icon

Podzimní soutěž se značkou KiK

klara_kik
Moderátor
22. říj 2018

Pěkný den dámy,

mám tu hned na začátek pro vás připravenou zajímavou soutěž, která poběží až do konce týdne. Vítězka dostane 10 poukázek v hodnotě 250 Kč do prodejen KiK. Navíc získá unikátní možnost zasednout v porotě KiK Tvář roku a bude se podílet na výběru nejvíce okouzlující finalistky.

Šanci máte všechny a další dvě výherkyně získají také 10 poukázek do KiKu a pozvánku na tuto prestižní akci. Vítězky budou vyhlášeny v neděli, kdy soutěž končí.

Stačí jen napsat, jaký kousek oblečení z vašeho šatníku nosíte nejraději a nedáte na něj dopustit?

Už se moc těším na vaše odpovědi!

Vaše Klára

Podzimní soutěž se značkou KiK
sarka256
22. říj 2018

Ráda nosím tuniky , mám jich plno nakupuji si je i jako suvenýr na výletech a dovolené . Mám jich několik ušitých na míru , jednobarevné i pestré . Prostě je milují 😊

tulikiss
22. říj 2018

pred detma to byly saty a k nim boty na podpatku, ale ted kdyz mam deti tak to jsou slimky, prijde mi ze je to hodne neutralni obleceni a da se to doladit podle vrsku, ktery k nim vezmu. navic i kdyz se zmenila postava tak to porad jde a pripadam si v nich pekna a pritom je to pohodlne a to je asi to hlavni citit se dobre a pak to i z toho cloveka vyzaruje.

silvinek
22. říj 2018

Já miluju odjakživa šaty a mám oblíbené tmavé jednobarevné, nosím je v létě jen tak a k tomu barevné boty, v zimě s barevnýma punčochama, na které jsem zatížená, k tomu stejně barevný šátek a kabelka 😀 jen tu kabelku teď na mateřské nahradila přebalovací taška od kočárku 😀

hucak
22. říj 2018

Dobrý den, ulítám na leginach, džínách... to se osvědčilo s prckem ny vychazky, výlety 🙂

konidana
22. říj 2018

a já to mám přesně naopak než @tulikiss , před dětma (za mlada) jednoznačně kalhoty a kraťasy a nyní v posledních letech nosím ráda pohodlné šaty nebo sukně a to jak na ven tak i na doma nebo i do lesa. Akorát v zimě se většinou vracím ke kalhotám, protože nesnáším punčocháče:D

martiii2
22. říj 2018

Za me jsou to jednobarevna tricka a jeansi. Vzdy to doplnim barevnym satkem, brozi nebo sakem. Proste jednoduche a elegantni. Jinak na co fakt nedam dopustit, jsou kvalitni, bavlnene, dobre strizene kalhotky❤

jituska36
22. říj 2018

@klara_kik Jednoznačně šaty. Ať to jsou jakékoliv. Vždy udělají parádu a cítím se v nich nejlíp.🍂

zanri
22. říj 2018

Momentálně cokoliv, co mi nebude padat... zhubla jsem během půl roku z velikosti 44 na 38, takže asi teplé chlupaté ponožky🙂 V létě šaty. Ale teď je to s výběrem horší. Top jsou padnoucí rifle a tenký halenko-svert.

bobinecka01
22. říj 2018

Snad nebudu jedina, ktera napise, ze nejoblibenejsi kus obleceni jsou TEPLAKY, gule dej si doprava.😂. Mam od kazde barvy jedny. S potiskem, bez potisku, se zipem, uply, volny. Jsem sportovni typ ale zaroven rada chodim upravena. Takze se k nim i namaluju a ucesu. Do tohoto stylu oblikam sve dcery. Bohuzel modelky v satech z nich nebudou. 😁
Tento song je urcen pro vsechny teplakovy lidi

https://www.youtube.com/watch?v=qewzjSE2tbM
izzylka
22. říj 2018

Podprsenkový top. Mám jich několik a nosim skoro furt. V létě na to hodím v klidu průsvitné nebo síťované triko a je to. A v zimě je to zase vrstva navíc a nefouká mi na pupek 😂

senzinar
22. říj 2018

@klara_kik já mám oblíbeny dlouhý svetr s chlupatou kapucínů pod kterým schovam kila po porodu a využívám ho i jako nositko na malého 😂

bamak
22. říj 2018

Nejraději nosím rifle, jsou ideální k dětem🙂.

mina_
22. říj 2018

Do kiku chodíme celá rodina, staršímu synkovi jsem tam nakoupila před začátkem školky kalhoty, trička, dcerce minulý týden asi 6 triček s dlouhým rukávem a já tam pravidelně chodím na plátěné kalhoty, tuniky a kraťasy

nuninove
22. říj 2018

U me je to jednoznačně dlouhé tílko az pod zadek.. Nosim ho uz nekolik let a to jak v lete tak v zimě.. Za prvé to zakreje vetsi prdku 😂 za druhe netahne na zada a za třetí to vypadá dobre.. Nemam rada kdyz si nekdo vezme leginy a k tomu krátké tričko.. Myslim ze se to snad uz ani nenosi.. Ja nosim dziny a leginy casto a vypadá dobre a hlavne se citim skvělé když mam delsi tílko a pres to tricko nebo kosili.. Takze kdykoliv po cely rok je tento kousek pro me nepostradatelný!!!!!!

jarcca
22. říj 2018

A já se přiznám! Obyčejné tepláky! 😀

klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@silvinek Šaty s punčochama jsou za mě top 😉😍

kamcaajirka
22. říj 2018

U mě vedou jednoznačně džíny, do města, na procházku, na večeři, je to vděčný kousek oblečení, který bude vždy oblíbený.

klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@jarcca Co je na nic špatného? 😉Já myslím, že pohodlné tepláky by měly patřit do každé skříně 😊

andrea_muchova
22. říj 2018

Nejrad nosim džíny. K tomu si vzdy muzu vzit co chci. Podpatky i botasky. Da se rict ze dziny nosim skoro kazdy den 🙂

jarcca
22. říj 2018

@klara_kik a ne jen jedny!😉

monix94
22. říj 2018

Já nosím nejraději samodržící podprsenku, nemusím pak řešit jestli mi někde vykukují ramínka apod. 🙂

jednamaminka
22. říj 2018

Za mě vede bavlněná kostkovaná košile. Mám jich několik - na doma, na procházky s kočárkem, mezi "normální" lidi. Některé už dosluhují, takže budu muset vyrazit na nákupy a už teď vím, že jen u košil nezůstane 😀

wilas
22. říj 2018

no určitě legíny ale i jiné kousky jako šátky, trika prostě vše....

baru2015
22. říj 2018

Nedám dopustit na šaty💃 a botičky. Jak se říká, šaty dělají člověka 🙂. Každá žena je v šatech ještě krásnější👧 a pro ostatní je skvostná jako💎💎💎💎💎💎

susenka77
22. říj 2018

Na mateřské momentálně nejoblíbenější tepláky a triko. Po mateřské, budu muset obnovit šatník, nějaké to kilo navíc mi asi zůstane☹ Aspoň o důvod víc, proč nakoupit v Kiku🙂 Už se těším na nákupy, ať už s poukázkou nebo bez. Přeji všem krásný barevný podzim 🍃

pistalinda35
22. říj 2018

Tak to vám řeknu naprosto přesně, je to černá halenka, kterou mám už 10 let a měla jsem ji na prvním rande s Kájou (můj manžel) před 9 lety, měla jsem ji na státnicích před 8 a 6 lety a šla jsem v ní i do porodnice před 5 lety. Mám ji moc ráda.

drackyce3
22. říj 2018

Koženkové kalhoty, už bych ale potřebovala nové

lobella
22. říj 2018

Tak za sebe nejradeji nosim svoji nahou kuzi🙂 cekame prvni mimco, tak po nem uz budu nucena se prioblekat, ale vecer po sprse chodim zasadne naha, stejne tak i spim, kdyz si tedy musim vybrat obleceni, jsou to saty ve stylu retro, sukne do A, uplne v pase a k tomu kratke nebo spadle rukavy pres ramena, hned po nahe kuzi se totiz v techto modelech citim jako opravdu zena a libim se sama sobe🙂

cabadajovimah
22. říj 2018

Saty 🙂 vsech ruznych strihu i delek, ikdyz priznavam, ze vyznavacka mini nejsem. V nicem jinem si neprijdu tak zensky sexy a elegantne. Mam jich plnou skrin O🙂

drzounkova
22. říj 2018

Tak moje jistota z Kiku jsou leginy.mam je v různých barvách a nosím je téměř denně 🙂

Strana