SOUTĚŽ: Soutěžíme s BIO dobrůtkami pro děti
<3 Dneska pokračujeme s BIO tématikou, a tentokrát s dobrůtkami pro dětičky.🍉🍒🥕🥑
Máme pro vás dárečky značek Ella´s kitchen a Good Gout. Máme připraveny 3 balíčky, které se skládají z dětských příkrmů různých chutí a barev. 😊🌹🌞🍒🐝
Určitě budu ráda za vaše názory, tipy a rady. Co dáváte svým maličkým na svačinky? Koukali jste na náš sortiment na Košík.cz? https://www.kosik.cz/deti/kojenecke-mleko-a-vyz...
Je něco, co tam třeba chybí? Co by jste si mysleli, že v naší nabídce nesmí chybět?🙂😎🙏😇
Z vašich komentářů vylosujeme 3 výherce, kterým pošleme jeden ze 3 dárečků. O výhře vás budeme informovat interní poštou.
Soutěž probíhá dnes 14.12.2017 do půlnoci.

Oblibenec detske Hipp 😊
Mela byt odpoved do bio kosmetiky ta moje lpsledni pardon 🙈
Synovi je teprve půl roku, takže se vším pomalu začínáme. Ovocné svačinky mu připravuji doma a když jsme nebyli na svačinku doma, tak sme se nacházeli u rodiny, takže si dal čerstvé ovoce na návštěvě - banán. Doma mu samozřejmě spařím i jablko či hrušku. A dnes jsem mu do takového toho dudlíku na ovoce dala i kousek pomeranče, tak si pochutnával zas na něčem novém. Zatím žádnou kupovanou svačinku neochutnal a ani jsme zatím žádnou nepořídili. Co jsem se dívala na složení v obchodě, tak je to z většiny jablko a zbytek je další ovoce, co jsem koukala na různě ovocné druhy - mango, jahoda, broskev a jiné.. Takže to beru opravdu jako nouzovku, na cesty, jinak v prostředí, kde to bude možné, tak mu raději připravím domácí či dám čerstvé.
@katka_kosikcz Dle mého názoru se ta kapsička s jogurtem se neprodává kvůli té ceně 🙂
Sníme všechno, jen možná bych přidala více zeleninových přesnídávek.
Snažím se, ať má malá kvalitní a dobrou stravu. Takže když kupuji přesnídávky, sleduji složení. Často dělám domácí z ovoce od babičky ze zahrady. Jinak kapsičky u nás doma nesmí chybět. Často cestujeme a je to praktická věc. Sortiment je obrovský, nenapadá mě nic, co bych doplnila.
u nás je nejoblíbenější rohlík a banán. Jakmile jdeme nakupovat, minimálně jedno z toho musíme koupit 🙂 Přesnídávky jsou také hodně oblíbené, nejlépe v kapsičkách, aby to mohla jíst sama 🙂
Dopolední svačinka je většinou ovoce nebo ovocná kapsička, odpoledne jogurt, pečivo, zelenina.
Sortiment máte pestrý, líbí se mi hlavně výběr z těch zdravějších svačinek,které upřednostňuji.moje děti by nejraději jedli samé sladkosti, takže občas svádíme boj a snažím se najít nějaký kompromis, aby byli všichni spokojeni.ovoce klukům naštěstí ale chutná, takže mají denně ke svačině, pak dost často jogurty, ovocné kapsičky nebo přesnídávky,za odměnu pak i nějaké dětské sušenky, krupky různých příchutí, v poslední době u nás frčí lyofilizované ovoce a cereálie s mlékem🙂
Když jsme doma, tak domácí přesnídávku, jogurt nebo nějaké ovoce. Když jdeme ven, tak jako matka bych dala nobelovku tomu kdo vymyslel kapsičky! 😀
Krásný večer,malému dávám na svačinku jogurt,ovocné kapsičky 100%ovoce,miluje banány,mandarinky,pomeranč,piškoty.
Máte super potraviny nic bych neměnila,vybere si každý.
Dobrý večer, svačiny teprve budeme zavádět, ale v ideálním případě to vidím na ovoce a jogurty. Na ven kapsicky, právě se dívám co trh nabízí a tyto se mi dost zamlouvají.
Mam hodne rada jako svacinky ovocne kapsicky a musli tycinky bez cukru nebo ruzne ovoce, podle toho, ktere zrovna u dcery momentalne frci 🙂
na svačinu dítě miluje třeba zakysanou smetanu:D často dávám ovoce, někdy ovocnou kapsičku ze 100% ovoce, ale to spíš na cesty, nebo domácí přesnídávku, ale přesnídávky mu vlastně zas tak nejedou:/ resp. musim to dávat jen občas. ale ty kapsičky mu jedou teda kupodivu asi vždycky. no má rád hodně všecko domácí sladký pečení, z čehož nejsem nadšená a snažim se omezovat, nebob nedávat, ale třeba na návštěvách to není možný. dělám třeba sušenky s jen málem cukru, tak ty má moc rád, teď před ním musim schovávat perníky:D
takovýty tyčinky z ovoce a příp. obilovin mu taky chutnaj, na můj vkus jsou až moc sladký, mohli by ubrat fíky a přidat něco míň sladkýho.
takovýty křupky jako dítě VŮBEC nezaujalo...zato má rád klasický cornflaky, a to jako hodně. nebo ze zdravý výživy takovej snack složenej hlavně z hrášku, což je podobný těm křupkám klasickejm, ale ty nějak nemusí. ani ty rejžový oplatky třeba.... je to huba rozmazlená🙂)) piškoty by si asi dal, ale ty mu zas nechci dávat já, no...tak je to těžký:D
nabídka vašeho sortimentu je dost široká, nadstandardní, co se těhlech věcí týče.
Dobrý večer,na svačinku papáme čerstvé ovoce nebo zeleninu,piškoty popřípadě jogurt.Různě mixujeme a zkoušíme nové recepty.Když jdeme ven nebo cestujeme,velice se nám osvědčila kapsička nebo banán a piškoty.Ve vaší nabídce bych si určitě vybrala a zatím mně nenapadá,co by chybělo.Některé bio potraviny znám a kupuji,protože nám chutnají.
Moje vlastni miminko je teprve na ceste,ale jako zaslouzila teticka musim mit v zasobe vzdy neco dobreho. Nerada netere cpu "prazdnymi" kaloriemi v podobe lizatek a bonbonu. Radeji jim nabidnu kousek ovoce, nebo prave kapsicku. A ty vase? Na ty bych mela chut i ja! 😁
Náš prcek je ještě malý, tak mu na svačinu dávám hlavne ovoce, nejraději má banány nebo ovocné přesnídávky, případně bílý jogurt. Než jste k nám zrušili rozvoz objednávala jsem i pro prcka slané i sladké presnidavky, nabídka mi přišla dostačují🙂
Když byl syn maličký, tak jsme pravidelně dávali dopoledne mléčnou svačinku a odpoledne pak ovoce. Křupky, piškotky, kapsičky a jiné zdravé mlsání ovšem nesmělo chybět kamkoliv jsme cestovali - však ten kočárek taky podle toho vypadal 😉 Teď už chodí do školky, takže ve všední dny většinou svačí různé zdravé chleby s pomazánkami, což jen vítám, protože ty tak často doma nedělám. A naše malá čtyřměsíční dcerka to má zatím dost monotonní - ráno, v poledne, večer pouze mlíčko. Ale už brzy začneme ochutnávat.
Jinak košík.cz mně co se týče dětské stravy a příkrmů dost překvapil, a to hlavně rozmanitostí a značkami, které jsem snad ani jinde nepotkala. Takže za mě palec nahoru a přiznám se, nenapadá mně nic dalšího.
Snažíme se pro děti kupovat čerstvé, smoothie máme moc rádi, vyrábíme si ho doma, dobrý salát jsem neměla ani nepamatuju :-/ Co se týče kosmetiky, tak je dnes těžké vybrat opravdu bio a nechemickou kvalitu. Spousta výrobků se tváří jako bio, ale maji v sobe spoustu chemie.. clovek musi chodit pomalu s lupou a hedat... :-/ V tomto smeru by bylo dobré, kdyby se upravila legislativa.. ale to je beh na dlouhou trať..... to je jako, když si člevek koupi kořenící směs, často je v tom více jak 60% soli... osobne bych to co je nad 50% soli nazývala ochucená sůl....
U nás frčí nejvíce ovoce, na výlety pak kapsičky a domácí sušenky. V sortimentu mi nic nechybí🙂
Dobrý večer, můj 11měsíční syn Šimon dostává l dopoledni svace mateřské mléko a k odpolední stridam bílý jogurt, ovoce, presnidavky, kapsicky
Naše malá má nejraději kapsičky a ovocné tyčinky. 🙂 S Vaší nabídkou jsem spokojená;).
Na svačinu dávám malému hlavne ovoce a zeleninu, jogurt, pečivo a někdy ovocné šťávy.
na cesty jsou kapsičky velmi praktické a u našich deti oblíbené, doma se snažíme ke svačinkám dávat ovoce a zeleninu.. z ovoce vede jablíčko a ze zeleniny salátová okurka, kterých máme doma neustále nedostatek.
U nas he momentalne top zlutej meloun a banany. Ke snidani jen meloun a k veceri jen banan, ale kapsicku taky jednou za cas koupime kdyz jsme venku dyl a nebo vim ze nebudu mit cas zrovna pul hodky krmit 😉 na kosiku mate fakt spooostu veci pro prcky a myslim ze neni co pridavat
Tak na svačinku nejraději čerstvé ovoce a zelenina, naopak na cesty jedině kapsičky a to pro obě děti jedno jak jsou staré 😉 U vás v sortimentu mi nic nechybí...mě chybí ta rozvozová oblast ve které nejsme ☹
na svačinu dcerka miluje ovoce, jogurty, kapsičky, zeleninu, křupky.... a váš "KOŠÍK " je plný takových dobrot...co jsem chtěla jsem našla takže nevím co chybí 🙂👍
Ovocné kapsičky jsou u nás oblíbené. Raději si připlatím a kupuji kapsicky bez chemie a bez cukru. Využíváme je hlavně na ven. Doma dávám čerstvé ovoce, zeleninu a jogurty.
Vaše nabídka se mi líbí. Určitě někdy vyzkouším 🙂

Náš malý je pěkný jedlík,pořád něco vymýšlím má rok a 2 měsíce a papá líp než starší bráška..za nás určitě super inspirace..jinak svačinky střídame jednou zdravá kaše bez cukru ,bílý jogurt,jablíčko,banán..přesnidávky a kapsičky taky miluje..někdy si dá i bráškuv zapečený toustík..všem přeji hodně štěstí❤😉