icon

Co dát tatínkovi pod stromeček?

klara_kik
2. pro 2015

Zatímco u své malé neteřinky nevím, co jí pod stromeček vybrat, protože mám spoustu nápadů, které by jí zaručeně udělaly radost, tak u přítele si každý rok dost lámu hlavu. On chce, aby všechno bylo k něčemu užitečné, já zas chci, aby byl dárek něčím výjimečným, co ho aspoň trochu překvapí. To není lehké zkombinovat… Jak jste na tom vy a vaši tatínkové a partneři? Máte zajímavý tip na dárek? Udělá jim radost oblečení pod stromečkem, třeba i tradiční ponožky? 🙂 Podělte se s námi o své tipy. Na tři z vás, které se zapojí do našich diskusí, čeká na konci týdne dáreček z KiKu 🙂

Co dát tatínkovi pod stromeček?
Strana
z3
makulinecka
3. pro 2015

Hezký den, manžel dostane pod stromeček nějaké oblečení a předplatné časopisu o letadlech. A pak jako každý rok plný tiket Sporty tak snad něco vyhrajeme 🙂

kristinasaxi
3. pro 2015

Holky, já právě dneska řešila stejnou otázku a narazila sem na tyhle stránky s výbornýma tričkama. U výběru sem se i dost nasmála 😀

http://www.bastard.cz/panska-tricka/

abcd987
3. pro 2015

U nás je to vymýšlení složité. Manžel má v říjnu svátek, v Prosinci narozeniny. Já v Listopadu svátek a v Lednu narozky. Kupujem si dárky "na pokračování". Loni dostal mobil na narozky a na Vánoce další drobnosti k němu (obal, handsfree). Tradičně nesmí chybět trenýrky, ponožky a něco k holení. Letos dostane externí hardisc a do Vánoc mě snad ještě něco napadne.

valuvka
3. pro 2015

já se snažím manželovi vždy dávat k Vánocům to, co si moc přál v dětství, ale bohužel to nikdy nedostal 🙂 k prvním Vánocům ode mě dostal lyže (bylo mu tehdy 36 let a na lyžích stál naposledy v 10 letech a to nebyly jeho, ale jeho bratrance z Valašska 🙂), loni to byl rybářský lístek a vybavení, protože jako dítě strašně rád rybařil a od vojny už neměl možnost se k tomu vrátit 🙂 letos to je kolo, které také nikdy neměl, ale tím splachuji dvě mouchy jednou ranou, jelikož toto léto začne jezdit i náš syn, takže aby mohly spolu vyjet na výlet 🙂

ronyx
3. pro 2015

Tak u nás bude tento rok dárek pro tatínka malinko netradiční.Postavili jsme si domeček,pořídili do něj krb a tak jsem tomu svému drahému pořídila pod stromeček motorovou pilu 😀 Je to takový kutil,rád pořád něco tvoří,hlavně na zahradě,takže ji využije tam a zároveň mi zařídí teplo domova,abychom mohli mít v zimě romaniku u zapáleného krbu 😀 .Zkrátka jsme spojila příjemné s užitečným a už se moc těším až se mu rozsvítí očka až ji rozbalí 😀 Jinak samozřejmě ještě přikoupím pár drobností a pár ponožek a trenek tam nemůže chybět,těch není nikdy dost 😀

evca02
3. pro 2015

Já to mám letos jednoduché, vzhledem k termínu porodu je dárek pro manžela jasný 🙂

nicky_2
3. pro 2015

já jsem s výběrem dárku pro manžela neměla nikdy problém, sice jsem o tom dlouho přemýšlela, ale vždycky to dopadlo dobře, byl spokojený a měl radost. Letos je to snad poprvé co s tím bojuji, zaměřila jsem energii na dceru a na tatínka nějak zapomněla, ale snad pochopí, že jsem na rodičovské dovolené, tak mu nemůžu dát tolik dárku jako doposud. Ještě nemám všechno nakoupené, ale momentálně co mám ve skříni a čeká na zabalení je: parfém, ledvinový pás, víno, vyrobila jsem mu tričko, voňavku do auta a to je všechno.

cica002
3. pro 2015

@klara.t Mame ten seznam jako pres kopirak 🙂 Ja tedy jeste kupovala Parkera postupne pero,propisku a pentelku 🙂

klara_kik
autor
3. pro 2015

Zajímavých tipů tu zaznělo opravdu hodně a některé určitě zvážím pro přítele i pro taťku. A doplním pár tipů také od nás z KiKu: máme teď různé věci s motivem Star Wars a myslím, že spoustu z nich by neocenili jen vaši malí kluci 😉 Jsou tam hrníčky, polštáře, ale i další věci. A pro ty hravější partnery máme i auta na dálkové ovládání a teď dokonce také létající kvadrokoptéru 😉 http://www.oblekamesechytre.cz/tipy-na-vanocni-...

A samozřejmě u nás najdete spoustu ponožek různých barev, vzorů, ale i s kreslenými motivy, takže snad pro každého něco 🙂

kh
4. pro 2015

Ja na to jdu systematicky - manzel ma několik oblibenych kapel. Mam je zapsane v sesitku a každý rok před narozeninami a Vánocemi prohledavam, zda nektra z nich nahodou nevydava album. A pak si v prubehu roku zapisuji cokoliv, co ho zaujalo. Před Vanoci pak jako kdyz najdu.
Letos také cely rok obdivoval synovi botky, ze nikdy takove nemel, takze dostane boty stejne znacky i on. Jinak ma rad prakticke věci a momentalne tez touzi po tricku s autem - veteránem, které se mi tedy nedari vůbec sehnat.

mimar
4. pro 2015

Jelikož to budou naše první Vánoce a to hned ve čtyřech tak mu dám pod stromeček naše holčičky s velkou mašlí protože to je ze všech dárků asi nejkrásnější co může bejt. Jinak klasika, ponožky, pásek, peněženka, tričko a kalhoty prostě měkouš to jistí. A jelikož má přání volant k ps tak mu to zaplatím a zabalím že to má ode mě. ale musí si ho vybrat protože já tomu nerozumím 🙂 . Krásné Vánoce

sona1212
4. pro 2015

Můj tatínek letos dostane dálniční známku na celý příští rok je to praktický dárek a zároveň ho jistě potěší vzhledem k jeho cestám za prací 🙂 a s partnerem je to těžší nemá žádné speciální přání takže pro něj mám knihu, mikinu mimochodem z Kiku 🙂 sluchátka, nějaká trička, parfém a nějaké další drobnosti co ještě cvrnknou do nosu🙂

horanika
4. pro 2015

Náš tatínek si už před nějakou dobou koupil rám na kolo. Takže dostane vlastnoruční poukázku, aby si dokoupil díly a kolo dostavil. Strašně se těším, že začneme jezdit na výlety ve třech 🙂

pexinka81
4. pro 2015

@juliemichal ...třeba se to zrovna teď zadaří...a pokdu né teď, tak příště....či ten další měsíc....a nebo až jednou to fakt nebudete čekat...držím palce 🙂

pexinka81
4. pro 2015

Já, ale jen mezi námi děvčaty 😎 ....můj manžel by jediné co by si přál k ježíškovi, je příslib denního "muchlování"....což je sice nejlevnější a asi i "nejuspokojivější " a nejkrásnější dárek pro něj....ale KSAKRYŠ....kdo na něj při třech malých dětech má brát energii....takže u nás budeme mít "měkkouše", alias dárky typu tričko, slipy a jednu super šálu 😀 😎

nataly007
4. pro 2015

Jo tohle bývá nejtěžší oříšek na Vánoce. Jednou jsem dávala stříbrný náramek a k němu fotky z pole dance od profesionálního fotografa, loni parfém a letos mám koupenou od Blažka košili s manžetami a k tomu manžetové knoflíčky, do kterých jsem nechala vyrýt jeho iniciály. Na příští rok už mám vymyšleno poukaz na takový ten větrný tunel, kde člověk létá ve speciálním obleku. Dala bych to už letos, ale narazila jsem na to až po nakoupení dárků a jednak bych už překročila cenu, kterou si mohu dovolit, a také nemůžu všechny dobré nápady vyplýtvat v jeden rok. 😀

juliemichal
4. pro 2015

@pexinka81 moc děkuji,tak tento cyklus se taky bohužel nezadařilo,takže krásný dáreček pod stromeček manžílek nedostane ☹ bohužel jsem dnes našla negativní těhu testík,ale máš pravdu určitě se jednou podaří,ale kdy to vůbec netuším ☹

salikova
4. pro 2015

Můj muž dostane model letadýlka ( rad stavi modely), a pak se mu šlo zimě má motorovou pilu :D Trenýrky a ponožky dostává od sve mámy. ...Přemýšlím ještě na poukazem na společnou večeři pro nás dva a do kiku určo kouknu na nějaké Star Wars
on rníčky třeba, protože ty on miluje 😅Takže Děkuji za tip 😉

klara_kik
autor
7. pro 2015

Moc děkuji, že jste se s námi podělily o své tipy, vzpomínky a historky v rámci Dnů s KiKem! Bylo to pro mě velmi inspirativní a pevně věřím, že i pro vás 😉 Pokud byste chtěly dostávat newsletter z KiKu s aktuální nabídkou, můžete zaregistrovat svůj e-mail zde: http://www.oblekamesechytre.cz/registrace-newsl...

Přeji vám všem příjemný advent, krásné Vánoce a hodně štěstí, zdraví a lásky celé vaší rodině v příštím roce! Klára & tým KiKu

Strana
z3