icon

Podzimní soutěž se značkou KiK

klara_kik
Moderátor
22. říj 2018

Pěkný den dámy,

mám tu hned na začátek pro vás připravenou zajímavou soutěž, která poběží až do konce týdne. Vítězka dostane 10 poukázek v hodnotě 250 Kč do prodejen KiK. Navíc získá unikátní možnost zasednout v porotě KiK Tvář roku a bude se podílet na výběru nejvíce okouzlující finalistky.

Šanci máte všechny a další dvě výherkyně získají také 10 poukázek do KiKu a pozvánku na tuto prestižní akci. Vítězky budou vyhlášeny v neděli, kdy soutěž končí.

Stačí jen napsat, jaký kousek oblečení z vašeho šatníku nosíte nejraději a nedáte na něj dopustit?

Už se moc těším na vaše odpovědi!

Vaše Klára

Podzimní soutěž se značkou KiK
micha2105
22. říj 2018

Tak já nejraději šaty. Je to pro mě nejvíc pohodlné oblečení a nemusím ani přemýšlet, co a jak zkombinovat 😉

kjajule
22. říj 2018

Já nejraději nosím tuniky, které tedy chodím nejčastěji nakupovat právě do KIK. To hlavně proto, že nepatřím mezi hubený holky a v KIK vždycky suprově nakoupím 🙂

verunkanatalka
22. říj 2018

Ahou...tak u mě vedou džíny a svetříky.....

jackie3
22. říj 2018

Od jara do podzimu nosím asi nejčastěji tílko. Vypadá dobře jak k sukni, tak kalhotám, a je jedno, jestli volným nebo upnutým. Na podzim lze přes něj přidat průhledné triko nebo svetřík.
Dále jsem úchyl na šaty, ráda je nosím celý rok. Zvlášť se osvědčily černé, dlouhé po kolena, které se dají kombinovat s čímkoliv barevným - svetříkem, šálem, šperkem atd...

monunkaaa
22. říj 2018

Krásný den,nejraději nosím rifle a tilka 😊

panihk
22. říj 2018

Chodím hodně sportovně oblečená, takže i když se občas ráda vyfiknu a mám i pár fakt moc krásných a elegantních šatiček, nejradši a nejčastěji nosím džíny a tričko nebo tílko. Mám štěstí, že mám suprově konfekční velikost, takže mi padnou skoro každé džíny a navíc mi i sluší. A mám několikery, které mi dělají opravdu pěkný zadek. 😀

bongie
22. říj 2018

Nejdůležitější je pro mne pohodlnost a abych se v oblečení cítila dobře a svá. Vedou černé leginy, které jsou praktické a dá se k ním nakombinovat skoro vše. Tílko, tričko, svetr, tunika. Stejný základ a pokaždé jiná 🙂

teaw
22. říj 2018

Ja tedy nejradeji nosim teplaky 😁 ale kdyz uz mam moznost, vemu si saty a k tomu kozenou bundicku, muzu si k tomu dat jak baleriny, podpatky i tenisky, tahle klasika se nikdy neomrzi ☺️

petullama
22. říj 2018

Jednu úžasnou sportovní mikinu Ergee - bohužel jsem ji o víkendu ztratila a už se nevyrábí... byla skvělá! ☹

janab87
22. říj 2018

Zrovna teď je mi zima a tak jsem si vzpomněla na extra teplé ponožky, co jsem si nedávno v Kik koupila. Ty se v nadcházejícím období budou moc hodit 😂

germaine
22. říj 2018

Zdravím, momentálně žehrám na to, že začalo být chladno a já se můžu zahalit do softkabátku, který jsem si pořídila loni a jsem do něj stále zamilovaná 😀

jannca82
22. říj 2018

u mě jsou to džíny a potom dlouhé svetry

marty87
22. říj 2018

Já mám nejradši úzké kalhoty a kardigan

mishka87
22. říj 2018

Oblíbených kousků mám více. Ale teď na podzim mám nejraději softshelovou bundu, která je mou věrnou kamarádkou už třetím rokem a vypadá stále jako nová. Zajímavé je, že i když jsem měla kdysi o 10 kg více, pořád mi padla velikost 42. Prostě rostoucí bunda 😂

sylvusska
22. říj 2018

Nejradeji nosim dzeginy v pase na gumu. Proti kalhotam v pase na zip je to super. Nic nikde netlaci.

cottie
22. říj 2018

Nejoblíbenější kousek je asi sako s teplákoviny, které se hodí snad ke všemu....

soleilll
22. říj 2018

Asi rifle. Co jsem s dětmi doma, tak samozřejmě i tepláky a pyžamo, i když to jsem vlastně měla ráda vždycky. 🙂 A proč? Protože je to praktické a pohodlné. Nezajímám se o módu, je mi jedno, co "se nosí", vyhovuje mi, když mi oblečení sedí.

petuliee
22. říj 2018

Nejraději mám svůj růžový Kardigan <3 když jdu sama je krasnej, když jdu se synem v nosítku vejdeme se po nej oba 🙂na podzim parádní 🙂 ale oblečení miluju všeobecně 🙂

nikkki
22. říj 2018

Jednoznačně džíny a na paty jim těsně šlapou sukně od BM.

alischkar
22. říj 2018

Momentálně jsou to těhotenské legíny a přes to dlouhý svetr, do ničeho jiného už se pomalu nevejdu 😀

kikinous
22. říj 2018

Momentálně nedám dopustit na svůj podzimní mikinový kabát. Je v něm krásně teplíčko a je úžasně pohodlný a měkoučký 🙂 Hodí se snad ke všemu a lítání za dětmi v něm není žádný problém 🙂

lucka2092
22. říj 2018

Nejčastěji nakupuji dětem, vlastně vždy když jsi jdu něco koupit, tak já nemám nic a děti hromadu věcí ale to má asi každá máma. 😀 Můj nejoblíbenější kousek jsou legíny a vínový svetr.

nikolka2017
22. říj 2018

Nejradši džíny nosím je všude

vicinity
22. říj 2018

Za mně dlouhé svetry/kardigany 🙂

verrys
22. říj 2018

Ja mam asi nejradeji delsi kardigany, na ty nedam dopustit 🙂

maddynka
22. říj 2018

Mým nejoblíbenějším kouskem jsou mikinové šaty. Teď na podzim jsou ideální, krásně zahřejí, jsou z příjemného materiálu, velmi pohodlné a já se v nich cítím naprosto skvěle.

lilavatty
22. říj 2018

Já poslední dobou nevylezu bez legín. 😀 A poslední dobou cardigan 🙂

rkozakova
22. říj 2018

Za mě vedou jednoznačně kardigany 😊

ovecka14
22. říj 2018

Rozhodně leginy..... Tedy určitě letos, když čekám dvojčátka, do ničeho jiného se už nevlezu a předpokládám, že příští rok se ještě stále do ničeho jiného nevlezu 😁😁

tereza2008
22. říj 2018

Pohodlný oversize svetr, do kterého se v tyto podzimní dny můžu zachumlat. A hned za ním překvapivě pouzdrová sukně, kterou vytáhnu vždy, když se chci cítit žensky😉

Strana