SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Cesta kolem světa
Máte rádi zvířátka? Já doufám, že ano, protože tu pro vás mám pět nádherných stavebnic LEGO DUPLO Cesta kolem světa! V každé z nich je hned sedmnáct krásných zvířatek, se kterými zažijete spoustu dobrodružství 🙂 Jestli je chcete vyhrát, napište mi, jaké zvířátko je u vás doma nejoblíbenější a proč. Bude to divoký tygr, roztomilá panda nebo třeba hravá veverka? Každému soutěžícímu pošleme srdíčko, pět vybraných odpovědí odměníme navíc stavebnicí LEGO DUPLO Cesta kolem světa. 🙂

Tak u nás jsou to živá zvířátka u prababičky - slepičky a králíčci. vždy když za ní jedeme, kluci je nahánějí a je to velká zábava. Náš mladší syn - 2,5 roku řekl jako první zvířátko - kojka - kočka - takže i tato přezdívka mu zůstala 🙂 tudíž ke zvířátkům mají kluci blízko a jsem ráda, jelikož dnešní městské děti pomalu neví, jak vypadají vesnická zvířátka z blízka
náš dvouletý syn miluje kačenky, vždy nadšeně volá gaga 🙂 a bylo to hned druhé slovo co se naučil
Nejraději má psa (protože miluje fenku prarodičů celým srdcem a neustále se s ní tulí) a pak je v závěsu ovečka (protože ten plyšák je přece tak heboučky a krásný 😉 ).
Moje dcera Laura má moc ráda zvířátka. Nejoblíbenějším je PANDA, vybrala si ho sama v jednom nejmenovaném obchodě když ji byl rok. A od té doby se stal medvěd součástí rodiny. Dostal jméno BOBO a bez něj dcera neusne, neodejde do školky, neodjede na výlet a dělá ji společníka i při hrách. Jediná škoda je, že PANDA velká není tak rozšířená a na vlastní oči ji nelze spatřit třeba v ZOO. A koukám, že ve stavebnici LEGO DUPLO Cesta kolem světa je také PANDA 🙂
Tak u nás jsou to jednoznačně KONĚ 🙂 živé i neživé, z Dupla i jiných stavebnic, namalovoné na papíru, prostě koně jsou všude 🙂
Tak u nás jsou nejoblíbenější slepice. Protože žádné nevlastníme, syn obchází všechny hejna v okolí. Došli jsme tak daleko, že jsme začali kupovat ovesné vločky, aby je měl čím krmit. Nejoblíbenější jsou ty, co bydlí o pár zahrad dál. Jak Lukynek vyleze za plot, tak už za ním běží a čekají na dobrůtku. Má je tak rád, že jim odevzdal dokonce dobrovolně i dudlík!
Určitě je to "tygl", protože dělá uaaaaa 😊
Rozhodně je to veverka. Chodíme je krmit do parku a máme již dvě Duplo veverky - z lesoparku a pak doplněk zvířatek k lesoparku 🙂
Dcera 1,5 roku miluje svého plyšáka - myšku, asi, že je hebká a měkká, moc ráda se k ní tulí a když čteme nějakou knížku, kde je myš, hned si ji dcera musí přinést, že má myšku taky 🙂
s manželem máme zvířata hodně rádi, oba jsme vyrůstali na vesnici, tak to na nás asi zanechalo určité následky 🙂 hezký vztah ke zvířátkům se snažíme vypěstovat i u naší 20 měsíční dcery, zatím všechny zvířátka tak akorát prohání 🙂 ale které je to nejoblíbenější, máme asi dvě pejska u jedné babičky, je to štěňátko tříměsíční, tak k sobě mají asi blízko 🙂 dokáží si spolu vyhrát i hodinu v kuse a druhé babičky máme zase koťátko, v létě se spolu holky houpaly na houpačce a oběma se to moc líbilo 🙂 a dohlížel na ně náš pes 🙂
U nas vedou dinosauri ... to by byl dobry tip na vyvojare v Legu 😉
No a z tech zivych zviratek momentalne vedou hadi !
U nás je asi nejvíce oblíbený pes, dceři je zatím 11měsíců ale kdykoliv vidí někde psa tak mam co dělat abych jí uržela, okamžitě chce k němu a dělá hafhaf, 🙂 🙂
u nás je nejoblíbenější strakatý Duplo pejsek 🙂 a to proto, že skoro stejného máme doma živého. 🙂
My máme dva psy a kocoura, o lásku dětí není ochuzen žádný. Hezky se učí, že se zvíťátkům neubližuje, co se jim dává papat, kde spinkají a hlavně se s nimi jezdí na prima výlety 🙂
Naše dětičky mají rádi pejsky. Nejraději měli babiččina Badíka, který bohužel letos na jaře umřel. Děti zatím nezapomněli a nosí mu na hrobeček kytičky (čtyřletý syn říká hezky "že mu donese květinku"). Nové velké štěňátko německého ovčáka už tak oblíbené není, protože si s nimi chce hrát a stále je nějak zlobí.
U nás doma jsou nejoblíbenější zvířátka lvi a to proto, že je naše malá (tříletá) překřtila na lefi 😀 A pak máme rádi kočky, protože druhá malá (roční) nevolá na kočky ččč nebo mňau, ale kočko. V jejím podání je to něco jako kókó😀 Ale na čem se shodneme celá rodina jsou srnky, které chodí k nám na zahradu a my je můžeme pozorovat při snídani z okna🙂
U nás je nejoblibenejsi PANDA cervena, syn ji dostal loni k vanocum, koupili jsme ji kdysi davno v ZOO Dvur Kralove a vypada jako ziva. Od lonskych vanoc bez ni neudela doma ani krok, je to jeho nejlepsi kamarad. Dokonce kdyz je nastvany, chodi ji zalovat😃, coz vsichni slysime. Troufam si rict, ze tohle bude maskot az do dospelosti. Mladsi syn svoje zviratko zatim hleda, ale to se urcite take vyvrbi... Je to zvlastni, ale mam ja svojeho pejska z detstvi a manzel svou cernou kocicku👍, ktera uz je v "opelichanem" stavu, ovsem nikdy by se ji nezbavil. Takze mame doma 3 nejoblibenejsi zviratka, az mladsi Adrianek najde to svoje zviratko, budou komplet rodinka.😍
My máme 16měsíců a zatím u nás vede houpací lvíček,který máme půjčený a potom štěkací pejsek🙂
Náš mladší syn zvířátka zbožňuje, má rád všechna zvířátka od žížaly po žirafy. Takže úplně to nejoblíbenější je velmi těžké vybrat, pominuly pejska u babičky, tak má moc rád želvičky.
U nás máme rádi všechna zvířátka, hlavně ta, která mohou moji kluci sami krmit. Nejvíce si toho užili ve farma parku. 🙂 a pořád se ptají kdy zase pojedou krmit zvířátka.😉
U nás kluci úplně nejvíc denně bojují o žirafu z Moje prvni zoo, to jsou schopni se přetahovat dlouhé minuty. Kdo prohraje, musí se spokojit se slonem, ten je druhý nejdůležitější! Jinak u nás vedou jednoznačně pejsci, ti plyšoví, ale o ty se nikdy nebojuje, ti jsou nedotknutelní pro kohokoli mimo právoplatného majitele.
Asi kočičky. A bůh vi proč, máme velkého (a posteloveho) psa, v pokojíku pejsky na zdi, kočky s mužem ani jeden nemusíme. A starší jak vidí kočku, je celej namekko a chce si ji hladit. Asi reakce na psí domácnost 🙂
Když byl ještě menší, říkal kočkám "mňaún" a jednou jsme šli kolem mrouskajicich se koček, on měl hroznou radost a když je pes rozehnal blafnutim, volal, ze chce "jetě mňaún hopa". To nás rozsekalo na půl dne 😀
U nás je nejoblíbenější zvířátko samozřejmě Vydra 🙂 jelikož je to i naše příjmení 🙂 vydřičku máme na hlavních dveří, na dekách, autu, tričkách i našem rodinném razítku 🙂 prostě je to náš symbol .. a celkově jsou to moc krásná , vzácná zvířátka, které mají krásný čumáček 🙂
pokud bychom měli vybrat z lega dupla 🙂 tak si hrajeme nejvíce s ovečkou ...je taková roztomilá 🙂
Noo, tak já bych byla ráda, aby měl náš Matýsek teď oblíbené některé výše zmíněné zvířátko, ale ten náš lump si usmyslel, že aktuálně je v kurzu "paouk", takže mám fakt radost, že mi nosí ukazovat pavouky, co našel venku a já mu přes moji arachnofobii musím říkat, jak jsou krásní, protože když odporuju, tak mi je strká ještě blíž k očím ☹ Naivně doufám, že si je nestrká do kapsy a nenosíme si je domů 😀 Prosím pomoc ! 😀
Zvířata jsou u nás v kurzu - kůň, pes, ježek i slon. Ale děťáci momentálně nejraději loví škvory na balkóně.

U nás vedou dinosauři :0)