoli a rozšířili tak obzory ve stravování, které mi u něj po 3 měsících od zavedení příkrmů přijde stereotypní.
Dcera miluje hippacke bolonske spagetky, maminka uz tak nadšena z cervenych tricek není🙂 ale hipp má u nás velký plus,protože jde vyprat;)
U nas vedou kase, vsechny a na plne care. Pak sklenicky, nejvic ty s cervenou repou a hovezim a morska ryba se smetanou. Nikdy na me nic nezbyle, kdyby mohl, sklenicku vyzdime 😀
Milujeme ryby takze u nas vede losos a testoviny s morskou rybou...hipp byl j nas vzdy prvni volba
Příkrmy od HIPPu máme moc rádi - miluje zeleninové a s telecím nebo kuřecím masíčkem 😀 Od maminky má Eliška nejraději rajskou omáčku s těstovinami nebo fazolky na smetaně s vajíčkem a bramborem a hlavně do toho trošku KOPRU !!! Takže klidně i nějaký koprový příkrm :D
nejoblíbenější příkrm je Zelenina ze zahrádky se sladkými brambory, má opravdu výbornou chuť a malému jede ze všech nejvíc. Co bych chtěla vyzkoušet je HIPP "špagetová" série pro větší děti 😀
Naše malá me nejradši Bio ovocné kapsičky a ovoce v kelímcích.Nejlepší pomocník na cestu nebo když jdem ven na procházku
Zatím skoro vše vařím a jen ovocné kupuji. Ale už čekám akci na hipp abych ji koupila dýni-tu eště neměla, zelenina s rýži a cuketa s bramborem mě zaujala. A taky pak zkusím ovoce od hippu a to hlavně s ceráliemi.
Obě děti milovaly a dcera stále miluje meníčka v srdíčku. Nejednou jsem ochutnala i já a jsou opravdu vynikající. Pro malé gurmány to pravé 😉
synovi nejvíc mu chutnají ryby, takže asi Jemné těstoviny s mořskou rybou a rajčaty, to kupuji často a jak mi skoro nejí, tak toto sní klidně celou skleničku 😉
u nás vedou ovocné kapsičky
Jelikož je syn silný atopik a zeleninu nemůže skoro žádnou a z ovoce může jen velmi málo, udělá mu vždy radost kapsička od Vás - BIO Jablko-Hruška-Banán . Jediná dobrota kterou může 🙂
Jednoznačně nejoblíbenější jsou boloňské špagety. Mají úpěch u obou dětí.
Pak ráda dávám příkrmy s rybou, protože mě nebaví pitvat kosti a u skleničky se nemusím bát.
Naše miminko je zatím v bříšku, ale maminka už mu posílá zdravé příkrmy od HIPP 🙂 nejraději mám ovoce-cereálie příchuť Jablka s banány a dětskými keksy, Ovoce ve skleničkách - nejoblíbenější příchuť je asi švestka a na cesty miluji BIO ovocné kapsičky.
Převážně vařím dceři sama, ale občas jí koupím nějaké to papání, především aby měla změnu, ráda bych vyzkoušela příkrmy s rybou, protože ryby není nikdy dost
Hezký den, u nás je naprostý vítěz červená řepa s jablky a hovězím. To naše malá opravdu miluje 🙂 červenou řepu připravenou doma to mi vůbec nesní.
U nás jsou jednoznačně nejoblíbenější boloňské špagety. Dám poslední lžičku a následuje řev, že bylo málo 🙂
Naše Nikolka miluje Hipp srdíčko - Boloňské špagety. Někdy mám pocit, že to jedno jí nestačí a snědla by klidně i dvě srdíčka 😀.... takže za nás TOP 🙂
Špagety s boloňskou omáčkou, a to asi proto, že i my s taťkou špágy na x způsobů rádi 😉 😉 😉 A jelikož doma nejíme ryby, kupuji příkrmy s nějakou tou rybičkou, aby měl Pavlík to co potřebuje 😉

Naše malá má nejradší obilnou kaši od Hippu 🙂 , tu dáváme večer před spaním a miluje ji. Vždy když ji vidí začne kopat nohama, mlátí sebou v sedačce a huláká 😀 . Taky miluje první mrkvičku a špenát s bramborem od Hippu. Jo, Hipp u nás prostě vede 😉 🙂 .