Z čeho a co nejraději pijí vaše děti?
Víte, jaký nápoj jsme vyrobili na vaše přání? Pokud jste hádaly kojeneckou vodu Rajec v malém 0,33litrovém balení, pak jste měly správný odhad. Aktuálně oslavuje už krásné dva roky. 🎉 Inspirací pro její vznik nám byly právě maminky, které hledaly šikovnou lahvičku, která by svou velikostí a váhou vyhovovala malým ručkám. A samozřejmě nemohl chybět praktický sportovní uzávěr, díky kterému se nevyleje ani kapka. 😉
Moje mladší ptáče má tuto lahvičku velmi rádo (to starší si už potrpí na větší lahve, ideálně s oblíbenými hrdiny...). Preferuje ji dokonce před jinými „miminkovskými“ hrnečky. 🍼
Co nejraději pijí vaše ratolesti? 👶 A co preferují - hrnečky nebo lahvičky? A jaká velikost je pro ně ideální? Hlídáte jejich pitný režim?

@luhp 👍 Krásný věk! 😉
Tahle malá lahvička je geniální nápad a v kombinaci s praktickým uzaverem s gumkou je to super pecka. Takže za nás ano, na cesty často máme malou ruzovou lahvičku s medou 🙂
@mina_ Doufám, že se vám budou líbit i aktuální nové s dalšími zvířátky z Rajecké doliny. 😉
@jana_rajec Můžu se zeptat jestli budete reagovat na můj dotaz viz o tři příspěvky výše? Včera 18:52 hod
@kjajule Promiň, moc se omlouvám, Tvůj dotaz jsem přehlídla! Snažím se monitorovat všechny diskuze, ale toto mi uniklo... ☹ Nebyl to záměr! Stránky Zdravotního ústavu v Olomouci najdeš zde: https://www.zuova.cz. Na webu mají také všechny akreditace. Pramenitá voda Rajec je vodou z panenské přírody Rajecké doliny. V rámci našich přísných výrobních postupů pravidelně kontrolujeme své vrty a provádíme rozbory i nad rámec zákona, abychom se ujistili, že svým spotřebitelům nabízíme produkty prvotřídní kvality. Jak jsem psala, po dobu 13 let, co se Rajec vyrábí, jsme nikdy nadměrné hodnoty nežádoucích látek nenaměřili.
@kjajule PS: Link přímo na olomouckou pobočku zde: https://www.zuova.cz/Kontakty/Lokalita/Olomouc. 😉
@jana_rajec Z odpovědi, tedy chápu, že se ve vodě Rajec kojenecké opravdu může a pravděpodobně i nachází množství pesticidních látek. Ano menších než je limit, ale jsou vody, které žádné pesticidní látky v sobě nemají a to nemají název kojenecké.
Bylo by fajn, kdyby se k tomuto aspoň Rajec vyjádřil k úctě svých zákazníků pravdivě a nemlžil. Chápu, že množství je opravdu malinké, ale stačila by trošku osvěta a férové jednání se zákazníky. Tohle mně opravdu mrzí.
Kluci pijí hodně a je jim jedno co a z čeho,hlavně že to teče 😀 já mám ráda z praktických důvodů právě netekoucí lahvičky d rajec protože opravdu netečou...což se o drahých dětských lahvičkách říct nedá...
u nas vede cista voda a kojeni 🙂 a pije z cehokoliv. na malou rajeckou flasticku jsme narazili zatim jen jednou a byla super, skoda ze neni ve vsech obchodech
@dvorkada jj, taky jsme si už kolikrát s kupovanými drahými lahvičkami naběhli. ☹
Dcerka pije dost, vodu , naředěný džus. Kolikrát mi přijde, že pije vic než jí. A pije teda z flašek s brčkem nebo sportovním uzávěrem.
Náš malý má na pití svůj hrneček s ventilem a tvrdým pítkem a když je třeba čaj horký nebo ho chytne venku žízeň je jasná volba malá Rajec lahvička, která doma nechybí. Rád tedy pije vodu a čaj a i když je ještě relativně malý, delší dobu (nyní necelých 11 m.) umí právě pít z této lahvičky a je to pro něj zároveň zábava a zpestření.
Eliska se uci pit z hrnicku a docela ji to jde. Venku pije z flasky od kubika a nejradsi ma vodu a nebo ovocny caj 😉

@jana_rajec Moc děkuji za tuto odpověď obávám, se že ani ta mi nestačí jelikož je dost neúplná. Je mi líto, že třeba nemohu najít webové stránky Zdravotního ústavu v Olomouci a blíže se o ní něco dozvědět pokud je jednou z nejlepších v Čechách. Naproti tomu firma Aquatest, má na svých stránkách opravdu velké množství informací včetně akreditace na zjištění pesticidů z vody pitné i balené. Pokud tak chápu správně laicky ústav v Olomouci má jinou metodu zjištění pesticidů ve vodě, tím může být posunutá i mez detekovatelnosti a opravdu se ve Vaší vodě může vyskytovat ono množství 0,020 µg/l pesticidu, které je v limitu ?
Jistě můžete poskytnout i předešlé testování, zda bylo vždy testováno v Olomouci, nebo někde jinde a ty pesticidy se tam vyskytovali, ale byli v limitu a tudíš ve vodě povolené?
Chápu, že v pitné vodě kohoutkové je stanoven mírnější limit, ale o kohoutkové vodě se zde nebavíme.
Pokud vím kohoutkovou vodu vy neprodáváte.
Spíš by mně opravdu zajímalo to s těmi pesticidy ve vodě Rajec.
Vodu Rajec jsem totiž považovala za jednu z nejlepších balených vod, bohužel už k ní nemám takovou důvěru a ráda bych aby jste mně jako kompetentní osoba přesvědčila. Protože podle testu ADOST tudíš testu Aquatest firmy jsou vody 3xlevnejší a bez jakéhokoliv množství pesticidů.
Děkuji 🙂
@mignonu