Jaké je vaše nejoblíbenější LEGO DUPLO?
Moje kamarádky říkají, že LEGO DUPLO je závislost, a už mají doma několik boxů plných kostek. Prý se nedá vydržet jen u jedné stavebnice 🙂 Ale jaká je u vás ta nej? Vyhrávají u vás zvířátka, hasiči, vláček nebo třeba Disney postavičky?
Kostky LEGO DUPLO představují příjemný způsob, jak rozvíjet své děti a jejich schopnosti. Přinášejí dětem hru s nekonečnými možnostmi. Při hře děti rozvíjejí svou osobnost, sociální dovednosti, ale i kreativitu, jemnou a hrubou motoriku a schopnost řešení problémů a přemýšlení. A to vše je s LEGO DUPLO velká zábava!

@kuliseks 🙂 tak to by u vás doma neměla chybět stavebnice z prostředí staveniště 🙂 Je to jedna z našich srpnových novinek - http://www.duplosvet.cz/produkty/pasovy-bagr-a-...
Zatím nemáme žádné, ale hrozně se mi líbí (bohužel až pro většího) lesopark a cesta kolem světa 🙂
Starší syn miluje po tatínkovi historické lego technic nějakou vesmírnou loď, tak letos o Vánocích mu určitě něco v tomto stylu přinese Ježíšek 😉
U nás vede cirkus a čerpací stanice s opravnou.
Máme dva kluky, takže vede Lego Duplo s auty, stavebními stroji apod.🙂
U nas vede lego duplo Domecek na hrani a Lesopark, mame jeste Ruzovy box, ktery byl u nas prvni. Jezisek donese Kreativni sadu a Dzungli nebo Fotime safari (uz je koupene, jen uz si nepamatuju pro ktere jsem se nakonec rozhodla😆🙈). Moc se mi libi Arktida a milion jinych😀 proste lego duplo je zavislost a asi nas zrujnuje 🙈 nakupuji pres Muzeum lega a opravdu krasne kousky, ktere treba ani v hrackarstvich neni. Ted az povyroste i syn, bude toho vic a vic🙈 kdyz nevis za darek, lego je tu vzdy jasna volba 😊
@petulinda22 cirkus jsem chtela ale nesehnala 😟
U nás jednou nejvíc auta - policejní, hasiči...ale nezaostávají ani zvířátka.
@cermij i na mimibazaru se daji sehnat stare dupla-mame z tama hodne raritek 🙂))) cirkus tam bude urco taky....
U nás nejvíc vede spojování vagonků 🙂 malá 26m.
Dobrý den, dupla máme opravdu hodně. Zvířátka, kostičky, autíčka...
Ale co nám opravdu chybí a ve verzi duplo se nedělá je Ledové království 😭
@atevi23 presne!! to chybi i nam....udelala bych kostickoveho Olafa 🙂)))) dcera by byla nadsena z Anci a Elzy 🙂)))
U syna vede lego vláček, ten na baterky, rád by další koleje a výhybky, uvidíme co Ježíšek. Dcera miluje sadu Upeč dort. Má sice 6 let a víc už staví lego friends, ale docela často i Duplo - staví z něj domečky, hrady pro poníky a malé panenky. Z kostek postaví i postýlky a nábytek. Postavičky Disney se sice dětem líbí, ale ty stavby k nim jsou většinou nic moc - málo kostek, které se nedají moc variovat.
@drzticka81 přesně tak, marně pořád koukám v obchodech...hlavně že na malé kostičky už jsou dvě sady
Nejoblíbenější je u nás vláček plný čísel a maminka a miminko.
Lego duplo má mnoho předností které se dají využít malý miluje vláčky a lego duplo je má a jsou opravdu kvalitní
@laisobel myslim, ze zrovna medvidek pu v nejake starsi kolekci byl-kuknete na mimibazar.....
U nás vedou zvířátka 🙂
v září dostala dcera k druhým narozeninám duplo - domek na hraní a je z něj nadšená 🙂
u nás je nejoblíbenější domeček, ale bydlí v něm plyšáci 😀
U nás vede sada Velká farma, či jak se jemnuje. Je to univerzální stavebnice, která baví jak kluky, tak holky.
u nás frčí zvířatka a hasiči prý po dědovi
Vedou zvířátka ze ZOO a hned v závěsu nakladač. Taťka si přeje k Vánocům vláček, pardon, vlastně syn 😀 😀 😀 😀
U nás jsou nejoblíbenější vozy Bořka stavitele!
Vláčky. Protože mame dvojčata, tak byli bitky o jeden, takže ted mame vláček s čísly a vláček Mickeyho mouse jako TOP. Je to hračka se kterou si kluci hrají opravdu od probuzení 🙂)
Dcera miluje stavění a rozkládání kostek a nejmilejší jí je asi rozkládací kačenka kterou jsme dostali ke koupi stavebnic. Byli jsme z ní nadšení všichni protože naše malá má roztomilá žlutá káčátka ráda už od miminka. 🙂

U nás jednoznačně velký růžový dům a rodinka co jej obývá. Jednoznačně je to i TOP hračka vůbec.