icon

Úterní SOUTĚŽ o balíček pro kreativní tvorbu

klara_kik
1. pro 2015

Vyhlašujeme malou soutěž adventních věnců vlastní výroby! 🙂 V návaznosti na naši diskusi o vánočních dekoracích jsme se rozhodli, že jednu z vás, které jste zdobily svůj adventní věnec či svícen, odměníme praktickým dárečkem z KiKu. Sdílejte s námi do středy do 9:00 fotečku svého adventního dílka. Jedna z vás od nás získá náš balíček pro kreativní tvorbu, který se vám určitě ještě před Vánoci bude hodit a potěší i vaše tvořivé děti.

Úterní SOUTĚŽ o balíček pro kreativní tvorbu
Strana
z5
marikura
1. pro 2015

U nás takto 😉

myskyyy
1. pro 2015

Náš věneček není nijak extra nazdobený, ale dělala jsem ho s láskou a moc se nám líbí 🙂

makulinecka
1. pro 2015

Hezký večer, my jsme letos dělaly perníkové svícny. Přeji krásný a hlavně klidný advent

patema
1. pro 2015

Jedna nedělní rychlovka 🙂

zaludova
1. pro 2015

Tak tyhle jsou naše 🙂 jeden na dveře a druhý na stůl. Sice už chudák částečně opálen 😀 Věnce i dekorace si dělám sama, ale spíš pro radost a proto, že mě to baví...jinak teda žádný umění 🙂 Obdivuju některé holky, co tady mají věnce opravdu vymazlené 🙂

matous24
1. pro 2015

🙂

salikova
1. pro 2015

My letos nasli pri uklidu sklepa umělý korpus, a tak jsme ho s klukama vyčistili a ozdoboli😀

hul
1. pro 2015

Nas decentni 🙂

paulia
1. pro 2015

Moje hobby,moje radost 🙂

svetlus_pepca
1. pro 2015
lenula4
1. pro 2015

Náš 🙂

evelina84
1. pro 2015

Naše stromečkování 🙂

mysicka003
1. pro 2015

Letos jsem si udělala trošku netradiční z rozbitých skořápek vlašských ořechů. 🙂

mazlik1
1. pro 2015

Letos první vánoce ve 3..na tvoření a shánění materiálu nebylo moc času,ale v jednoduchosti je krása 🙂

hohe
1. pro 2015

Naše část výzdoby...

martinka24
1. pro 2015
emem87
1. pro 2015

Náš věneček 🙂

mollypet
1. pro 2015

Nic moc fotka, obyč. věnec, ale v jednoduchosti je krása a navíc je vlastnoručně vytvořený, o to větší dělá radost 🙂

kalkulantka
1. pro 2015
tygrisek09
1. pro 2015

Vytvořit adventni svícen tak, aby byl co nejvíce bezpečný pro naše 3 sviště. Aby "přežil péči" našich 19-měsíčních dvojčat, byl trochu nadlidský výkon 🙂 Ale díky KIK se nám to podařilo. Děkujeme.

monidu
1. pro 2015

My letos vypichovany

lilliannem
1. pro 2015
tarien
1. pro 2015

Krásný advent všem, u nás v přírodním duchu 🙂

kvakuska
1. pro 2015

Také přispěji našimi výrobky, dělali jsme adventních svícnů víc, tak proto víc fotek, těžko se mi vybírá jedna. Něco zapichovaný patchwork, něco "zastrkávaný" patchwork, do toho trocha sladkého. Ta čtvrtá fotka měl být také adventní svícen, nakonec z toho bude ozdoba na dveře. Na poslední dvě fotky jsem nejvíc pyšná, než jsem si přinesla svoje zdobítka, tak malá dcerka (2 a 1/4 roku) už svícen nazdobila po svém. Neměla jsem to srdce jí to zrušit. Naopak, jsem na ni moc pyšná a jsem ráda, že podědila "robivé" ručičky. Navíc jsem si jistá, že takový adventní svícen opravdu máme jenom my. Jen z bezpečnostních důvodů máme svíčky sice z pravého vosku, ale se světýlkem na baterky.
Jinak chválím všechny výtvory které se tu objevily, co věnec, to jiný nápad. Je fajn že pořád ještě ženy tvoří a předávají tu radost z tvoření i svým dětem. Přeji krásný advent všem!

marianned
2. pro 2015

U nás letos jednoduše, s mimísem je to někdy složitý. Ale jsem ráda, že i tak si najdu chvilky na tvoření 🙂

hhranolka
2. pro 2015

Na poslední chviličku, vkládám svoji svíčičku 🙂 Snad se štěstí usměje a srdce mé dárek od KIK zahřeje 🙂

tajemna30
2. pro 2015

Krásný den, já přidávám adventní věnec - takový jaký máme my, a který sama dělala 4 letá dcerka - dostala nachystané různé ozdoby, a sama si s tím hrála 🙂

tammy6
2. pro 2015

Letos je to první věnec , který jsme vyráběli se sedmiletým synem, vždy jsme je kupovali. A myslím si, že se nám docela povedl, víceméně to je práce syna, je to šikulka.

lucineska1
2. pro 2015

My letos máme 3 věnce, modrý na vchodových dveřích, červený pověšený na balkónových dveřích a se svíčkami na stole 🙂

missym
2. pro 2015

Letos jsem se do výroby věnců pustila se vší silou a nakonec jich zvládla osm. Ten relax po shonu v práci byl k nezaplacení. (1) manželovi do práce (2) rodičům (3) sestře s manželem (4) babičce (5) pro mě s manželem (6) švagrové (7) pro nás na vchodové dveře (8) kamarádce na dveře

Strana
z5