Jaká kouzla pomohla utišit Vaše zlatíčko?

gabrisova_vivaxcz
24. led 2017

Dětské koliky postihují přibližně 20-25% ze všech kojenců. Nejčastěji se vyskytují v druhém a třetím měsíci života. Objevila se dětská kolika u Vašeho děťátka a kdy? A co jste dělali, aby se miminku ulevilo?

gachna
24. led 2017

Nevím jestli jsou to kouzla, ale děláme zajíčka na břiše mamky i taťky, potom dáváme termofor "teplého sobíka" na bříško a samozřejmě klubíčko aby to šlo všechno snadněji ven🙂

gabrisova_vivaxcz
autor
24. led 2017

Myslím, že když se miminku uleví, tak všechno, co funguje, jsou kouzla 🙂

adelinkkaa
24. led 2017

Tejpovali jsme🙂

obyvatelka
24. led 2017

Nám hodně pomáhá bezplenková metoda, podržet nad umyvadlem, malá se vyprdí, vykadí a je jí dobře. Taky kapky Espumisan do každého jídla, cvičit s nožičkama a masírovat bříško.

gabrisova_vivaxcz
autor
24. led 2017

Espumizan je jistě také varianta, ovšem zaměřuje se pouze na příznaky, ne na příčinu problému 🙂

kika_21
24. led 2017

Hýbat nožičkama, použít Espumisan, tenkou rourku-rektální, přivinout ke svému břichu, v klidu sedět a chovat.Dle intenzity problému-klidně i ty kapky, nerada nechávám někoho trápit, když nemusím.Nejsem odborník, asi by se dalo nastudovat i něco alternativního-nestíhám zatím.

nazka
24. led 2017

Preventivně Epsumisan, když přišla kolika, tak chovat, hodně chovat, nahřívat bříško, masírovat ho (to mi ukázala zkušenější kamarádka).

papunkova
24. led 2017

My zatím na žádné kouzlo bohužel nepřišli. Zkusili jsme Espumisan, Infacol. Masírujeme bříško, zadeček. Používáme mastičku na bříško. Necháváme často na bříšku, naháče, klubíčko. Maminka si hlídá co jí, a stejně pořád pláč a pláč ☹

krisbob
24. led 2017

My už to máme naštěsti za sebou.Zkoušeli jsme všechny kapky,masaže...u obou dětí to odeznělo samo mezi 3-4 měsícem.Jedině co trochu dětem ukazovalo,spaní na bříšku. My měli také problémy s kakánim a na to jsme brali rourku.

luckylee
24. led 2017

Kminovy odvar a nedavat vigantol,espumizan a fenykl.😀A houpani briska.

kubicek11
24. led 2017

Tak nám pomohl espumizan a masáže bříška. Taky jsme dost často praktikovali ležení malého na bříšku na mém břiše, ale bříška jsme měli oba holá. A k tomu jsem vždycky broukala nebo potichu zpívala. Vždycky ho to uklidňovalo 🙂