SOUTĚŽ: Soutěžíme s BIO dobrůtkami pro děti
<3 Dneska pokračujeme s BIO tématikou, a tentokrát s dobrůtkami pro dětičky.🍉🍒🥕🥑
Máme pro vás dárečky značek Ella´s kitchen a Good Gout. Máme připraveny 3 balíčky, které se skládají z dětských příkrmů různých chutí a barev. 😊🌹🌞🍒🐝
Určitě budu ráda za vaše názory, tipy a rady. Co dáváte svým maličkým na svačinky? Koukali jste na náš sortiment na Košík.cz? https://www.kosik.cz/deti/kojenecke-mleko-a-vyz...
Je něco, co tam třeba chybí? Co by jste si mysleli, že v naší nabídce nesmí chybět?🙂😎🙏😇
Z vašich komentářů vylosujeme 3 výherce, kterým pošleme jeden ze 3 dárečků. O výhře vás budeme informovat interní poštou.
Soutěž probíhá dnes 14.12.2017 do půlnoci.

My svačíme hlavně ovoce a zeleninu ze zahrádky,kde máme vše bez chemie,dokonce hnojíme zahrádku hnojem od našich koníků 🙂
Každopádně kapsičky u nás vedou hlavně na cestách autem. Malá v sedačce dost řve a není lepší způsob jak jí zavřít pusinu než přesnídávkou s cucíkem 🙂
Náš malý jí na dopolední svačinu rozmixované ovoce s přesnídávkou a odpoledne bílý jogurt, lipánek, pribináček atd. průběhu dne dostává i piškoty, křupky jak kukuřičné, tak i mrkvové, jablkové atd. také dostává už rohlík, chleba, dokonce už okusuje i banán sám, dostává i ovocné kapsičky má je hodně rád, vysaje ji za minutu 😀 Sortiment máte široký, kupuji často křupky Freche Freunde, jsou akorát do ručičky a pusinky 🙂 Dcera křupky miluje taky, jí na svačinu taky ovoce a jogurty a taky sýry, šunku, pečivo, lupínky s mlékem atd. je toho spousty.
Ovoce, jogurty, přesnidávky, kapsičky. V nabíce mi nic nechybí
Jako svačinku dostává syn ovoce ze zahrádky - co máme uskladněné ve sklepě. Nejraději má jablíčka. Zatím střídáme ovoce a zeleninu. Ale i zeleninu má rád. Zatím pouze mixovanou. Kapsičky dostává při dlouhé cestě autem, nebo když maminka nestíhá 🙂
Syn svačí nejčastěji ovoce, na cestách je na prvním místě ovocná kapsička - tu si vyprosí i když nemá hlad 😀
Případně složením dobré ovesné nebo müsli tyčinky.
Ale všeho moc škodí, tak někdy klidně dostane třeba Brumíka.
U nás se svačí taky ovoce a zelenina, ale žel prěvládá chuť na něco sladkého, nebo alespoň ochuceného...různé sušenky a kapsičky...snažím se péct alespoň z vlastních receptů, ale nějak neslávím úspěch :( NA bio netrvám, důležitější je pro mě obsah a druh sladidla. Ta kapsičku Brokolica/Hruška/Hrášek na obrázku mě zaujala moc, ještě jsem takové složení neviděla.
A co vyrobit nějakou kapsičku, která by se dala ohřát - něco jako jedeme na celodenní výlet - co mám dát malé, aby měla něco teplého? Kapsičku do mikrovlnky nebo do vodní lázně
Svačinku nejčastěji volím dopoledne ovocnou a odpoledne mléčnou. Sortiment na Košík.cz je opravdu pestrý a nic mi tam nechybí.
Ráno dávám ke svačině pečivo se sýrem pro děti a odpoledne jogurt s ovocem či přesnídávku. Kapsičky u nás mají také velkou spotřebu, ale spíše jako doplněk stravy. Dívala jsem se na Vaše stránky a nic z toho, co běžně používáme, na nich nechybí, takže velká spokojenost!
Na svačinku zatím ovoce, přesnídávky. nedávno jsme začali dávat bílý jogurt. Ten malé ale nechutnal, tak přidám vždy trochu domácí marmelády. Po novém roce se chystám na chleba s lučinou.
Dcerka svačí většinou jogurty nebo ovoce, když vyrážíme na procházky nebo výlet vždycky koupím nějakou kapsičku ☺ tak zkusíme štěstí třeba se usměje 😊
Dobrý večer, u nás doma kluci jedi oboje. Jak čerstvé ovoce, tak i kapsicky. Kapsicky jsou super.hlavně ma.cesty.mimo domov.
Vas sortiment mi prijde bohatý, našla jsem.v.něm i zbozi, které jsem neznala
Co mi chybi?? To, ze si v C.Budejovicich nic neobjednam :( Jinak kapsickou jsou super 🙂 Svaca bez prace 🙂
Mám dve holky a obě to jsou neskutečné žroutky 🙂 Váš sortiment je opravdu široký a nenapadá mě nic k vylepšení..... Holky rády mlsají rýžové chlebíčky a taky křupky, to je u nás nej. No a kapsičkou nepohrdnou nikdy. Dokonce i když jim není zrovna nejlíp, kapsička vždycky zabere, abych do nich alespoň něco málo dostala.
Tady ty ruzné kapsičky jsou uplně super vynalez :D My hodne cestujeme, tak se nam s detma vyborne hodi. Uz jsme vyzkouseli mimo vsech tech ovocnych presnidavek i jogurtove, tvarohove apod. Vsechny prijaty s uspechem u vsech nasich deti 🙂 Mimo klasickych obchodu s potravinami je kupujeme jeste v DM nebo v lekarne.
Myslím, že v nabídce máte vše, co běžně nakupujeme, takže za mě tam nic nechybí 🙂. Peťa sní úplně všechno, jsem ráda, že v tomhle není po mně 😀.
Tak já se dcerce také snažím dávat k svačinkam čerstvé ovoce a zeleninu. Teď v období vánoc i nějaké dětské cukroví. Pokud jsme mimo domov a nemáme sebou nic dobrého, tak kupují ovocné taštičky a také je mohu doporučit. Touto formou je dcerka ochotná zdlabat i ovoce, které normálně neji. Osvědčili se mi také ty samoplnitelne. V obchodě se koupí pouze obal, doma připraví přes Ida každý tak, že se ovoce povari a rozmixuje a náplní. Pak se vymeje a použije znova. Jejich výhoda je, že jsou dvojnásobne veliké než ty už naplněné, což je množství které dceři přesně vyhovuje. Jinak se mi jako svačiny také osvědčili různé moje produkty domácího pečení. Jako sortiment bych asi ocenila větší množství bio potravin- ovoce, zelenina, maso a produkty k pečení...
U nás frčí domácí pomazánky, zamíchám do nich vše co potřebuji a děti by to samotné nesnědly (mrkev, ředkvičky, papriku, apod.) Hravě nazdobím talíř a je hotovo 😉 Výborné jsou také dělené talíře.
Dceri je rok, takze davame cerstve ovoce, bile jogurty i ovocne jogurty... A presnidavky ve skle i v kapsicce 🙂 umi si to uz vycucnout takze na cesty to je parada 🙂 a v sortimentu najdu snad uplne vse 🙂 takze me nenapada nic co by se dalo doplnit nebo zmenit 🙂
Barunka má ráda ovoce všeho druhu.Tet v zimně svačí mandarinky, pomeranče, banány a naše jablíčka ze zahrady.Kapsicky taky ráda jí nebo si dá přesnídávku.Clovek si u vás vybere.🙂
Dcerka nejradeji svaci ovoce nebo jogurty, ale kapsickami take nepohrdne 🙂
U nás vede ovoce. Se spotřebou ovoce můžeme konkurovat menší ZOO🐘
Kdyz se koukam na vasi nabidku dobrot pro deti, tak me o to vic mrzi, ze na nasi adresu nedodavate. Nektere vyrobky a znacky vubec neznam a vypadaji moc lakave. Treba mikulasske balicky bych vyzkousela.
Synovi se snazim varit z cerstvych surovin, ale pokud jsme nekde na cestach sahnu sklenickach.
Kapsičky jsou úžasná věc. Vždycky mám nějakou v kabelce. Snažím se kupovat takové, kde je 100% ovoce. A strašně moc mi pomohly, když byl malý nemocný a nechtěl pít, protože jsem v nemocnici zjistila, že se počítají do pitného režimu.
hlavně ovoce a když jsme někde na cestách tak kapsičku, to je opravdu skvělá věc.
My dáváme ke svačince (naší malé je 16,5m) pokud to jde čerstvé ovoce (mandarinka, banán, borůvky, maliny apod.), nebo zeleninu (okurka, rajče)...pokud to nejde, tak přesnídávku, ale jen 100% ovoce (buď ve skle nebo jako kapsičku) nebo jogurt....jinak má ráda mrazem sušené ovoce 🙂
U nás na svačinu doma hlavně ovoce, zelenina, jogurt, samozřejmě i někdy něco nezdravé jako loupáček apod.
Váš sortiment pro děti je pestrý, pro mě určitě dostačující.
Ke svačine čerstvé ovoce nebo jogurty (Hollania,řecký jogurt..) když jsme mimo domov tak ovocné přesnidávky-kapsičky.
Máte široký sortiment, ja jsem spokojená..
S dcerou jsme prikrmy zacaly, tudis prichazi na chut novym a novym vecem. Zatimco syn papa vsechno.
Svacinky jsou u nas jogurty, presnidavky a hodne ovoce. Zejmena banany 🙂

Dcera má ráda různé termixy, olmíky, hlavně když je to čokoládové. Miluje čokoládu, ale musíme jí to dávkovat, jinak je ještě víc hyperaktivní než obvykle 😀 Ovocné kapsičky jí také vždy potěší, výhra by jí jistě potěšila...😉🍀