Co dát tatínkovi pod stromeček?
Zatímco u své malé neteřinky nevím, co jí pod stromeček vybrat, protože mám spoustu nápadů, které by jí zaručeně udělaly radost, tak u přítele si každý rok dost lámu hlavu. On chce, aby všechno bylo k něčemu užitečné, já zas chci, aby byl dárek něčím výjimečným, co ho aspoň trochu překvapí. To není lehké zkombinovat… Jak jste na tom vy a vaši tatínkové a partneři? Máte zajímavý tip na dárek? Udělá jim radost oblečení pod stromečkem, třeba i tradiční ponožky? 🙂 Podělte se s námi o své tipy. Na tři z vás, které se zapojí do našich diskusí, čeká na konci týdne dáreček z KiKu 🙂

Já to mám asi o to těžší, že můj muž má v listopadu svátek, začátkem prosince narozeniny a pak jsou Vánoce. Je to fakt náročné, ale zatím to zvládám. No a co dostane k Vánocům? Doplním mu sbírku Verneovek, dostane tesařský dláta, koženou peněženku, ještě nějakou knihu a asi klasiku - ponožky 😀.
@klara_kik to je kolikrát nejlepší 🙂
@juliemichal ☹ Moc držím palce, aby to tentokrát vyšlo!!!
Vymyslet dárek pro mého manžela je opravdu těžké. U praktických dárků jako je kosmetika nebo oblečení brblá, a když dostal hlavolam nebo budík s vystřelující raketou, tak si s tím "hrál" jenom jednou. Takže dostane zase obligátní "měkkoše". Každý rok jsme si u přípitku přáli, abychom další rok slavili konečně ve třech. Letos to bude konečně 2 a půl, protože syn se narodí v březnu. Takže si asi kolem pupíku uvážu mašli a lehnu si pod stromeček k ostatním dárkům. .... Ostatně jako každý rok, jen tu podprsenku si budu muset koupit větší 😉
rozhodně PONOŽKY 😀 pač chlap mi i bere mé a já z velikosti 38 které mají být kotníčkové mám podkolenky velikosti 45 😀 ale ne jen to většinou tak celý rok poslouchám co by tak chtěl a když mu to nedám na narozeniny tak na Vánoce.Letos mu splním přání a koupila jsem mu kameru do auta a samozřejmě hru na xbox kterou si přeje a ještě nějaké maličkosti vymyslím 🙂
@klara_kik mockrát děkuji 🙂 o třetí miminko se už snažíme 42 měsíců a nejde to ☹ a manžílek si fakt přeje jen ty // na testíku ☹
@juliemichal Neboj, jednou se to podaří. My jsme se snažili přes tři roky a letos jsme konečně slavili úspěch. Rezignovali jsme na snažení se přirozenou cestou, smířili se s IVF a najednou se to povedlo ... samo 🙂 Držím palce!
@jana_ester děkuji snad máš pravdu 🙂 jé tak to je krásné,že jak jste se chystali na IVF tak jsi našla // čárky 🙂 nám ani nepomohlo IUI ☹ jedině co jsem s toho měla tak to bylo biochemické těhotenství ☹
Já dávám letos pod stromeček manželovi potomka :D Ne že by nedostal nic jiného, ale myslím, že syn bude největší dárek pro nás oba.
@juliemichal Na IUI jsme chodili dlouho a nepomohlo to. Taky jsem prodělala biochemické těhotenství, oplakala jsem to a právě po třech měsících od potratu se to povedlo a teď je vše v pořádku. Hlavně nepřestaň věřit 🙂
@jana_ester tak to je krásné a je dobře,že je všechno v pořádku 🙂 držím palečky aby to bylo takto nadále a byli s miminkem v pořádku 🙂 a máš pravdu nemůžu přestávat věřit,ale bohužel to nejde ☹
@juliemichal jednou se docka kazda, neboj. Ale nekdy se tomu musi jit naproti. My jsme cekali sedm let, sli jsme na ivf a po sestem pokusu se nam narodila nase Alenka, ktera ma ted tri mesice. Ona je nas nejvetsi dar. A ackoliv jsem vždycky hlasala, ze nic se nema prehanet, ze z toho miminko stejne nema rozum, co jsou vanoce, tak nejvic darecku dostane právě ona🙂
Pritel si preje termohrnek, na cesty i do prace a dostane poukazku do Aquapark Moravia v Pasohlavkach.
Loni mu nejvetsi radost udelala fotokniha, on velmi rad a velmi dobre foti, tak jsem posbirala jeho fotky prirody a udelala mu ji. Z toho mel nejvetsi radost.
U nás to bude nářadí, jelikož chce od jara začít stavět, tak to bude kolečko, šroubováky, matičky, ..pracovní rukavice. 🙂 Můj muž není na takové dárky měkouše 🙂 , tj.ponožky, slipy,trenky..
u nás to zase asi sklouzne ke košili a nějaké kosmetice typu voda po holení atd. U přítele to je opravdu těžké, říká, že nechce nic... Co chce, si koupí sám. Má v podstatě vše. Na drahé dárky si moc nepotrpí, abych mu koupila např. pracovní diář nějaké luxusní značky... s tím by mě poslal "někam"... Jediná věc, co jsem za poslední roky trefila, byla kožená pracovní taška na dokumenty... Zbytek se zde jen válí, či jsem to pak prodala 😀 bo to stejně nechtěl... pc, mobil a auto služební, takže k tomu nejde nic koupit. Baví ho tenis, ale vše na to má, že by sám mohl prodávat. Kutil moc není, spíš vůbec 😀 takže taky ne.
Tak já celý rok bedlivě naslouchám co se mu kde líbilo, většinou si to i zapíšu někam do mobilu 😀 a pak když je třeba něco vymyslet a nic mě nenapadá, tak sáhnu po tom seznamu. Jinak se stejně vždycky zeptám co by chtěl, nejprve řekne, že nic, ale pak mu to nedá a vymyslí dárky v různých cenových skupinách, a že z toho mám něco vybrat.
Letos šetříme na nové auto, dárky budou symbolické, už mi do emailu poslal na výběr odkazy na nože na obranu a plynovou pistoli, samozřejmě s tím, že nemám kdyžtak zapomenout na náboje 🙂
Oblečením bych ho moc nepotěšila, já to mám zase na opak 🙂
Pokud byste hledaly další inspiraci, tak moc pěkné nápady na dárky i pro tatínky najdete v rámci naší týdenní soutěže. A jestli jste se ještě nezapojily, můžete také přispět svou fotkou či obrázkem dárku, který ve vaší rodině slavil úspěch, a soutěžit tak o dárky z KiKu 🙂 https://www.modrykonik.cz/forum/dny-s-kikem/tydenni-soutez-o-vanocni-darky-z-kiku/
U nas letos potahy do auta a sunkovar🙂
@78marcela děkuji moc no tak to je nádherné a máš pravdu někdy se fakt tomu miminku musí jít na proti 🙂 do IVF chceme jít až v létě 🙂 akorát vůbec netuším do kterého caru jít ☹ a vůbec se nedivím,že malinká bude mít nejvíce dárečků 🙂
My si dáváme hlavně zážitky, tj. masáže, loni muž dostal seskok s padákem, před tím paragliding, nějaký výlet, nebo wellnes víkend ve dvou, nebo lístky do divadla, a pak nesmí chybět knížka 😉
S chlapama je to obecně těžký. Eště těžší je to s chlapama, co se na každý prezent tváří jak půl zadele za bukem, např. můj otec. Zaplaťpámbu, že aspoň čte literaturu faktu (2. svět. válka), takže k vánocům dostává buď něco o vylodění v Normandii, bitevním křižníku Bismarck nebo Hitlerovi. No a tváří se na to... viz výše 😅
S manželem je to obdobný, naštěstí ten zase ocení nějakej kus oděvu kulturnější než montérky, v kterejch jinak pude snad aj do truhly. 😎 Jo a letos si napsal o loveckej nůž, aby měl doma čim vraždit (jatečný) zvířátka, tak dostane kudlu a fusekle a to mu musí stačit, páč mi pracák vánoční odměny vážně neposlal 😅
@juliemichal v ostrave do zadnyho. Volila bych olomouc a kliniku ivf clinic. Je to partnerske centrup Reprofitu, a dobra volba.
@78marcela děkuji moc 🙂 já právě teď dojíždím do fertimedu do Polánly.jinak o Olomouci jsem slyšela,že prý je dobrá ta fakultka 🙂 a ty jsi byla v té klinice ivf clinic? 🙂
@juliemichal ja chodila do brnenskeho reprofitu. Tohle je neco jako jejich pobocka v Olomouci. Pokud se chces nackolov zeptat, rada poradim, jen mi napis do IP, at tady nespamujeme🙂
já jsem letos manželovi nechala vytvořit kalendář z fotek naší ratolesti, potom jsem mu koupila trenýrky se supermanem, nějakou kosmetiku, různé delikatesy co má rád do svého bříška a ještě nad něčím přemýšlí, ale to si nechám jako překvapení ... 🙂
jelikož rekonstruujeme dům, tak si s manželem už několik let dáváme praktické dárky jako maltu, obložení terasy, výmalbu chodby, síťky do oken atd. a máme ještě na spoustu vánoc a narozenin dopředu o dárky postaráno 😝 😝
ale pod stromečkem najde kravatu, která ladí k mým posledním společenským šatům 😀 , jakési kleště a nářadí, co si vybral sám a měkké dárky jako ponožky, rukavice... 😀 na nějaké hrníčky nebo trička s fotkama dětí ho fakt neužije 😝 😝
Tak svého tatínka většinou obdarovávám dárkovým poukazem, letos do květinářství,protože se z něj stal nadšený pěstitel fuchsií. No a manželovi dávám většinou oblečení (košile,svetr,obligátní ponožky 😀) a snažím se i vymyslet nějaké origoš překvapení,ale letos to je bída,nic mě nenapadá...
Manzel dostane klasiku.. ponozky, sam si o ne rekl. no a letos si koupil fotak, ten je teda pro celou rodinu ale nejvic foti on. s manzelem je to tezky on proste nijak neprojevuje radost takze clovek ani nepozna jestli se mu vec libi nebo ne. takze po 11 letech co jsme spolu uz prekvapeni nechystam, mozna max nejaka kosile ale on stejne ty prekvapka neoceni.

@kacinda Přítel také vždy říká, ať se tím moc netrápím, že mu přeci udělá radost cokoli ode mě, jenže já mu chci udělat vážně radost, a to zas tak snadné vymyslet není. Je takový hrací typ, takže na ty 3D puzzle se asi podívám. Ale ještě to bude chtít vymyslet něco 😉 Často také volím ty zážitkové dárky. Kamarádka právě dala jednou manželovi projížďku Ferrari, protože má doma podobného fanouška. A prý věděla, že bude šťastný, ale to jak moc ji stejně překvapilo a měli tak ohromnou radost opravdu oba 🙂