icon

SOUTĚŽ: Soutěžíme s BIO dobrůtkami pro děti

katka_kosikcz
14. pro 2017

<3 Dneska pokračujeme s BIO tématikou, a tentokrát s dobrůtkami pro dětičky.🍉🍒🥕🥑
Máme pro vás dárečky značek Ella´s kitchen a Good Gout. Máme připraveny 3 balíčky, které se skládají z dětských příkrmů různých chutí a barev. 😊🌹🌞🍒🐝

Určitě budu ráda za vaše názory, tipy a rady. Co dáváte svým maličkým na svačinky? Koukali jste na náš sortiment na Košík.cz? https://www.kosik.cz/deti/kojenecke-mleko-a-vyz...
Je něco, co tam třeba chybí? Co by jste si mysleli, že v naší nabídce nesmí chybět?🙂😎🙏😇

Z vašich komentářů vylosujeme 3 výherce, kterým pošleme jeden ze 3 dárečků. O výhře vás budeme informovat interní poštou.
Soutěž probíhá dnes 14.12.2017 do půlnoci.

SOUTĚŽ: Soutěžíme s BIO dobrůtkami pro dětiSOUTĚŽ: Soutěžíme s BIO dobrůtkami pro děti
Strana
z6
jiji1
14. pro 2017

Náš malý je pěkný jedlík,pořád něco vymýšlím má rok a 2 měsíce a papá líp než starší bráška..za nás určitě super inspirace..jinak svačinky střídame jednou zdravá kaše bez cukru ,bílý jogurt,jablíčko,banán..přesnidávky a kapsičky taky miluje..někdy si dá i bráškuv zapečený toustík..všem přeji hodně štěstí❤😉

cermij
14. pro 2017

Oblibenec detske Hipp 😊

cermij
14. pro 2017

Mela byt odpoved do bio kosmetiky ta moje lpsledni pardon 🙈

evik_svistik
14. pro 2017

Doma syn dostává většinou jogurt s ovocem, na cestách používáme ovocné kapsičky nebo ovocné tyčinky. A naprostá jistota, kterou máme vždy po ruce, jsou kukuřičné křupky. Sortiment pro děti je dle mého názoru na kosik.cz velice pestrý, já bych si každopádně vybrala.

7lindus7
14. pro 2017

Synovi je teprve půl roku, takže se vším pomalu začínáme. Ovocné svačinky mu připravuji doma a když jsme nebyli na svačinku doma, tak sme se nacházeli u rodiny, takže si dal čerstvé ovoce na návštěvě - banán. Doma mu samozřejmě spařím i jablko či hrušku. A dnes jsem mu do takového toho dudlíku na ovoce dala i kousek pomeranče, tak si pochutnával zas na něčem novém. Zatím žádnou kupovanou svačinku neochutnal a ani jsme zatím žádnou nepořídili. Co jsem se dívala na složení v obchodě, tak je to z většiny jablko a zbytek je další ovoce, co jsem koukala na různě ovocné druhy - mango, jahoda, broskev a jiné.. Takže to beru opravdu jako nouzovku, na cesty, jinak v prostředí, kde to bude možné, tak mu raději připravím domácí či dám čerstvé.

hanule01
14. pro 2017

@katka_kosikcz Dle mého názoru se ta kapsička s jogurtem se neprodává kvůli té ceně 🙂

kozaci
14. pro 2017

Sníme všechno, jen možná bych přidala více zeleninových přesnídávek.

ejva
14. pro 2017

Snažím se, ať má malá kvalitní a dobrou stravu. Takže když kupuji přesnídávky, sleduji složení. Často dělám domácí z ovoce od babičky ze zahrady. Jinak kapsičky u nás doma nesmí chybět. Často cestujeme a je to praktická věc. Sortiment je obrovský, nenapadá mě nic, co bych doplnila.

marcetta_k
14. pro 2017

u nás je nejoblíbenější rohlík a banán. Jakmile jdeme nakupovat, minimálně jedno z toho musíme koupit 🙂 Přesnídávky jsou také hodně oblíbené, nejlépe v kapsičkách, aby to mohla jíst sama 🙂

petra_pf
14. pro 2017

Dopolední svačinka je většinou ovoce nebo ovocná kapsička, odpoledne jogurt, pečivo, zelenina.

mollypet
14. pro 2017

Sortiment máte pestrý, líbí se mi hlavně výběr z těch zdravějších svačinek,které upřednostňuji.moje děti by nejraději jedli samé sladkosti, takže občas svádíme boj a snažím se najít nějaký kompromis, aby byli všichni spokojeni.ovoce klukům naštěstí ale chutná, takže mají denně ke svačině, pak dost často jogurty, ovocné kapsičky nebo přesnídávky,za odměnu pak i nějaké dětské sušenky, krupky různých příchutí, v poslední době u nás frčí lyofilizované ovoce a cereálie s mlékem🙂

jarcca
14. pro 2017

Když jsme doma, tak domácí přesnídávku, jogurt nebo nějaké ovoce. Když jdeme ven, tak jako matka bych dala nobelovku tomu kdo vymyslel kapsičky! 😀

pamelka29
14. pro 2017

Krásný večer,malému dávám na svačinku jogurt,ovocné kapsičky 100%ovoce,miluje banány,mandarinky,pomeranč,piškoty.
Máte super potraviny nic bych neměnila,vybere si každý.

i_v_c_a
14. pro 2017

Dobrý večer, svačiny teprve budeme zavádět, ale v ideálním případě to vidím na ovoce a jogurty. Na ven kapsicky, právě se dívám co trh nabízí a tyto se mi dost zamlouvají.

skyvik
14. pro 2017

Mam hodne rada jako svacinky ovocne kapsicky a musli tycinky bez cukru nebo ruzne ovoce, podle toho, ktere zrovna u dcery momentalne frci 🙂

normalnimatka
14. pro 2017

na svačinu dítě miluje třeba zakysanou smetanu:D často dávám ovoce, někdy ovocnou kapsičku ze 100% ovoce, ale to spíš na cesty, nebo domácí přesnídávku, ale přesnídávky mu vlastně zas tak nejedou:/ resp. musim to dávat jen občas. ale ty kapsičky mu jedou teda kupodivu asi vždycky. no má rád hodně všecko domácí sladký pečení, z čehož nejsem nadšená a snažim se omezovat, nebob nedávat, ale třeba na návštěvách to není možný. dělám třeba sušenky s jen málem cukru, tak ty má moc rád, teď před ním musim schovávat perníky:D
takovýty tyčinky z ovoce a příp. obilovin mu taky chutnaj, na můj vkus jsou až moc sladký, mohli by ubrat fíky a přidat něco míň sladkýho.
takovýty křupky jako dítě VŮBEC nezaujalo...zato má rád klasický cornflaky, a to jako hodně. nebo ze zdravý výživy takovej snack složenej hlavně z hrášku, což je podobný těm křupkám klasickejm, ale ty nějak nemusí. ani ty rejžový oplatky třeba.... je to huba rozmazlená🙂)) piškoty by si asi dal, ale ty mu zas nechci dávat já, no...tak je to těžký:D

nabídka vašeho sortimentu je dost široká, nadstandardní, co se těhlech věcí týče.

ametystka
14. pro 2017

Dobrý večer,na svačinku papáme čerstvé ovoce nebo zeleninu,piškoty popřípadě jogurt.Různě mixujeme a zkoušíme nové recepty.Když jdeme ven nebo cestujeme,velice se nám osvědčila kapsička nebo banán a piškoty.Ve vaší nabídce bych si určitě vybrala a zatím mně nenapadá,co by chybělo.Některé bio potraviny znám a kupuji,protože nám chutnají.

hanyas
14. pro 2017

Moje vlastni miminko je teprve na ceste,ale jako zaslouzila teticka musim mit v zasobe vzdy neco dobreho. Nerada netere cpu "prazdnymi" kaloriemi v podobe lizatek a bonbonu. Radeji jim nabidnu kousek ovoce, nebo prave kapsicku. A ty vase? Na ty bych mela chut i ja! 😁

eviiiik
14. pro 2017

Náš prcek je ještě malý, tak mu na svačinu dávám hlavne ovoce, nejraději má banány nebo ovocné přesnídávky, případně bílý jogurt. Než jste k nám zrušili rozvoz objednávala jsem i pro prcka slané i sladké presnidavky, nabídka mi přišla dostačují🙂

marde
14. pro 2017

Když byl syn maličký, tak jsme pravidelně dávali dopoledne mléčnou svačinku a odpoledne pak ovoce. Křupky, piškotky, kapsičky a jiné zdravé mlsání ovšem nesmělo chybět kamkoliv jsme cestovali - však ten kočárek taky podle toho vypadal 😉 Teď už chodí do školky, takže ve všední dny většinou svačí různé zdravé chleby s pomazánkami, což jen vítám, protože ty tak často doma nedělám. A naše malá čtyřměsíční dcerka to má zatím dost monotonní - ráno, v poledne, večer pouze mlíčko. Ale už brzy začneme ochutnávat.
Jinak košík.cz mně co se týče dětské stravy a příkrmů dost překvapil, a to hlavně rozmanitostí a značkami, které jsem snad ani jinde nepotkala. Takže za mě palec nahoru a přiznám se, nenapadá mně nic dalšího.

mina_
14. pro 2017

Snažíme se pro děti kupovat čerstvé, smoothie máme moc rádi, vyrábíme si ho doma, dobrý salát jsem neměla ani nepamatuju :-/ Co se týče kosmetiky, tak je dnes těžké vybrat opravdu bio a nechemickou kvalitu. Spousta výrobků se tváří jako bio, ale maji v sobe spoustu chemie.. clovek musi chodit pomalu s lupou a hedat... :-/ V tomto smeru by bylo dobré, kdyby se upravila legislativa.. ale to je beh na dlouhou trať..... to je jako, když si člevek koupi kořenící směs, často je v tom více jak 60% soli... osobne bych to co je nad 50% soli nazývala ochucená sůl....

lolap
14. pro 2017

U nás frčí nejvíce ovoce, na výlety pak kapsičky a domácí sušenky. V sortimentu mi nic nechybí🙂

nikyta159
14. pro 2017

Dobrý večer, můj 11měsíční syn Šimon dostává l dopoledni svace mateřské mléko a k odpolední stridam bílý jogurt, ovoce, presnidavky, kapsicky

veronika4709
14. pro 2017

Naše malá má nejraději kapsičky a ovocné tyčinky. 🙂 S Vaší nabídkou jsem spokojená;).

pzaf
14. pro 2017

Na svačinu dávám malému hlavne ovoce a zeleninu, jogurt, pečivo a někdy ovocné šťávy.

mina_
14. pro 2017

na cesty jsou kapsičky velmi praktické a u našich deti oblíbené, doma se snažíme ke svačinkám dávat ovoce a zeleninu.. z ovoce vede jablíčko a ze zeleniny salátová okurka, kterých máme doma neustále nedostatek.

andinka97
14. pro 2017

U nas he momentalne top zlutej meloun a banany. Ke snidani jen meloun a k veceri jen banan, ale kapsicku taky jednou za cas koupime kdyz jsme venku dyl a nebo vim ze nebudu mit cas zrovna pul hodky krmit 😉 na kosiku mate fakt spooostu veci pro prcky a myslim ze neni co pridavat

kjajule
14. pro 2017

Tak na svačinku nejraději čerstvé ovoce a zelenina, naopak na cesty jedině kapsičky a to pro obě děti jedno jak jsou staré 😉 U vás v sortimentu mi nic nechybí...mě chybí ta rozvozová oblast ve které nejsme ☹

jajinka25
14. pro 2017

na svačinu dcerka miluje ovoce, jogurty, kapsičky, zeleninu, křupky.... a váš "KOŠÍK " je plný takových dobrot...co jsem chtěla jsem našla takže nevím co chybí 🙂👍

hannicka32
14. pro 2017

Ovocné kapsičky jsou u nás oblíbené. Raději si připlatím a kupuji kapsicky bez chemie a bez cukru. Využíváme je hlavně na ven. Doma dávám čerstvé ovoce, zeleninu a jogurty.
Vaše nabídka se mi líbí. Určitě někdy vyzkouším 🙂

Strana
z6