icon

SOUTĚŽ: Soutěžíme s BIO dobrůtkami pro děti

katka_kosikcz
14. pro 2017

<3 Dneska pokračujeme s BIO tématikou, a tentokrát s dobrůtkami pro dětičky.🍉🍒🥕🥑
Máme pro vás dárečky značek Ella´s kitchen a Good Gout. Máme připraveny 3 balíčky, které se skládají z dětských příkrmů různých chutí a barev. 😊🌹🌞🍒🐝

Určitě budu ráda za vaše názory, tipy a rady. Co dáváte svým maličkým na svačinky? Koukali jste na náš sortiment na Košík.cz? https://www.kosik.cz/deti/kojenecke-mleko-a-vyz...
Je něco, co tam třeba chybí? Co by jste si mysleli, že v naší nabídce nesmí chybět?🙂😎🙏😇

Z vašich komentářů vylosujeme 3 výherce, kterým pošleme jeden ze 3 dárečků. O výhře vás budeme informovat interní poštou.
Soutěž probíhá dnes 14.12.2017 do půlnoci.

SOUTĚŽ: Soutěžíme s BIO dobrůtkami pro dětiSOUTĚŽ: Soutěžíme s BIO dobrůtkami pro děti
Strana
z6
klijan
14. pro 2017

Jogurty, ovoce či přesnídávky. Ovšem nejvíc je prcek závislý na banánu, když si ho chci dát já, už je u mě a bere mi ho z ruky...

makynaeliska
14. pro 2017

Vojta sporada temer vsechno,Eliska ta uz je velka ta uz si vybira 😂😂😂Jinak u nas vedou,jogurty,presnidavky,keksiky,ovoce a hlavne zelenina

hanule01
14. pro 2017

Koukala jsem na Váš sortiment a máte toho opravdu hodně. Co se týče dětských křupek - je jich tolik, že jsem některé druhy nikdy v obchodě ani neviděla 😀 Škoda, že nezavážíte na Vysočinu... Určitě bych nákup na košík.cz využila 😉 Mám ročního synka a ke svačince dávám co mám zrovna po ruce.. Takže pribiňák, termix, jogurt, banán, jablíčko s piškotem, přesnídávku, kapsičku, loupáček atd. 🙂

m.e.l
14. pro 2017

V posledni dobe nejvice chce ovoce, takze jablka, mandarinky, kaki. . . Jogurty mival rad ale cca posledni 3 tydny je ignoruje.

newmom17
14. pro 2017

malá naštěstí miluje ovoce všeho druhu, a tak mívá na svačinky čerstvé anebo různé kapsičky 🙂 a vzhledem k tomu, že bojkotuje jakékoliv mléko, má to většinou v kombinaci s jogurtem 🙂

katka_kosikcz
autor
14. pro 2017

@hanule01 Děkuji za pochvalu, právě se snažím oslovovat i malé dodavatele, kteří nabízí svoje produkty většinou jen ve zdravých výžívách a přinášet maminkám výhody toho, že máte něco navíc než jen v Albertu 🙂 Já také věřím ve Vysočinu...snad brzy rozšíříme rozvozové oblasti si sem 🙂 🙏❤
@kacakkv Máme v nabídce kapsičky, které nahradí klasický oběd např. https://www.kosik.cz/produkt/46608-ella-s-kitch... , https://www.kosik.cz/produkt/46601-ella-s-kitch... složení u těchto kapsiček vypadá vážně zajímavě 🙂 Ale musím se přiznat, že jsem ho sama nezkoušela 😝😀

klaryk01
14. pro 2017

Na svačinku dávám dcerce ovoce, műsli tyčinky, zeleninu, jogurty, různé křupky.
Ve Vašem sortimentu je toho tolik, že bych ani nevěděla co bych dobrého vybrala, všechen sortiment vypadal tak moc lákavě, že jsem dostala chutě. 🙂 Ani mě nenapadlo, co by tam mohlo chybět. Škoda jen, že se takové produkty neseženou v obchodě.

katka_kosikcz
autor
14. pro 2017

Maminky - odbornice 🙂 Ještě mám jeden dotaz, jaký máte názor na kapsičky, které obsahují jogurt?Máme v nabídce například odkazy níže, nebo i od jiných značek, které nejsou BIO. Mě to přijde super, že je tam ovoce i jogurt, ale tyhle kapsičky jsou ze všech nejméně prodávané a my nevíme proč 🙂 Bavili jsme se s dodavateli, že je to možná kvůli důvěře, jestli opravdu ten jogurt v té kapsičce vydrží, když nemusí být v ledničce...jaký je váš názor? 🙂😉

Děkuji,
Kačka

Např. https://www.kosik.cz/produkt/46598-ella-s-kitch...
https://www.kosik.cz/produkt/46611-ella-s-kitch...

ellie25
14. pro 2017

syn má rád ke svačině buď čerstvé ovoce, jogurt s ovocem a nebo rohlík s lučinou. Když jsme ale na cestách, tak volím třeba ovocné kapsičky nebo v poslední době tyčinky ze sušeného ovoce.

karinga
14. pro 2017

U nás se dopoledne baští čerstvé ovoce, hlavně v létě přímo ze zahrádky, teď kapsičky 🙂 má ráda mangovou 🙂 a občas za odměnu dostává štrůdlík od Kubíka, v kočárku samozřejmě vozíme všemožné křupky 🙂 odpoledne nějaký sýr většinou s houskou. A ze sortimentu jsem nadšená! Je tam všechno! I to, co se dá sehnat jen ve zdravých výživách. Na maminky tedy myslíte 🙂

makky1310
14. pro 2017

Ja davam synovi k svacine ovoce nebo zeleninu, neochucene krupky a semtam ovocne kapsicky, ale to jen vyjimecne. Vyber sortimentu mate super👍😉. Jak pisou ostatni, jsou tam veci ktere jsem v obchodech nevidela. My musime dost vybirat protoze syn ma histaminovou intoleranci, alergii na mleko a drozdi a jen tak neco nemuze🙄

makky1310
14. pro 2017

@katka_kosikcz presne to by me napadlo. Jestli ten jogurt v kapsicce vydrzi... A dost maminek da myslim radsi klasicky jogurt treba s ovocem.

tajemna30
14. pro 2017

@katka_kosikcz přiznám se, že mě osobně příjde zbytečné kupovat za 61,80 Kč 1 kapsičku ve které je jogurt s ovocem. Mé děti mají rády bílý jogurt, a když už s ovocem tak čerstvým. A cena kvalitního bílého jogurtu je nepoměrně jiná ..... takže myslím že i spoustu maminek odradí cena daného produktu.

hani1234
14. pro 2017

@katka_kosikcz Tak samotný jogurt potřebuje být snad v teple , aby se namnožily živé kultury , nebo se mýlím ?
Pak samozřejmě, když ho chceme uchovat dýl , tak ho dáme do lednice ..
Takže mně osobně je také záhadou co ten jogurt delší dobu drží při životě ? 🤔

hani1234
14. pro 2017

@katka_kosikcz A pak samozřejmě u ta cena mě odradí . Obzvlášť když dcera do toho někdy jen rýpne .. To jsou pro mě vyhozené peníze .

pekosek
14. pro 2017

@katka_kosikcz Kupuji spíše kapsičky ovocné a jogurt dávám zvlášť. Jogurt má být v ledničce a tak bych se ho bála podat dítěti v kapsičce, která je uložena při pokojové teplotě.

zabicka30
14. pro 2017

Naše děti mají nejraději čerstvé ovoce a zeleninu, to u nás jede ve velkém. Na cesty si kapsičky mixuji sama podle aktuálního výběru ovoce.
Váš sortiment je výborný, jsou tam věci, které jsem vůbec neznala. Určitě je to pro nás inspirací pro nákup 🙂

tomikkubik
14. pro 2017

Vas sortiment je tak bohaty, ze me ani nic dalšího nenapada. Mozna bych doplnila vice cenove dostupnějších vyrobku.

makky1310
14. pro 2017

@katka_kosikcz te ceny jsem si predtim nevsimla. Takze budu uprimna a musim rict, ze neco tak draheho bych si opravdu nikdy nekoupila.

mandyn
14. pro 2017

Moji kluci dopoledne svačí čerstvé ovoce, křupky, ty jedí celodenně, ty bez soli a bez příchutí. Odpoledne je na svačinku většinou jogurt, donedávna jedli bílý, ale už oba ohrnují nos, ten straší chce čokoládový a mladšímu dávám s ovocem. Váš sortiment pro děti je opravdu obsáhlý, perfektní, vybrala bych vše, co bych potřebovala, ba i vyzkoušela něco nového👍 Co se týče těch kapsiček, těm s jogurtem a tvarohem se vyhýbám a kupují pouze ovocné, jak už tu některé maminky psaly, to jim dám raději čerstvý jogurt a cena se pohybuje úplně jinde.. pokud bych cestovala někam, kde jogurt bude dlouhodobě nedostupný, vyzkoušela bych.. ale také by mě zajímalo, jak ten jogurt může v té kapsičce tak dlouho vydržet?

luonnatar
14. pro 2017

Muj 2lety syn uz jedl skoro vsechno,v zari dostal salmonelu a uplne se mu rozhodili stravovaci navyky :( snad se zase za chvili vrati k normalu.ale kdyby nebylo jablecnych presnidavek,brumiku s ovocem a odtucneneho mleka zhyne na hlad :/ moc by se mi líbilo kdyby kosik dovazel i k nam do vesnice 🙂

mrkew
14. pro 2017

Dcerka miluje pomeranče banány vlastně cokoliv je to naštěstí milovník ovoce i zeleniny u vašeho sortimentu vůbec netušim čím víc bych ho obohatila;)

1miska
14. pro 2017

v nabídce nechybi asi nic 🙂 nebo nic z toho co na svacinu mají deti rady - kapsicky, na cesty detske musly tyčinky, doma termix, jogurt, lipanek, ovoce

ela87
14. pro 2017

Za nás teda frčí kapsičky jakekoli a taky křupky. A na zimu teda vymačkaná pomerančová šťáva tu by dcerka mohla pořád pit.Na Vašich stránkách sem koukala a snad nic mi tam nechybí ba naopak je toho tolik, že si nemůžu vybrat a o nekterych ani nevím že jsou😊

monunkaaa
14. pro 2017

U nás na svacinky ovoce,presnidavka,jogurt,buchta.. na cestování rohlík,presnidavka tyčinky,kupky..
Sortiment super 😉

veronika_86
14. pro 2017

Starší dcerka miluje ovoce a zeleninu, hlavně banány a okurku, ale samozřejmě neodmítne ani mléčný řez nebo přesnidávku. A mladší to má zatím jednoduché, je ji 13 dní, tak od rána do večera baští mlíčko od maminky 🙂
Na košíku jsem už dvakrát nakupovala a zatím jsen tam našla vše, co jsem potřebovala 🙂 jen teda poprvé mi trvalo snad 4 hodiny, než jsem se veškerým zbožím prokousala a určitě jsem neviděla vše 🙂

igiana
14. pro 2017

Koukala jsem na Vaš sortiment na Košík.cz, perfektni sortiment 👍 I to co se dá sehnat jen ve zdravých výživách.
Ani nevim zda neco chybi, ani jsem netusila ze je toho tolik na trhu.
Moje deti dopoledne svaci cerstve ovoce se semletymi ovesnymi vlockami, kdyz nestihnu tak i kupovanou presnidavku ze sklenicky a kdyz jsme venku nebo na vylete tak ovocnou kapsicku. Jogurty a mleko jeste synovi nedavam, jenom materske mleko.

joannah13
14. pro 2017

Myslíš, že vás sortiment je pestrý. U nás na svačinky nesmí chybět ovoce, ovocné kapsičky, jogurt z nastrouhaným ovocem a mliko, teď "rostlinné mléko", které dělám doma 🙂

eliskan
14. pro 2017

Dopoledne vetsinou ovoce, nejcasteji jablko, ted nandarinky, banany, v lete ovoce ze zahradky. odpoledne jogurt, kefir, zdrave krupky, rohlik maslo a sunka, okurek, mrkev...

cermij
14. pro 2017

U nas se svaci bse mozne od ovoce po jogurty apod. Hodne fajn jsou ovocne kapsicky, nemusis tahat presnidavku s lzickou a krasne ss nabasti z toho 😉👍

Strana
z6