Jaké pohádky mají vaše děti nejraději?
Dobré ráno maminky!
Vzpomínám si, že jako malá jsem milovala Křemílka a Vochomůrku. Moc se mi líbil i Rumcajs. Už půl hodiny před Večerníčkem jsem seděla u televize a netrpělivě čekala, až konečně začne.
Dnes samozřejmě frčí úplně jiné pohádky. Přiznejte se, na jakých vaše dítě ujíždějí? Ty moje milují Frozen! To za nás pohádky jako Shrek nebo Madagaskar vůbec nebyly. Dokonce v KiKu seženete trička s motivem těchto pohádek. A nejen trička, ale i hračky. Taky vám přijde, že je to úplně jiný svět?
Hezký den, vaše
Klára

U nas vede Elza , Máša a nakonec kouzelná Beruška
@bylinka36 me tady ty nase tradicni pohadky prijdou kdyz se nad tim zamyslim dost drasticke.upecena carodejnice,rozparany vlk...
U nás frčí Tlapkova Patrola 😊😁 Ještě máme rádi SpongeBob a Prasátka Pepa.Vecer před spaním čteme pohádku
@zelenaesmolda tak on svet neni jen růžový, je to takovy zpusob jak se predavaji detem nase zkusenosti se svetem...
@bylinka36 tohle neni predavani zkusenosti ale straseni...
Dceři budou 3 roky za chvilinku a miluje Červenou karkulku, Tři medvědy a Perníkovou chaloupku. A v televizi Požárník Sam, protože má hasičské období.
U nás momentálně koně, poníci, jednorožci, takže vede Horseland a My little pony - naštěstí v tv to vidí dcera jen výjimečně, protože ty příběhy jsou příšerné, ale když se to objeví na pyžamku, čepici, na triku, těžko ji člověk nevyhoví 🙂
Dcera ráda kouká na "nové šmouly" Zapomenutá vesnice. Dále na Kouzelný dům.
Na obrázku vis shora dcera má oboje šaty i tričko s Annou a Elsou 😍 ... ve školce se holky pomalu přednání, kdo co má 😇
V Kik jsou za super cenu. 😉
U nás teď frčí Doba ledová a pro jistotu všechny díly. Koukal by na to furt dokola. 😒😅
Tv moc nepoustim, nedivame se na ni ani my, ale mala je sice mala jeste ale uz zacina vnimat pomalu pohadky. Tak ji pomalu poustim nase tradicni krasne vecernicky. Moderni zalezitosti nehrozi.
Nejraději ma Sofie, Ledové království, Minie, Krtecka a prasátko Pepu
U nás O řepě. Taky miluje, když si nějaké vymýšlím. V TV vedou Šmoulové a Rychlá rota.
Tak krom televiznich u nas byl starý dobrý Hurvínek. Deti ho mezi 4.a 8.rokem doslova žraly.Máme snad všechny desky, a přehráli jsme je do mp3. Poslouchali to furt dokola a nejoblíbenější příběhy umí pořád celé nazpaměť.
U holek frci Angry birds... Ja absolutne nechapu co se jim na tom libi...
U nás Krteček, Požárník Sam, Máša a medvěd a Zvědavý George (poslední 2 jsou tedy top pohádky/pohádkové seriály i za mě 😇😍 ) tak jsem ráda, že to co baví syna, líbí se i nám dospělým 😀
Dcera zbožňovala Mášu a medvěda, teď ale vede Doktorka Plyšáková a Tlapková patrola. Před spaním čteme klasiku, Amalku, Křemílka a Vochomůrku, Makovou panenku
Naše 3,5 letá princezna asi vyloženě konkrétní pohádku nemiluje, že by chtěla koukat jen na tu jednu. Má ráda Zvonilku, i to Ledové království, prasátko Peppa a momentálně před večerkou kouká na Chipa a Deyla a Jake a piráti. Ale co mě potěšilo, že ráda kouká i na Lucie, postrach ulice a Ach ta Lucie nebo Pat a Mat. To mi připomíná moje dětství.
No, a ze čtených pohádek momentálně vede knížka s pohádkami na každý den, kde vystupuje Honzík a Líza. I když je těch pohádek 365 stejně čteme dokola ty stejné😂
Krtek, Káťa a Škubánek, Pat a Mat, Bořek stavitel, Máša a medvěd, Jen počkej zajíci, Krtek a panda, Tygr a Pú, Tom a Jerry
@gabkekoczi me se libil Druhy strom pohadek,nikdy jsem ale nevidela prvni az loni ho nekdo prodaval na bazaru tak jsem ho musela objednat :D
U nás ted vede Prasátko Peppa :D
No malá je este drobeček (2m) na pohádky v televizi ale každý večer před spaním ji čtu takové ty české klasiky od Němcové, Hrubina, Čapka... Apod. A sourozenci bráška 3 roky a ségra 6 let tak ti miluji barny a jeho kamarádi, jáju a matyska, krkonošské pohádky a frozen.
u nás vede Mouk, ale to je bohužel docela neznámé, takže v obchodech na to člověk nenarazí.
vyprávime všemožné klasiky, ale v televizi vede prasátko Peppa
Dcera miluje Zvonilku a syn Raubíře Ralpha 🙂
Mimoni, Příšerky s.r.o. a protože mám tři kluky, tak Cars a letadla. Večer ale čteme staré Disneyovky 🙂
Naši 3 synáčci mají rádi klasické pohádky našeho dětství nebo např. Chaloupka na vršku, písničky Svěráka a Uhlíře ;).

Z televiznich nejvic tlapky, pak Masa a Pepina a vecer pred spanim Cervenou Karlulku nebo Pernikovou chaloupku, uz ji umi nazpamet...