Úterní SOUTĚŽ o balíček pro kreativní tvorbu
Vyhlašujeme malou soutěž adventních věnců vlastní výroby! 🙂 V návaznosti na naši diskusi o vánočních dekoracích jsme se rozhodli, že jednu z vás, které jste zdobily svůj adventní věnec či svícen, odměníme praktickým dárečkem z KiKu. Sdílejte s námi do středy do 9:00 fotečku svého adventního dílka. Jedna z vás od nás získá náš balíček pro kreativní tvorbu, který se vám určitě ještě před Vánoci bude hodit a potěší i vaše tvořivé děti.

Také přispěji našimi výrobky, dělali jsme adventních svícnů víc, tak proto víc fotek, těžko se mi vybírá jedna. Něco zapichovaný patchwork, něco "zastrkávaný" patchwork, do toho trocha sladkého. Ta čtvrtá fotka měl být také adventní svícen, nakonec z toho bude ozdoba na dveře. Na poslední dvě fotky jsem nejvíc pyšná, než jsem si přinesla svoje zdobítka, tak malá dcerka (2 a 1/4 roku) už svícen nazdobila po svém. Neměla jsem to srdce jí to zrušit. Naopak, jsem na ni moc pyšná a jsem ráda, že podědila "robivé" ručičky. Navíc jsem si jistá, že takový adventní svícen opravdu máme jenom my. Jen z bezpečnostních důvodů máme svíčky sice z pravého vosku, ale se světýlkem na baterky.
Jinak chválím všechny výtvory které se tu objevily, co věnec, to jiný nápad. Je fajn že pořád ještě ženy tvoří a předávají tu radost z tvoření i svým dětem. Přeji krásný advent všem!

U nás takto 😉