icon

VELKÁ SOUTĚŽ O 60 PŘÍKRMŮ HIPP

lidka_hipp
28. dub 2015

Slíbila jsem vám další soutěž o pořádný balík dobrot HiPP a tady je 🙂 Mám tu připravený balík 60 příkrmů HiPP, který vyhraje jedna z vás 🙂 Stačí, když napíšete, jaký příkrm má váš miláček nejraději a proč 🙂

Mimochodem, příkrmy HiPP jsou přizpůsobeny nutričním potřebám vašeho miminka. Vyvíjíme je s odborníky na dětskou výživu. Dbáme na to, aby naše potraviny byly opravdu kvalitní. Nepoužíváme žádná umělá zahušťovadla, konzervanty ani barviva. Každá surovina, kterou zpracováváme, musí projít systémem přísných kontrol a testování. Proto také v našich příkrmech nenajdete rezidua pesticidů, herbicidů, umělých hnojiv a jiných škodlivých chemikálií. Aby naše příkrmy mohly nést HiPP BIO pečeť kvality, musí splnit ještě přísnější normy, než jaké určuje zákon. Více o HiPP BIO pečeti kvality: http://goo.gl/fTrltc

Obsah každé skleničky musí projít systémem zajištění jakosti s až 260 kontrolami, od rozborů půdy, až po analýzu surovin a testy hotového výrobku. Jakmile naši farmáři sklidí a dovezou ovoce a zeleninu, testují se všechny suroviny na přítomnost nejdůležitějších látek. Pokud by naše laboratoř zjistila jakoukoli látku, která tam nepatří, nebude se daná surovina vůbec zpracovávat. Více o systému našich kontrol: http://goo.gl/SwNflN

VELKÁ SOUTĚŽ O 60 PŘÍKRMŮ HIPP
Strana
z5
nonnni
28. dub 2015

Dceri jede tak nejak vsechno, ale jeden prikrm, po kterem mi zacala i spat podstatne lepe, nez po cemokliv jinem je HiPP BIO Na dobrou noc s příchutí vanilky.

mumisek01
28. dub 2015

Rozhodne dyne, ryze a hovezi 🙂

kvikinek
28. dub 2015

Starsi dcera byla hrozny nejedlik. Dost veci jsem varila doma, protoze jsme meli cerstvou zeleninu ze zahradky, vcetne dyni, ale zkousela jsem samozrejme i ruzne druhy sklenicek...neco snedla, ale byl to boj. Do 10 mesicu bastila s nadsenim jen mlicko a pohankove nebo kukuricne krupky. Pak uz zacala bastit trosku lepe. Od Hippu ji zachutnala ovocna prenidavka s broskvemi a presnidavka s lesnim ovocem. Z masozeleninovych prikrmu pak sklenicky s rybami. Treba spenat neprosel zadny a to jsem zkousela asi 4 ruzne znacky. Chut na ryby ji nepresla a dnes je schopna sporadat porci ryby pro dospeleho ani nemrkne 🙂
Sklenickove prikrmy ale dostavala hlavne kdyz jsme byli nekde na cestach nebo jsme doma nestihali.

S druhou dcerkou budeme s prikrmy zacinat tak za mesic, ale jelikoz uz ted kvuli jejimu exemu mam omezeny jidelnicek, tak bude muset byt omezeny i ten jeji. Kdyz budu kupovat sklenickove prikrmy, tak budu muset poradne zkoumat jejich slozeni. Pevne doufam, ze bude bastit lepe nez prvni dcerka. 😕

zanri
28. dub 2015

Příkrmy jí malej už od 4 měsíců, všechno mu zatím chutnalo a musím přiznat, že ne vždy to byl Hipp 😉 , ale teď v poslední době mu od Hipp moc chutná červená řepa s jablky a hovězím - já řepu od malička nemusím, a tak ji ani nevařím, tato mi přijde docela dobře ochucená, tak jsem ráda, že mu chutná, jen není moc k sehnání

lenulavymlatilova
28. dub 2015

Máme 8m ale stále kupujeme skleničku č.4 vanilka na dobrou noc. Bez ní už prostě neusne 😊 děkuji Hippu! Se spánkem jsme bojovaly! Zmačka Hipp nám vyhovuje po všech směrech a všechny výrobky. Za kvalitu si ráda připlatím! Fandím Vám jen tak dál 👍👏👏👌

katka.mh
28. dub 2015

Náš malý má nejraději ovocné příkrmy a večer kašičky.

svatbataz
28. dub 2015

Jestli ho má nejraději nevím, protože ještě není na světě, ale já ujíždím na BIO Švestkách 😀 Jednou jsem to zkusila a teď to mám radši než jogurty. Zatím mě kvůli nim nenakopalo, tak asi dobrý 🙂

bodlinka7
28. dub 2015

Můj synek baští parádně a od Hippu má nejraději příkrm Červená řepa s jablky a hovězím masem. Mám takový pocit že jeden z hlavních důvodů je ten, že to nechává fleky jako blázen když se pokecá mimo bryndák a on má fleky na oblečení rád 🙂

elialen
28. dub 2015

Příkrm od HIPPu jsme ještě nevyzkoušeli ☹ Nicméně náš Brouček má zatím nejraději příkrmy, které mu s láskou sama uvařím 🙂

ilcza
28. dub 2015

Dobrý den, naše 6. měsíční Sofie měla problémy s příkrmy. Byla to hrůza. Zácpa střídala průjem.Teprve příkrmy od Hippu nám začaly chutnat a i zažívání se upravilo.Jako první příkrm zvítězila mrkvička.Teď je našim favoritem zelenina s těstovinami a šunkou. 😅

billi
28. dub 2015

Malému je 9,5 měsíce a zatím sní skoro všechno, protože už od začátku se snažím, aby jedl pestře a zvykal si na všechno, protože už od prvního syna mám zkušenost, že na co si zvykne, tak nemá problémy jíst později. Naprosto nejoblíbenější jsou ale kupované ovocné skleničky, to už při otevírání výská, plive dudlík a otevírá pusu jak rybička. A jak dojí, tak se zoufale rozpláče, protože už není.

jannka15
28. dub 2015

Hipp BIO Jablka s broskvemi 4x100g .

pavlikovarenata
28. dub 2015

Náš mrňous už má skoro dva roky, takže příkrmy už kupujeme jen na cesty, jinak už baští většinou to co my. A nejvíce si pošmákne na jakémkoliv příkrmu, ve kterém je maso 😀

lucy_89
28. dub 2015

Příkrmy dávám asi měsíc. Vařím domácí nebo kupuji skleničky od HiPP. Něco jedl pěkně, něco nechtěl vůbec ale dnes dostal poprvé skleničku od HiPP jemná zelenina s rýží a ta měla obrovský úspěch. Po lžičce se sápal a já ani nestíhala nabírat 😀 Určitě mu chutnala kvůli nádherné vůni a dobré chuti - ochutnala jsem taky 😀

karinvy
28. dub 2015

Tak já popravdě moc hotové příkrmy moc nekupuji, přecejen to není nejlevnější záležitost a když si to udělám sama tak toho máme víc a za menší peníz ale samozřejmě na výlety nebo když nestíhám tak i já ocením že jen koupím ohřeju a moje Sofinka má plné bříško. A jak už jsem psala ve foru, jak přijma Sofi nové potraviny, tak u nás nejde jídlo seřadit od nejlepšího po nejhorší, protože Sofinka je prostě skvělý malý-velký strávníček a nesetkala jsem se ještě s ničím "ťuk ťuk" co by nechtěla, miluje prostě všechno co je k jídlu 🙂 a proč? tak to sama nevím, asi ví že většinu jídla připravuju pro ni sama (s láskou), tak mě nechce urazit tím že by to plavila 😀

maudn
28. dub 2015

Tak ten náš má nejraději ovocné příkrmy...foto snad mluví za vše

lvicek2000
28. dub 2015

Těžko vybrat, co moje malá pažravka papá nejraději. Kromě období nemoci mi nic neodmítla, ale přecijen je jedna gurmánská záležitost, kterou sní o fous rychleji než ostatní-řepa, jablko a hovězí maso, kombinace, která zaujala i mě

wenduliks
28. dub 2015

Syn ma rad Bio jablka s broskvemi. Syrove do nej nedostanu,ale jako presnidavku je miluje. 🙂

krtulin
28. dub 2015

Pro příkrmy jsem si vybrala Hipp z důvodu složení...a jsem maximálně spokojená. Hlavní ale je, že nejsem spokojená jen já, ale hlavně naše malá bambula. Největší úspěch u nás má zatím jednoznačně samotná dýně, mrkev s bramborou a pak Zeleninová polévka s krůtím masem... T oje zatím náš posvátný TOP 3 😉 😎

vercas01
28. dub 2015

U mé dcerky z příkrmů od Hippu vede zaručeně Dýně!!! byla to vlastně uplně první sklenička kterou jsme začínaly s příkrmy. Byla to naprostá bomba, Natálka snědla na první ochutnání půl skleničky a pak hrozně brečela když už "nebylo" 🙂 hipp skleničky jsem doporučila kamarádce která s příkrmy před pár dni začínala a také si je nemůže vynachválit, nejvíce se mi líbí velká škála druhů a chutí 🙂
Přikládám fotku dcerky když ochutnávala právě první lžičku dýně 🙂

kimby
28. dub 2015

Krásný večer.
Protože můj malý strávník jídlo miluje (7,5měs) vaření pro něj je pro mne radost. Snažím se kombinovat dle fantazie, aby měl jídelníček pestrý.
Přesto, ale využívám v menším procentu hotových příkrmů, hlavně u zeleniny, kterou již nemám ze zahrádky v mrazáku a bojím se kupovat v supermarketech (špenát apod).

Kupuji zajímavé kombinace, které mne zaujmou a také s obsahem masa, které doma běžně neděláme (telecí, králičí).

Hotové příkrmy jsou pro mne i inspirací, do vařit doma 🙂

A protože mám zkušenosti již od dcerky, u druhého dítěte sahám po zn. HIPP, které důvěřuji.

Přeji mnoho spokojených zákazníků a mnoho nápadů pro kvalitní dobré jídlo pro naše děti 😵

rlm35
28. dub 2015

Absolutně milujeme první dýni - hold je asi po mamince a dále vedou bolonské špagety to pak nestíhám ani nabírat a vůbec nevadí, že je to větší balení, zdobneme to na posezení 🙂

princeznaj
28. dub 2015

Hipp brokolice je jediná brokolice, kterou ten můj koblížek zbaští 😀 my brokolici milujeme a tak si neumím představit, že by ji nejedl, takhle ji slupne jako malinu 🙂

barinkas
28. dub 2015

Malá má už ze skleniček jí jen jednu, kuřecí polévka s krupicí. Každý den spořádá jednu na svačinu. Vzbudí se, v kuchyni jde do skříňky, vezme sklínku , ukáže mu ji a řekne, jo, jooo 😀 Proč ji to chutná netuším, mně upřímně teda vůbec, pěknej hnus chuťově, ani to nevoní, ale dítko má asi jiné chuťové buňky jak já 😀

terunka88
28. dub 2015

Má rád všechny, kde je mrkev 🙂 Prostě mrkev byla to první co ochutnal a dodnes ji má nejradši, jakmile je někde mrkev (ať už sklenička nebo vařené), je jistota, že to sní 🙂

katkakiki
28. dub 2015

Když jedem někam na výlet, tak vždy beru skleničku Boloňské špagety od Hipp, protože vím, že mi sní celou sklenici - náš malý ji má nejraději - myslím, že by klidně by snědl i 2 skleničky. 🙂

catherineb
28. dub 2015

Každý večer před spaním,
HIPP kaši synovi připravím,
je to oblíbená večeře malého gurmána,
navíc po ní spinká až do rána.

Nejraději má však Vaše těstovinky,
netrumfnou je ani maminky palačinky.
Ale když dostane od Hippu ovocné kapsičky,
to se mu teprve rozzáří nejen tvářičky.

Ať je teplo nebo zima,
s HIPPem je nám pořád prima,
příkrmy i kaše všem doporučujem
a spokojená bříška garantujem! 🙂

eliskaxox
29. dub 2015

Nas prcek od ma od Vas nejradeji spageti. At uz to byli ty od 4m nebo ty od 8m,na ktere jsem bohuzel zatim natrefila jen 2x :( ale to vzdy sklenicka zmizne ani nevim jak ;D On je teda ma rad i kdyz je delam doma. Za 14 dni bude malemu rok a tak uvazuji ze potom zkusime i spagety v srdicku. Doufam ze budou stejne dobre

punky
29. dub 2015

stepankovi chutna temer vsechno lasku k jidlu zdedil po me ale nejvice asi blonske spagetky 😉 a posledni co jsem meli doma snedl tatinek uplne cele otevrel vzal si lzicku a snedl to jsem na nej koukala s otevrenou pusou a moc mu to chutnalo 😀

petulinavav
29. dub 2015

Naše dcerka miluje hlavně boloňské špagety s hovězím masem nebo těstoviny ve smetanové omáčce. Jednou jsem ji na zkoušku podala také HiPP červenou řepu s jablky a hovězím masem (myslela jsem, že červenou řepu nebude jíst - asi proto, že mě samotné moc nechutná), ale jaké bylo moje překvapení, když skleničku během chvilky slupla úplně celou! Je to taková netradiční kombinace a moc ji chutná, takže ji máme k obědu skoro každý týden 🙂

Strana
z5