Odměňování výherkyň a poděkování za Dny s KiKem

klara_kik
27. lis 2016

Milé maminky a budoucí maminky,

přeji vám nádhernou adventní neděli. Chtěla bych vám moc poděkovat za krásné Dny s KiKem, které jsem tu s vámi již podruhé mohla strávit! Děkuji vám všem, které jste se s námi podělily o úžasné vánoční nápady a tipy na dekorace, věnce, kalendáře, cukroví i dárky a sdílely s námi spoustu pěkných vánočních vzpomínek.

Během dne postupně zveřejním výherkyně všech soutěží, které odměním poukázkami na nákup v KiKu a vánočním dárečkem. Deset z vás se může těšit také na 10 srdíček za nejzajímavější a nejinspirativnější diskuzní příspěvky.

Pokud jste vyhrály v některé soutěži, napište mi prosím do zprávy své jméno a poštovní adresu. Jestli jste nevyhrály, tak se nebojte, štěstí se na vás určitě usměje příště 😉

Všechny naše diskuze a soutěže z tohoto týdne jsou nyní plné vánoční inspirace. Jestli hledáte ještě nějaké další nápady, můžete se podívat na naše tipy na dekorace a dárky pro celou rodinu na www.oblekamesechytre.cz. A pokud se u nás chcete inspirovat po celý rok, stačí vyplnit svůj e-mail tady: www.oblekamesechytre.cz/registrace-newsletteru

Všem vám moc děkuji za příjemný týden. Přeji vám krásný advent, nádherné vánoční svátky a hodně štěstí, zdraví a lásky celé vaší rodině v příštím roce!

Opatrujte se a mějte se krásně! 😉
Klára & tým KiKu

klara_kik
autor
27. lis 2016

PONDĚLNÍ SOUTĚŽ na téma NEJKRÁSNĚJŠÍ VÁNOČNÍ ZÁŽITEK vyhrává @uglyduckling a získává od nás poukaz na nákup v KiKu v hodnotě 250 Kč a vánoční dáreček. Blahopřeji!

Toto je krásný, i když smutný příspěvek naší výherkyně:

Mám jeden takový silný vánoční příběh. Není sice zrovna šťastný, ale pro mě je už neodmyslitelně spjat s vánocemi. Už je to celkem pěkná řádka let, co se tohle stalo, ale musím říct, že dnešního dne mám husí kůži, když si na to vzpomenu. Vzbudila jsem se ráno 25.12. a slyšela jsem své rodiče, jak si v obýváku tiše povídají. Tón jejich hlasů mi ale napověděl, že něco není v pořádku. Zůstala jsem tedy ležet a zaposlouchala se do jejich hovoru. Řešili, jak mi a sestře oznámí, že nám v noci zemřela naše milovaná stařenka - naše prababička. V tu chvíli mi začly téct slzy, ale poslouchala jsem tiše dál. Bavili se o tom, že přesto, že s naší stařenkou to vypadalo hodně špatně už od včerejška, tak bojovala ze všech svých posledních sil, aby nezemřela právě na Štedrý den. Nechtěla totiž, abysme měli právě tento den poznamenán jejím odchodem. Prý i doktoři mluvili o malém vánočním zázraku a neobyčejně silné vůli. Stařenka nás opustila 25.prosince 5 minut po půlnoci ve věku 92 let. Díky její síle, vůli a odhodlání, díky tomu, co jsem tenkrát slyšela, díky tomu všemu, co se stalo, věřím v kouzlo vánoc a vánoční zázraky. A dodnes jí děkuju za to, že tento den pro nás všechny mohl zůstat tím šťastným!!!

klara_kik
autor
27. lis 2016

ÚTERNÍ SOUTĚŽ na téma NEJOBLÍBENĚJŠÍ VÁNOČNÍ DEKORACE vyhrává @dadakin a získává od nás poukaz na nákup v KiKu v hodnotě 250 Kč a vánoční dáreček. Blahopřeji!

Toto je oblíbený andílek a vánoční vzpomínka naší výherkyně:

U nás je to anděl na špičku a věřím v to že má magickou moc protože loni jej pověsil nejstarší syn na stromek a sedl do auta a jel za kamarádáma.Za hodinu telefon přijed tě mám bouračku volali jsme sanitku i policii my po příjezdu. Když jsme viděli ten vrak na odpis nechápali jsme nikdo že těm dvěma se nic naštěstí nestalo.Takže asi víte jaký jsem loni dostala k vánocům dárek.Já jsem synovi když usazoval toho anděla říkala,že je to anděl který bdí nad naší rodinou.Takže tento anděl je a bude na prvním místě.

klara_kik
autor
27. lis 2016

STŘEDEČNÍ SOUTĚŽ na téma NEJHEZČÍ ZASNĚŽENÝ OBRÁZEK vyhrává @nefertiti20 a získává od nás poukaz na nákup v KiKu v hodnotě 250 Kč a vánoční dáreček. Blahopřeji!

Toto je kouzelná zasněžená fotka a příspěvek naší výherkyně:

miluji zasněženou přírodu, ještě více zasněžený les a v něm procházky.. dají se tam vidět nádherné věci 🙂 ještě že bydlím na Kokořínsku, kde je nádherně po celý rok

nefertiti20
27. lis 2016

Moc dekuji 🙂 udělali jste mi radost

klara_kik
autor
27. lis 2016

ČTVRTEČNÍ SOUTĚŽ na téma NEJMILEJŠÍ VÁNOČNÍ PÍSEŇ vyhrává @soda365 a získává od nás poukaz na nákup v KiKu v hodnotě 250 Kč a vánoční dáreček. Blahopřeji!

Toto je nejmilejší píseň naší výherkyně:

Štědrý den mám spojený s tím, jak mě maminka ráno budila mazlením a koledou - většinou to byla koleda Jak jsi krásné neviňátko, takže si tuhle koledu pouštím vždy od začátku prosince docela často.. Tahle koleda pro mě znamená víc než Ježíška, připomíná mi časy, kdy jsme ještě jako celá rodina byli nejvíc šťastní...

dadakin
27. lis 2016

Děkuji moc mám radost.

soda365
27. lis 2016

@klara_kik jéééé 🙂 děkuji ještě jsem nikdy nic nevyhrála.. moc, moc děkuji 🙂

klara_kik
autor
27. lis 2016

VÍKENDOVOU SOUTĚŽ na téma NEJVTIPNĚJŠÍ VÁNOČNÍ PŘÍSPĚVEK vyhrává @medakote a získává od nás poukaz na nákup v KiKu v hodnotě 500 Kč a vánoční dáreček. Blahopřeji!

Toto je vtipná příhoda naší výherkyně:

Synek měl loni zájem o písmenka a učil se je poznávat, "přečetl" i jednoduchá slova, své jméno, táta, máma ... Tak jsme dárečky pod stromkem popsali tak, aby je mohl rozdávat. Proběhlo to asi takto - K U B A. Kuba- to je moje!!! M Á M A M ( chvíli ticho) M jako moje! T Á T A T jako Taky moje!

klara_kik
autor
27. lis 2016

Další výherkyní VÍKENDOVÉ SOUTĚŽE je @minonnka a získává od nás poukaz na nákup v KiKu v hodnotě 250 Kč a vánoční dáreček. Také blahopřeji!

Toto je veselá fotka naší další výherkyně:

Přeji pěkné ráno 🙂
Byli jsme nechat vyfotit děti ať můžeme rodině poslat Vánoční přání s jejich fotkou 🙂
Říkáme, Natálko, dej Tomáškovi pusinku....a tohle je výsledek 😀
Pusinku před foťákem jsme z ní nedostali 🙂

klara_kik
autor
28. lis 2016

TÝDENNÍ SOUTĚŽ na téma ZPÁTKY V ČASE VÁNOC vyhrává @vequi a získává od nás poukaz na nákup v KiKu v hodnotě 1500 Kč a vánoční dáreček. Blahopřeji!

Toto je návrat v čase Vánoc naší výherkyně:

Na Ježíška jsme se vždy moc těšili!! Vánoce cca v roce 1989 se sestrou (naše maminka fotí a říká: "Dáte si pusu?") 🙂.... A moje sestra to pojala ve velkém. Když pusu, tak pořádnou 😀😀. A Vánoce v současnosti? Na ty se těšíme snad ještě víc, než když jsme byli děti. S manželem a s naší dcerou Nikolkou <3

klara_kik
autor
28. lis 2016

Druhou výherkyní TÝDENNÍ SOUTĚŽE je @petra_pf a získává od nás poukaz na nákup v KiKu v hodnotě 500 Kč a vánoční dáreček. Také blahopřeji!

Toto je návrat v čase Vánoc naší výherkyně:

Co se změnilo na Vánocích od roku 1985? NIC! Dárky stále nosí Ježíšek a fotky u stromečku se dělají zásadně ze stejné perspektivy. Na fotce jsem já s babičkou a na druhé zase já, ale tentokrát s dcerkou Amálkou. TECHNICKÝ POKROK NEZASTAVÍŠ, ALE TY RODINNÉ CHVÍLE U VÁNOČNÍHO STROMEČKU ANO! Díky Bohu 🙂

klara_kik
autor
28. lis 2016

Třetí výherkyní TÝDENNÍ SOUTĚŽE je @kropenatka a získává od nás poukaz na nákup v KiKu v hodnotě 250 Kč a vánoční dáreček. Také blahopřeji!

Toto je návrat v čase Vánoc naší výherkyně:

..tak to jsem já, ..na té černobílé fotce z roku 1989, ..moje poslední hezké vánoce z dětství, ..a to je moje první dcera a její první Vánoce které "vnímala" z roku 2011 a její reakce je naprosto úžasná.. od této doby jsem zase začala mít ráda vánoce.. :o)

vequi
28. lis 2016

WOW, mám obrovskou radost!!!!! Moc děkuji za úžasnou výhru!!!!! 🙂. Juchůůůů. Jsem fakt moc potěšena 🙂 🙂 🙂

minonnka
28. lis 2016

@klara_kik Jééé moc děkuji! Mám opravdu radost, těším se 🎁
Gratuluji i ostatním 👍

kropenatka
28. lis 2016

@klara_kik moc moc děkuju.. nemůžu věřit svým očím 😍

petra_pf
28. lis 2016

@klara_kik Mám velikou radost, děkuji za soutěže a krásné adventní dny!

uglyduckling
28. lis 2016

@klara_kik jééé, děkujííííí!!!!!! Jsem tůůůze happy 😀

medakote
28. lis 2016

Jé, děkuji moc! Mám moc velkou radost!

klara_kik
autor
28. lis 2016

Ceny jsou uděleny a ještě tu mám 100 srdíček, které bych chtěla rozdat mezi 10 z vás, které se nejvíc zapojily do našich diskusí a sdílely s námi své pěkné vánoční nápady a tipy.

@drex951 @germaine @jitkaak @kuliseks @luckamb @monika51@pomoztekacence @sarka49 @terezet @tulikiss Moc vám děkuji za zajímavé a inspirativní příspěvky a nejpozději zítra vám ode mě přiletí 10 vánočních srdíček! ❤

Ještě jednou velké díky všem a mějte se krásně! 😉
Klára

drex951
28. lis 2016

@klara_kik Děkuji 🙂

tulikiss
28. lis 2016

@klara_kik jee dekuji

luckamb
28. lis 2016

@klara_kik diky Klarko

kropenatka
28. lis 2016

@klara_kik Dobrý den mohu se asi hloupě zeptat jak se předá výhra? 🙂 ja jsem dneska dostala antibiotika a do města se nedostanu :(

vequi
28. lis 2016

@kropenatka já jsem též nemocná a dcera začíná taky smoklit ☹

kropenatka
28. lis 2016

@vequi u nás to začalo před měsícem.. nejmladší měla laringitidu a doufám že už ji mít nebudeme.. pak jsem byla nemocná já a pak prostřední mezitím tatínek a pak zase já a pak se to zase vrátilo nejmladší a ted je doma prostřední a mě se to zase vrátilo takže mám antibiotika a snad se ztoho už vyhrabeme :( už jsem ztoho unavená :( nakazili jsme i babičku s dědou a jediný kdo nemarodil je nejstarší dcera.. na to že je natom nejhůže s vývojovou dysfázií tak co se týče imunity tu má na jedničku.. :D

kuliseks
28. lis 2016

@klara_kik děkuji😉

monika51
28. lis 2016

@klara_kik mockrát děkuji 🙂

jitkaak
28. lis 2016

@klara_kik dekuji 🙂

vequi
28. lis 2016

@kropenatka jejda, tak to nemáte moc veselý ☹,.... snad se z toho brzy všichni dostanete... no mě už to drží přes týden a nějak se toho nemůžu furt zbavit a byla otázka času, kdy to od mě chytne i malá,... no už je to tu ☹.... a aby toho taky nebylo málo, jako u vás,.. tak manžel si včera večer zlomil nohu v nártu a byl na pohotovosti, kde mu dali na 6 týdnů nechodící sádru,.... takže se teď starám o 2 děti,... před Vánoci lahůdka ☹ ☹ .... 😀

soda365
28. lis 2016

@klara_kik připojuji se s dotazem k @kropenatka - Jakým způsobem bude předána výhra?

Děkuji za odpověď..