icon

Jaké pohádky mají vaše děti nejraději?

klara_kik
Moderátor
23. říj 2018

Dobré ráno maminky!

Vzpomínám si, že jako malá jsem milovala Křemílka a Vochomůrku. Moc se mi líbil i Rumcajs. Už půl hodiny před Večerníčkem jsem seděla u televize a netrpělivě čekala, až konečně začne.

Dnes samozřejmě frčí úplně jiné pohádky. Přiznejte se, na jakých vaše dítě ujíždějí? Ty moje milují Frozen! To za nás pohádky jako Shrek nebo Madagaskar vůbec nebyly. Dokonce v KiKu seženete trička s motivem těchto pohádek. A nejen trička, ale i hračky. Taky vám přijde, že je to úplně jiný svět?

Hezký den, vaše

Klára

Jaké pohádky mají vaše děti nejraději?
Strana
z4
bylinka36
23. říj 2018

Z televiznich nejvic tlapky, pak Masa a Pepina a vecer pred spanim Cervenou Karlulku nebo Pernikovou chaloupku, uz ji umi nazpamet...

matty.
23. říj 2018

U nas vede Elza , Máša a nakonec kouzelná Beruška

zelenaesmolda
23. říj 2018

@bylinka36 me tady ty nase tradicni pohadky prijdou kdyz se nad tim zamyslim dost drasticke.upecena carodejnice,rozparany vlk...

radkon
23. říj 2018

U nás frčí Tlapkova Patrola 😊😁 Ještě máme rádi SpongeBob a Prasátka Pepa.Vecer před spaním čteme pohádku

bylinka36
23. říj 2018

@zelenaesmolda tak on svet neni jen růžový, je to takovy zpusob jak se predavaji detem nase zkusenosti se svetem...

zelenaesmolda
23. říj 2018

@bylinka36 tohle neni predavani zkusenosti ale straseni...

sarka49
23. říj 2018

Dceři budou 3 roky za chvilinku a miluje Červenou karkulku, Tři medvědy a Perníkovou chaloupku. A v televizi Požárník Sam, protože má hasičské období.

kspp1
23. říj 2018

U nás momentálně koně, poníci, jednorožci, takže vede Horseland a My little pony - naštěstí v tv to vidí dcera jen výjimečně, protože ty příběhy jsou příšerné, ale když se to objeví na pyžamku, čepici, na triku, těžko ji člověk nevyhoví 🙂

petkasadelkou
23. říj 2018

Dcera ráda kouká na "nové šmouly" Zapomenutá vesnice. Dále na Kouzelný dům.
Na obrázku vis shora dcera má oboje šaty i tričko s Annou a Elsou 😍 ... ve školce se holky pomalu přednání, kdo co má 😇
V Kik jsou za super cenu. 😉

zulitvi
23. říj 2018

U nás teď frčí Doba ledová a pro jistotu všechny díly. Koukal by na to furt dokola. 😒😅

calvac
24. říj 2018

@klara_kik U nas fici Spongebob!!! 🙂

biedronka10
24. říj 2018

Tv moc nepoustim, nedivame se na ni ani my, ale mala je sice mala jeste ale uz zacina vnimat pomalu pohadky. Tak ji pomalu poustim nase tradicni krasne vecernicky. Moderni zalezitosti nehrozi.

pomoztekacence
24. říj 2018

Nejraději ma Sofie, Ledové království, Minie, Krtecka a prasátko Pepu

dc2015
24. říj 2018

U nás O řepě. Taky miluje, když si nějaké vymýšlím. V TV vedou Šmoulové a Rychlá rota.

konidana
24. říj 2018

Tak krom televiznich u nas byl starý dobrý Hurvínek. Deti ho mezi 4.a 8.rokem doslova žraly.Máme snad všechny desky, a přehráli jsme je do mp3. Poslouchali to furt dokola a nejoblíbenější příběhy umí pořád celé nazpaměť.

bobo2015
24. říj 2018

U holek frci Angry birds... Ja absolutne nechapu co se jim na tom libi...

ladygoldie
24. říj 2018

U nás Krteček, Požárník Sam, Máša a medvěd a Zvědavý George (poslední 2 jsou tedy top pohádky/pohádkové seriály i za mě 😇😍 ) tak jsem ráda, že to co baví syna, líbí se i nám dospělým 😀

kkaatte
24. říj 2018

Dcera zbožňovala Mášu a medvěda, teď ale vede Doktorka Plyšáková a Tlapková patrola. Před spaním čteme klasiku, Amalku, Křemílka a Vochomůrku, Makovou panenku

gabkekoczi
24. říj 2018

Naše 3,5 letá princezna asi vyloženě konkrétní pohádku nemiluje, že by chtěla koukat jen na tu jednu. Má ráda Zvonilku, i to Ledové království, prasátko Peppa a momentálně před večerkou kouká na Chipa a Deyla a Jake a piráti. Ale co mě potěšilo, že ráda kouká i na Lucie, postrach ulice a Ach ta Lucie nebo Pat a Mat. To mi připomíná moje dětství.
No, a ze čtených pohádek momentálně vede knížka s pohádkami na každý den, kde vystupuje Honzík a Líza. I když je těch pohádek 365 stejně čteme dokola ty stejné😂

kittyy17
24. říj 2018

Krtek, Káťa a Škubánek, Pat a Mat, Bořek stavitel, Máša a medvěd, Jen počkej zajíci, Krtek a panda, Tygr a Pú, Tom a Jerry

zelenaesmolda
24. říj 2018

@gabkekoczi me se libil Druhy strom pohadek,nikdy jsem ale nevidela prvni az loni ho nekdo prodaval na bazaru tak jsem ho musela objednat :D

pavcatko
24. říj 2018

U nás ted vede Prasátko Peppa :D

klara_kik
autorModerátor
24. říj 2018

@calvac Spongebob je u nás také už osvědčená klasika ;) 🙂

vikca214
24. říj 2018

No malá je este drobeček (2m) na pohádky v televizi ale každý večer před spaním ji čtu takové ty české klasiky od Němcové, Hrubina, Čapka... Apod. A sourozenci bráška 3 roky a ségra 6 let tak ti miluji barny a jeho kamarádi, jáju a matyska, krkonošské pohádky a frozen.

bimmka
24. říj 2018

u nás vede Mouk, ale to je bohužel docela neznámé, takže v obchodech na to člověk nenarazí.

qintus
24. říj 2018

vyprávime všemožné klasiky, ale v televizi vede prasátko Peppa

martasek001
25. říj 2018

Dcera miluje Zvonilku a syn Raubíře Ralpha 🙂

a_nnysek
25. říj 2018

Mimoni, Příšerky s.r.o. a protože mám tři kluky, tak Cars a letadla. Večer ale čteme staré Disneyovky 🙂

silviev
25. říj 2018

Naši 3 synáčci mají rádi klasické pohádky našeho dětství nebo např. Chaloupka na vršku, písničky Svěráka a Uhlíře ;).

klara_kik
autorModerátor
26. říj 2018

@qintus Musím říct, že prasátko Pepinu miluji i já sama :D

Strana
z4