icon

SOUTĚŽ: Moje první Vánoce

lidka_hipp
11. pro 2014

Vzpomínáte si, jaké byly vaše první Vánoce s miminkem? Nebo právě ty letošní svátky budou pro vašeho broučka ty první? 🙂 Podělte se s námi o své vzpomínky, pochlubte se, co krásného jste si navzájem dali pod stromeček (pokud to nebylo přímo miminko 🙂 ) a můžete vyhrát kosmetický balíček HiPP. My odměníme nejoriginálnější odpovědi.

Protože je opravdu chladno, tak v balíčku nebude chybět náš balzám Vítr & Zima. Spolehlivě ochrání pokožku vašich nejmilejších. Neobsahuje parabeny, PEG-emulgátory, minerální nebo silikonové oleje, ani alkohol a esenciální oleje. Proto je vhodný i pro pokožku se sklonem k atopickému ekzému. Více: http://goo.gl/yMqTbh

Na voňavý kosmetický balíček HiPP se může těšit hned deset maminek 🙂

SOUTĚŽ: Moje první Vánoce
Strana
z3
1denca
16. pro 2014

My budeme mít letos první Vánoce s naším štěstíčkem Vojtíškem. Jsem na to moc zvědavá, je mu 6 měsíců. Už krásně papá, takže bude v židličce sedět s námi u Štědrovečerního stolu (doufám, že to tu chvíli vydrží 🙂 ) No a nejvíc jsem zvědavá jak bude mít rozzářené očička až uvidí rozsvícený stromeček a až si bude rozbalovat dárečky. No a já bych byla moooooc šťastná kdyby mi Vojtíšek nadělil k Vánocům celou noc spánku (rostou mu totiž zuby a poslední noci jsou opravdu o nervy). Krásné Vánoce všem a mějte se rádi 🙂

ludovika6
16. pro 2014

Vánoce umí být vždycky něčím kouzelné. A nejkrásnější jistě jsou prozářené dětským úsměvem. Ty první Vánoce našeho děťátka jsme v naší rodině prožili už mnohokrát.
První (už) před čtrnácti lety s naší Aničkou a pak před dvanácti lety, kdy se k nám přidala naše malá Magdalénka. Dvojnásobně šťastné byly ty před desíti lety. Pod stromečkem se rozzářily oči našim půlročním dvojčátkům, Tobiáškovi a Kačence. Před šesti lety byla rozjařená z barevných papírů a světýlek malá Kristýnka. A stejně nezapomenutelné Vánoce byly ty před dvěma lety s naším Rafaelkem.
A letos? Letos už jsou dopisy Ježíškovi dávno odeslány, cukroví napečeno, stromeček (zatím schovaný na zahradě) čeká na své ozdoby. A my se těšíme, že i tyto Vánoce oslavíme tím nejkrásnějším dárkem. Každým dnem se nám narodí naše vánoční děťátko - malý chlapeček Benjamín.
Dává si trochu načas. Tak doma všichni doufáme, že nakonec všechno dobře dopadne a já i s miminkem budeme na Štědrý den doma. A náš Benjamínek prožije své první Vánoce se sestřičkami, brášky, maminkou a tatínkem v náručí naší velké rodiny. Držte nám prosím palce.
Krásné Vánoce všem.

ludovika6
16. pro 2014

Naše Vánoce před dvěma lety 🙂

kacennnka
16. pro 2014

Vlani sme Vianoce travili s manzelom a nasimi rodinami. Standartne mavame dve stedre vecere, najskor u nasich a potom u manzelovych rodicov, kedze byvaju blizko seba. Minulorocne Vianoce boli niecim vynimocne... boli sme sice dvaja ale v brusku uz bola nasa laska Natalka. Boli sme plni ocakavani ake to bude buduci rok... ten cas tak strasne rychlo leti a tie buducorocne Vianoce su uz tu. Natalka ma 8 mesiacov a ja verim, ze si to uzije... svetielka, darceky, celu tu vianocnu atmosferu... konecne budeme travit Vianoce ako skutocna rodina a velmi sa tesime.

prajeme vsetkym kraasne Vianoce

ivetapo
16. pro 2014

Prvni vánoce nás čekají 🙂 Filípkovi brzy bude 8 měsíců, staví se na čtyři, ale ještě neleze tak bych byla ráda, kdyby ho svítící stromeček rozhybal a začal lézt. Baští vše, takže si s námi ochutna salát a kapra. Jsem zvědavá co řekne na dárky, které máme pro něj připravené, ale předpokládám, že největší radost udělá balící papír 😀

ivetapo
16. pro 2014

Krásné vánoce přejeme.

monynka.s
16. pro 2014

Po mnoha letech, zákrocích a s žádostí o adopci jsme zazili asi první společné vanoce už ty loňské. To se přímo v noci z 23. Na 24. jedna malinka "pulečka" rozhodla že u této maminky zůstane, že na přesrok ten stromeček chce vidět. A letošní vanoce , ač prognózy byly jiné, bude s námi u toho stromečku vánoce pěkně slavit. Nejkrásnější dárek v životě jsme dostali a letos už budeme zahrnovat poprve darky my ji. ♡

loninkan
16. pro 2014

lonské Vánoce byli pro mou dcerku první, ale měla jen 2 měsíce, takže z toho nic neměla🙂 koukala ráda na blikající světýlka zdobící stromeček a hrála si se svým hajánkem🙂 Letošní Vánoce budou ovšem zase o nečem jiném, už přece jen vnímá více a ví co se děje a už ví, že když roztrhá papír na dárečku, tak tam najde něco nového, co ještě doma nemáááá:.-)

evik19
16. pro 2014

Naše první Vánoce s miminkem měly proběhnout už v roce 2012, termín porodu jsem měla stanovený na 24.-25. prosince. Osud ale našemu Ondráškovi dopřál ještě týden v bříšku a tím mu posunul budoucí oslavy narozenin přesně na Silvestra. V našem okolí se tedy už na konci roku neslaví Silvestr, ale Ondráškovy narozeniny. Loni jsme si užili první Vánoce s již téměř ročním raubířem, který pobíhal kolem stromku, strhával baňky a smál se zvuku, který vydávaly při dopadu na zem. Méně už se smáli rodiče, a tak byl stromek do výšky dosahu malých sápajících se tlapiček odstrojen. Štědrý večer jsme si ale užili všichni, včetně mých rodičů, kteří svůj dárek pro Ondráška nezabalili, tím pádem ho měl jako první na očích a ostatní dárky ho už nezajímaly. Jeden dosud nerozbalený ho ještě čeká ve skříni a zkusíme, jestli bude mít letos větší úspěch a dočká se konečně rozbalení. Doufáme, že syn jako o rok starší snad pochopí základní principy materialismu a otevře si letos dárečky všechny.

partyzanka91
16. pro 2014

Tak my už se moc těšíme na nadcházející Vánoce, jelikož je budeme slavit ve 3. Na štědrý den bude dceři 7 měsíců a dva dny, je už pěkně čiperná a zajímá se o vše co se děje v okolí. Jelikož s manželem držíme tradici že stromeček strojíme už na Mikuláše ( v manželový rodině to tak chodilo, u nás až na Štědrý den - museli jsme tedy příjmout dradici jednoho z nás a jelikož máme oba stromek rádi, bylo to úplně jasné), tak dcerka už ho má důkladně prozkoumaný. Líbí se jí hlavně barevné žárovičky, když s ní příjdu blíž ke stromku, ráda houpe s větvičkou a dokonce se jí povedlo sundat jednu kouličku, ale tu jsem jí musela k jejímu zklamání sebrat, na konci je ostrý háček. Jinak se moc těšíme na naši společnou štědrovečerní večeři. Já a manžel si dáme klasicky kapra a pro Míšu plánuju malinovou kašičku, bude jí poprvé jíst z jídelní židličky aby mohla stolovat s námi. Zároveň jí hodlám obléci nějaké pěkné šatičky a když si to tak představím... no bude to vtipné. Bohužel manžel musí na noční do práce, takže dárečky si rozděláme až ráno příjde. Já a Míša se tu budeme dívat na pohádky a zpívat si písničky, ty má Míša moc ráda a tentokrát si dáme nějaké Vánoční. Nejkrásnějším dárkem by pro mě bylo, kdyby se Míša ten den naučila něco nového, třeba se kousek odplazila a nebo si sama sedla. Kdo ví třeba mě překvapí. Jako loni když jsem si říkala že by mě mohla jako dárek udělit první kopanec a vida. 25. večer když jsem ležela jsem ten první kopanec opravdu ucítila - takže se zpožděním přišel.
Ty minulé Vánoce jsem končila 4. měsíc a bříško jsem měla sotva vidět. Pod stromečkem jsem rozbalila velký míč na cvičení a výbavičku pro malou. Mým největším přáním bylo aby se miminko narodilo zdravé a aby další Vánoce už vesele výskalo v postýlce a zvědavě koukalo na rozsvícený stromeček - a vida rok se s rokem sešel a je to tu, přesně podle mých představ.
Přeji nádherné Vánoce i vám všem

makulinecka
16. pro 2014

Naše první společné Vánoce byly ty loňské. To měla dcera tři měsíce. Byly to naše nejkrásnější vánoce, které jsme s manželem zažili. Dohodli jsme se, že si žádný dárek kupovat nebudeme, že už ten nejkrásnější dárek máme.
Naaranžovali jsme si náš malý a nejdražši dáreček na světě do vánoční krabice, kterou jsme si dali pod vánoční stromeček
a pozorovali jsme spícího andílka. Rozbalili jsme aspoň dárky pro malou a uživali jsme si krásné chvíle.
Na letošní vánoce se moc těšime, protože dostanou opět jiný rozměr s naší malou ďáblicí, která roste jak z vody a věříme, že si tyto vánoce malá moc užije 🙂

Šťastné a veselé vánoce všem!

pratensis
17. pro 2014

Letošní Vánoce budou pro nás tři vespolek první i druhé zároveň. Synek se narodil letos v květnu, takže loni o Vánocích už s námi byl, jenom se nemohl koukat na stromeček. 🙂 Dal mi tehdy ten nejkrásnější dárek ze všech, a sice první pořádný šťouchanec do břicha. Asi chtěl dát najevo, že je mu s námi dobře a že se těší, až u toho napřesrok bude naplno. Už se nemůžu dočkat, čím nás překvapí tentokrát...

paracka
17. pro 2014

@lidka_hipp pekny den, letos budeme slavit vanoce poprve ve ctyrech s mym manzelem a synky ve veku 16 mesicu a 1 mesic. Starsi uz loni vnimal rozviceny stromecek, porad na nej koukal i darecky si podrzel. Letos jako velky kluk uz bude s nami jist bramborovy salat a lososa a chci aby rozdaval darky a miluje vse co susti takze ho necham rozbalovat balicky 😉 vloni dostal prvni minihokejku a ted uz ji neda z ruky a letos dostane masinku tomase a skladaci kostky auticka proste co ma kolecka u naseho Stepky vede tak se tesim jak bude nadseny z hracek s kolecky. Moc se tesim na vanoce ve ctyrech, slavit je s detmi a rodinou je dar ktereho si moc vazim. Vsem preji krasne Vanoce

yvonneullmann
17. pro 2014

Tak nase prvni vanoce jsme meli naplanovane uplne jinak než asi nakonec budou :(( malej ma neco se strevama zanet nosohltanu a vrazí se mu to i do ousek...takze antb na streva hilak teploty panadol jen becime a asi vanoce prozijeme nemocni :((( chudinka nase malinká

bobovci
17. pro 2014

Naše prvé vianoce boli v roku 2012, keď malinkej bolo ešte len 24 dní. Celý deň prespinkala, prepapala a samozrejme ako je zvykom u malých detí i sem tam zaplakala, keď sa jej niečo nepáčilo, ale na to mamka časom prišla 🙂 . Ďalší rok už spoznala i kapra vo vani, ktorého na druhý deň ráno hľadala. 🙂 Spoznala i čo je rozbaľovanie darčekov, i keď rodičia museli pomocť. 🙂 Mali sme už i 4 zúbky tak sme si mohli dať na večeru rybu. Ale až tohto roku budú tie pravé ozajstné prvé vianoce. Už si uvedomuje čo je ježíšek, dárky a stromček. Stačí, že ho niekde vidí a uteká kričiac stomek stomek stomek. 🙂 Už sa teším ako bude reagovať až ho uvidí u nás doma (chystáme z 23 na 24), až zbadá darčeky, teším sa na tie iskričky v jej očičkách. 🙂 Všetkým prajeme šťastné a veselé vianoce. 🙂

ewulka88
20. pro 2014

Největším dárkem pod stromeček jsou samozřejmě naši chlapečci (6 měs.), takže to budou první Vánoce ve 4. Bude to "jiné", vše se bude motat kolem nich a my už se těšíme na ty jejich rozzářené očička, korálky, až uvidí rozsvěcené světýlka na stromečku 🙂

petracig
20. pro 2014

Naše první Vánoce s miminkem budou právě letos a on je tím naším nejkrásnějším dárkem 🙂

dubina
20. pro 2014

Já jsem si před půl rokem nadělila syna...víc nechci :D, manžel si nadělil autorádio (dotykové jako jinak a drahé jako prase - z mého pohledu samozřejmě 😖 ). Na první Vánoce ve třech se těším a doufám, že každý rok budou pro syna ty nejkrásnější.

barusmackova
20. pro 2014

posílám vám fotku mojí dnes už 5ti leté holčičky Barunky je to jako včera když se mi splnil muj velký sen být maminkou podařilo se mi to velice brzy už ve 20 letech.Má doma dva malé brášky dvojčátka jiříka a vašíka rok a půl staré jsem moc ráda že je mám.

berusinecka
20. pro 2014

@lidka_hipp Naše první Vánoce s prvorozeným synem byly úžasné. To ještě s námi byla moje maminka. Kaj byl velice překvapený, co že se to děje. Vše vyzdobené, stromeček svítil, vonělo cukrový, roztrhával dárečky,...Tehdy dostal tatrovku, kostičky, knížky, tahací berušku,...Ty očka svítící si budu pamatovat navždy. 🙂 Minulý rok druhorozený syn prožíval první Vánoce. Měl teprve 3 měsíce. Ale když se rozprskaly prskavky, byl nadšený. Dostal různé didaktické hračky, auto, ...To byly pro mě velmi náročné Vánoce. Slavili jsme je u tchýně a tchána (první Vánoce bez mé maminky). To si člověk hned uvědomí, jak je důležité mít u sebe ty nejbližší a že nic na světě není důležitější než zdraví. 🙂

veroush
20. pro 2014

My budeme letos travit spolecne prvni Vanoce s nasim prdolinem a vlastne i prvni samostatne s pritelem,kdy nebudeme s rodici.Moc se tesime jak vsechno bude probihat a budeme se snazit vytvorit tu tradicni atmosferu s ruznymi zvyky,ikdyz z toho syn jeste nebude tolik mit,ale nam se vrati vzpominky na Vanoce z detskych let🙂 A co se tyce darecku,tak bych rekla,ze jsou pul na pul,prakticke i k pooteseni🙂 ale spis nez o darky jde o to,ze budeme vsichni pohromade🙂

hohe
21. pro 2014

Na naše první Vánoce s Aničkou jsme se velmi těšili - všichni... A taky to tak vypadalo... Anička byla miláček, celý den i večer zvládla, byla nadšená z blikajícího stromečku, ale dárky ji moc nebraly, spíše chtěla trhat papír 😀... ZAto naše psí dítě Tekoušek,, která má tradičně pod stromečkem také dárky, vyšňupala psí sušenky, zabalené v krabičce a pustila se do nich, krabice nekrabice... Stromeček nespadl ani jednou, ale letos tomu nedáváme, protože k nám přibyl synovec, který je pěkně akční 😀

kejny
21. pro 2014

moje první vánoce si nepamatuji, tak nějak my splývají všechny dohromady ale vím že byli vždy krásné a pohodové a to bych si přála i pro moji dcerku se kterou letos oslavíme její první vánoce. moc se na ně těším a připravuji se snad už od září bohužel jedno se naplánovat nedá a to zdravíčko tak to tak vypadá že naše společné první vánoce strávíme pod peřinou 🙂 ale i tak budou určitě krásné a moc se na ně těšíme.

Strana
z3