icon

Poslední SOUTĚŽ o balíček relaxačních pomůcek

klara_kik
5. pro 2015

Přípravy na Vánoce jsou někdy náročné, ale k svátkům už patří klid, pohoda a součástí toho jsou asi pro všechny z nás pohádky. Na kterou z nich se nejvíc těšíte a nikdy si ji nenecháte ujít, i když jste ji viděly snad stokrát? A proč je to zrovna tahle? Podělte se s námi o své pohádkové příspěvky, obrázek je jako vždy vítán 😉 A aby byl váš odpočinek o Vánocích co nejpříjemnější, jedna z vás od nás dostane několik pomocníků z KiKu pro krásný odpočinek 🙂

Toto je naše poslední soutěž, do které se můžete zapojit do neděle 14:00. Pak už se můžete těšit na výsledky všech našich denních soutěží i té velké týdenní. Tak se moc těším, že spoustě z vás zítra uděláme radost!

Poslední SOUTĚŽ o balíček relaxačních pomůcek
Strana
z4
jjustyna
5. pro 2015

U mě vede Což takhle svatba princi. Prostě proto že nejde v televizi x a proto že se v zpívá

jija
5. pro 2015

Me se stejně jako @jjustyna líbí a co takhle svatba princi a at přiletí čáp královno, měla jsem i obě kazety s pisnickama z těchto filmu 🙂

juliemichal
5. pro 2015

s manželem se vždy díváme hlavně na 2 pohádky první je O statečném kováři a druhá je Tři veteráni 🙂 a jinak především od malička miluji Tři oříšky pro popelku a potom Mrazíka 🙂

mimar
5. pro 2015

Nám se velice líbí pohádka s čerty nejsou žerty a to kvůli písničce větře větříčku a prostě celá pohádka je krásá. Ale nejkrásnější je černobílá popelka akorád že ji vžy dávají brzo ráno tak to si vžy musíme přivstat.
🙂

nuninove
5. pro 2015

Kazdy rok od 1.12 mame s manzelem takovou "tradici" ze koukame kazdy vecer na jeden vanocni film..at uz je to pohadka, komedie, nebo dokonce hooro :D letos jsme zacali Polarnim expressem, ktery patri mezi nase TOP vanocni pohadky 🙂 moc jsme se na tuhle dobu tesili a o to vic si to letos uzili, kdyz s nami poprve koukal nas syn..Takze to bylo moc hezke 🙂 vsichni tri pod dekou u telky prituleny k sobe a syn byl z Vlacku nadseny 🙂 Jinak mame moc radi Sam doma nebo treba Jack Frost 🙂

lezdr
5. pro 2015

Popelka a Mrazík, to je jasný....

germaine
5. pro 2015

Ač to není úplně stará pohádka, u nás rozhodně nevynecháme Princeznu ze mlejna, oba díly...jedna z našich nejoblíbenějších, pamatuju když jsem jí viděla prvně, tak mě uchvátila a loni už chytila staršího syna, letos možná že kouzlí i našeho nejmenšího 🙂

effka84
5. pro 2015

U mě vede S čerty nejsou žerty, líbí se mé Anděl Páně a taky Tajemství staré bambitky🙂

iluss
5. pro 2015

Moje každoroční vánoční pohádka, bez které bych se neobešla, je pohádka Tři oříšky pro popelku s Libuškou Šafránkovou. Máme vždy takový zvyk, před touto pohádkou se jít ven projít, trošku se vymrazit a když se vrátíme celí zmrzlí, tak si sedneme s čajem (nebo svařáčkem), dáme si tácek s cukrovím a koukáme na pohádku s vánoční pohodičkou.
Jakoukoliv jinou pohádku můžu oželet, ale bez této se prostě neobejdem 🙂

handous
5. pro 2015

Já jich mam víc. Nejhezčí S certy nejsou žerty, pak Tajemství stare bambitky, Lotrando a Zubejda,Tří oříšky z tech nových Nejkrásnější hádanka. Jinak me baví Sam doma a Grinch 🙂

katcha21
5. pro 2015

Mám ráda Tři oříšky pro popelku, to je klasika vždy na Štědrý den 😵 A teď se mi hodně líbila nově natočená pohádka Sedmero krkavců 😉

aklin
5. pro 2015

Nejvíce se těším na pohádku Mrazík, dále s Čerty nejsou žerty.

ladyhacek
5. pro 2015

Máchale spadlo ti to asi vítr > no s Čerty nejsou žerty je u nás top !!! A z novějších se nám moc líbí Láska rohata > jsme na ty čerty 😀

p_ch
5. pro 2015

Anděl Páně- v poslední době nejlepší pohádka.. stará Popelka s Evou Hruškovou- vzpomínka na Vánoce u babičky..

noname24
5. pro 2015

Jednoznačně vede S čerty nejsou žerty 🙂

ivelie
5. pro 2015

Miluju Vanocni koledu - behem vanocnich svatku prelouskam vzdy celou knizku a jsem pokazde nameko 🙂

miskadis
5. pro 2015

Mě se nejvíc líbí Popelka-ta první,černobílá,tu miluji. Děti se těší na S čerty nejsou žerty, Mrazíka, Pyšnou princeznu, Tři oříšky pro Popelku, Zlatovlásku a Princ a Večernice.😊

nicky_2
5. pro 2015

Já doufám, že letos budou dávat S čerty nejsou žerty, to je pohádka ze života, viděla jsem ji snad 100x a stejně se na ni těším, jak malé dítě.
Myslím si, že děti tuto pohádku moc nepochopí, ta je prostě dělaná pro pobavení dospělých 🙂 Hlášku typu jdu se obětovat do hospody, doma slýchávám docela často 🙂 🙂 🙂

mrkew
5. pro 2015

Tajemství Stare bambitky. Viděla jsem ji cca 7 let zpátky poprvé a od te doby ji miluji doufám že letos se na ni mohu těšit o vánocích

salikova
5. pro 2015

My už pohádkovou sezonu odstartovali včera Šíleně smutnou pronceznou....Vloni se nám jch podařilo skouknout opravdu nečekaně hodně a je těžké si vybrat mezi tolika krásnými....Ty starší jsou prostě klasika - Byl jednou jeden král, Tři oříšky pro Popelku - ty se mi nikdy neomrzí... Z těch novějších miluju Tajemství staré bambitky a Anděl Páně 🙂
A kluci u pohádky ani nedutají - viz foto;)

hance09
5. pro 2015

S Vánoci mám jednoznačně spojenou pohádku Tři oříšky pro Popelku, ale můj TOP, co si nemůžu nechat ujít, je Anděl Páně 🙂

tarien
5. pro 2015

Já se nejvíce těším na Anděl Páně, krásně naladí atmosféru den před Vánoci 🙂 Na Štědrý den vždy koukáme na Popelku, bývaly doby, kdy navečer nebyla, tak jsme si ji pustili na videu - Popelka musí být 🙂 A je u nás už tradicí, že dopoledne, den před Vánoci, koukáme na starý český film Nebe a dudy. Vánoční sice není, ale tak neskutečně radostný, že ho všichni, včetně už i starší dcerky, milujeme 🙂

kiki83
5. pro 2015

u nas taky vede S certy nejsou zerty,pak Andel pane a letos nas ocarovala nova pohadka Sedmero krkavcu.Ale nase maly zatim fandi jen pohadce Krtek a Vanoce 😉

bobulka_216
5. pro 2015

Manžel má moc rád jak už je tady několikrát psáno S čerty nejsou žerty 🙂 ty hlášky z pohádky mě provázejí snad celý rok 🙂
Hlašky, které používá:
Lucifer: „Degraduju tě na králíka!"

Kaprál: „Zas ti to spadlo. Asi vítr, né?”

Kaprál: „Je to rebel! Při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho zesměšnil.”

Petr Máchal: „Tak dobře, já se půjdu obětovat do hospody a ty zatím hlídej venku.”
Čert Janek: „Ty jseš hodnej.”
😀 a to je jen pár z mnoha...

Já mám ráda Zlatovlásku 🙂 i třeba Šíleně smutnou princeznu ... líbí se mi hudební pohádky a ty české jsou nej ... 🙂 vždy když jsou v televizi tak si s nimi zpívám , letos budu zpívat ( pokud se tomu tak dá říkat) i s naší malou Eleonorkou 😀

P.S. Vím že, toto je film ale S tebou mě baví svět a Pelíšky to je u nas tradice a opět hlášky z filmu jsou u nas cely rok a vždy se těšíme až filmy uvidíme... třeba Pelišky tradičně na štědrý den večer

1miska
5. pro 2015

tři oříšky pro popelku s libuší šafránkovou a pavlem trávníčkem.... nevím čím to je, jestli tou zimní atmosférou, Rozálkou nebo čím ale milovala jsem ji jako malá a miluji dodnes a už se těším až holky budou větší a budeme na to koukat společně. Jednou jsem na vánoce dostala tuhle pohádku na videokazetě a byl to jeden z nejhezčích dárků co si z dětství pamatuju.

rezetka
5. pro 2015

Anděl Páně. A proč? Protože pohádka je hvězdně obsazena, má nádherné a vtipné dialogy a zajímavý příběh! A jak říká syn, je to pohádka, kde anděl zpívá falešně 😀.

kacabkaamisanek
5. pro 2015

Já se v letošním roce těším nejvíc ze všeho na pohádku, kterou budu s manželem u stromečku na dece povídat naší v té době pětiměsíční dceři. 🙂
Televizi vypneme a budeme koukat na světýlka na stromečku a do ouška jí budeme povídat pohádku o jedné krásné holčičce, kterou si maminka s tatínkem přáli a která se jim jednoho dne narodila .... 🙂

luca16
5. pro 2015

Za mne je to pohádka Tři oříšky pro popelku. Pustím si ji na notebooku a peču u ní cukroví. Až je napečeno, kouknu se na ní znovu v TV a tentokrát to cukroví při ní ujídám. Je takový můj menší rituál🙂

lin18
5. pro 2015

Jako u většiny ostatních si na Vánoce nenecháme ujít Tři oříšky pro Popelku, Mrazíka, S čerty nejsou žerty. Popelku kvůli nádherné Libušce šafránkové a Pavlu Trávníčkovi, Mrazík je pohádka našeho dětství...po revoluci nám nějaký čas v televizi chyběla takže o to víc si ji teď užíváme, a S čerty nejsou žerty kvůli suprovému příběhu a vtipům.
Nicméně si vzpomínám jak jsme se minulý rok těšili, že se bude syn konečně dívat s námi, že si uděláme takovou tu pravou vánoční pohodu...cukroví, jídlo, peřiny na gauči, my v peřinách...Syn do té doby sledoval jen animované pohádky, hrané mu nic neříkali. No a popravdě Vánoce s malým dítětem jsou takové hodně v poklusu...dny mají stejný režim, odpočívat není moc kdy. Takže jsme syna natěšili na Mrazíka....a že může být s námi déle vzhůru a dívat se. Bylo to peklo. Za každou větou v televizi následovala nějaká synova otázka....A proč jsou tam ti lupiči? A jaktože ty palice nespadnou na zem? A proč je z něho medvěd? Můžu taky louskat ořechy v puse? To vše zakončené pláčem při pohledu na Babu Jagu. Prostě klidný večer jak vyšitý 😀 . Letos učiníme druhý pokus...držte nám palce 😀

lvicek2000
5. pro 2015

U me jednoznacne vitezi Silene smutna princezna, miluju ty pisnicky, Neckare, tu veselou atmosferu, u manzela vitezi ma druha oblibena S certy nejsou zerty, vtipne texty, herecke vykony, hudba, take hodne povedena 🙂

Strana
z4