icon

Podzimní soutěž se značkou KiK

klara_kik
Moderátor
22. říj 2018

Pěkný den dámy,

mám tu hned na začátek pro vás připravenou zajímavou soutěž, která poběží až do konce týdne. Vítězka dostane 10 poukázek v hodnotě 250 Kč do prodejen KiK. Navíc získá unikátní možnost zasednout v porotě KiK Tvář roku a bude se podílet na výběru nejvíce okouzlující finalistky.

Šanci máte všechny a další dvě výherkyně získají také 10 poukázek do KiKu a pozvánku na tuto prestižní akci. Vítězky budou vyhlášeny v neděli, kdy soutěž končí.

Stačí jen napsat, jaký kousek oblečení z vašeho šatníku nosíte nejraději a nedáte na něj dopustit?

Už se moc těším na vaše odpovědi!

Vaše Klára

Podzimní soutěž se značkou KiK
cechradka
23. říj 2018

Nejraději nakupují podprsenky,i bez zkoušení vím hned kterou velikost a padne jak sita na me.Ted jsem si koupila i druhou vestu a bez ní v tomto počasí neudělám krok.Mikiny taky miluji a o bundě ani nemluvím.Miluji všechny věci co od vás mám a vždy vyberu něco na sebe i když mám nadměrnou velikost.😍😘

luucas
23. říj 2018

@klara_kik
Rozhodně bych se neobešla bez kvalitní a dobře padnoucí podprsenky. S mojí velikostí “H” to bez ní prostě nejde 😂
Další kousek, který u mě nesmí chybět jsou jeansy a nějaký pěkný svetr, mikina a košile. 👍🏼
Na doplnění celého outfitu to je pak nějaký krásný šál. 🙂

dddeen
23. říj 2018

Jeans kraťasy, nosím je od jara až téměř do podzimu. Mám přímo z Kiku jedny s krajkou, takže k nim mohu nosit tenisky, žabky ale i balerinky nebo podpatky. Cítím se tak pohodlně při pohybu ale i když jdu za ,,dámičku" 😁

sticker
lena21
23. říj 2018

Jednoznačně mezi nejoblíbenější kousky patří podprsenky z kik

zabicka121
23. říj 2018

Nejraději mám mikinu je po celém obvodu chlupatá ,tak dostala jméno pan Bobr už je se mnou pár let a mám ji ráda. Vzhledem k tomu ,že jsem na mateřské a nemohu si finančně vyskakovat ,tak vedou i tepláky mám ráda hodně barev takže jsou barevné a hodně oblíbená je i zimní bunda je pohodlná a hezky se nosí.

klara_kik
autorModerátor
23. říj 2018

@luucas Naprostý souhlas! 🙂 Bez pohodlné podprsenky nevycházím :D

michaelah94
23. říj 2018

Mým momentálně nejoblíbenějším kouskem je růžový svetřík zakoupený právě v Kik. Jsem těhotná a tak je mi pořád zima, svetřík krásně hřeje, je heboučký, je dlouhý takže ho můžu nosit i k pohodlným legínům a navíc v mé nejoblíbenější barvě - růžové.

klara_kik
autorModerátor
23. říj 2018

@a_nnysek Pravda pravdoucí ;) :D Manžel si ze mě už dělá kvůli mé plné kabelce obřích rozměrů legraci :D Asi oprávněně ;)

klara_kik
autorModerátor
23. říj 2018

@michaelah94 Vypadá pěkně a navíc moc pohodlně! 🙂

mariska90
23. říj 2018

Já nedám dopustit na tepláky :D . A teď v chladném počasí není nic lepšího než hodit se do teploučkého overálku a za oknem pozorovat to škaredé počasí venku 🙂

mlucie18
23. říj 2018

Nejradsi nosim dziny,nejake triko a cardigan. V tehotenstvi sem nejradsi nosila leginy.

dasa143
23. říj 2018

@klara_kik
Moje najoblubenejsie su rozhodne satky 🙂 rada nosim kabaty, od jesene do jara, a satiek mam niekolko. Na sychrave pocasie su ako stvorene - prijemne, teplucke a farebne pre dobru naladu.

maciceksta
23. říj 2018

rifle a cardigany 🙂

cejina
23. říj 2018

Teplee pletene ponozky od tety, at je leto nebo zima, ja bych bez nich neusnula 😴🙂

zofinecka
23. říj 2018

Svetry a cardigany, rifle a sukně 😁😁😁

simushka
23. říj 2018

Ted v zimnim pocasi urcite dlouhy svetr 😊

zuzanarhiannon
23. říj 2018

Určitě můj černý kardigan, k černým tříčtvrťákům nebo k džínám s jakýmkoli tričkem nebo halenkou je to paráda!

michaelah94
23. říj 2018

@klara_kik To je <3

milkywei
23. říj 2018

Ráda nosím různé šátky, skvěle to oživý outfit a navíc i zahřeje.

zaludova
23. říj 2018

Vybrat jen jeden je těžký, ale nedám dopustit na jedny červené kalhotky s krajkou. Hned jak je vyperu, musím si je vít znova 😀 Jsou taak pohodlný a i ten zadek v nich vypadá celkem k světu 😀 Bohužel jsem je dostala jako dárek. Jinak bych si je pořídila 7x 😀

klara_kik
autorModerátor
23. říj 2018

@dasa143 Souhlasím 🙂 Šátky a šálky jsou skvělým doplňkem a hodí se ke všemu ❤

kaaaczenka7
23. říj 2018

Nejraději nosím kalhoty, teď momentálně vedou legíny, jak už tady bylo psáno schovají i nějaké to kilo navíc...ale na co asi nejvíc nedám dopustit jsou trička, mám je nejraději pro jejich pohodlnost, mám jich desítky-různých barev, střihů, některé jen barevné, jiné s motivy, nebo aplikacemi, jiné třeba s krajkou apod. 😀 Trička miluju 😍

zuza92
23. říj 2018

U mě vedou, mimo dětského oblečení, leginy a džíny......pohodlné a padnoucí🙂

simmark
23. říj 2018

Dobrý den,
nedám dopustit na kalhoty, které nosím skoro pořád,kvůli jejich pohodlnosti.Kolikrat mi je i líto,že je musím vyprat a vzít si místo nich jiné.😀

lenkajan
23. říj 2018

Nedám dopustit na své šaty, a to hlavně kvůli jejich pohodlnosti a multifunkčnosti. Jsou z lehkého teplákového materiálu a příjemně se nosí. Jako maminka na mateřské dovolené ocením, že k nim přes den krásně doladím tenisky a sportovní bundu. Večer v nich můžu zajít třeba do restaurace, protože k nim skvěle padnou i boty na vysokém podpatku a sako.

petaov
23. říj 2018

Legíny se zajímavými vzory.

berumedvidkova
23. říj 2018

Po narozeni syna nedam dopustit na dzeginy. Sou pohodlne, netlaci me na citlive kuzi bricha po cisari a muzu si je vzit vsude, hodi se k vice stylum 😊

romaz
23. říj 2018

Ujíždím si na kloboucich, v létě slamaky, v zimě vlněný

dvorka100
23. říj 2018

Jsem spíše sportovní typ takže mám jednu oblíbenou mikinu, má vysoký límec takže když je velká zima zapnu až ke krku a nepotrebuju ani šálu

nannynka23
23. říj 2018

Jednoznacne tunika, schova co treba a vyzdvihne to pekne

sticker
Strana