icon

SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Cesta kolem světa

bara_lego
5. říj 2016

Máte rádi zvířátka? Já doufám, že ano, protože tu pro vás mám pět nádherných stavebnic LEGO DUPLO Cesta kolem světa! V každé z nich je hned sedmnáct krásných zvířatek, se kterými zažijete spoustu dobrodružství 🙂 Jestli je chcete vyhrát, napište mi, jaké zvířátko je u vás doma nejoblíbenější a proč. Bude to divoký tygr, roztomilá panda nebo třeba hravá veverka? Každému soutěžícímu pošleme srdíčko, pět vybraných odpovědí odměníme navíc stavebnicí LEGO DUPLO Cesta kolem světa. 🙂

SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Cesta kolem světa
sunsmile
6. říj 2016

U naší 2,5 leté dcery je to sova, která v duplu není, tak ji musí již několik měsíců suplovat pes ze starého dupla po manželovi, v těsném závěsu za sovou je to kočka, které máme v duplu dvě 🙂 a obydlí většinu staveb, co postavíme. 🙂

rilik
6. říj 2016

U nás je nejoblíbenější zvířátko snad jakékoliv. Vše, co tu venku vidíme. Doma máme fenku Irského setra, to je miláček, venku jsou k vidění ovce, kozy, krávy, slepice, kačeny, ježci - všechno jsou nejoblíbenější zvířátka 🙂 A samozřejmě v neposlední řadě ryby 🙂

nevesta2013
6. říj 2016

Když byl dcerce rok, jednoznačně vedli pejsci a to až do té míry, že jsme kvůli ní šli na mezinárodní výstavu psů a ona si v kočárku (mimochodem my byli jediní, kdo v kočárku vezl dítě, ostatní návštěvníci tam měli psi) mohla ukroutit hlavu, štěkala na všechny strany a smála se roztodivným plemenům, které ten den viděla poprvé. Teď, ve třech letech, je jejím největším oblíbencem desetiměsíční brácha, o kterém si myslí, že jsme jí ho pořídili jako domácího mazlíčka. Tahá ho, vychovává, hraje si s ním a pečuje o něj tak, jako se jiní chovatelé starají o své pejsky.

avori
6. říj 2016

Naše holčička má ráda všechny zvířátka. Ať už jsou to zvířátka plyšová, dřevěná, plastová nebo v obrázkové knížce. Momentálně si nejvíc hraje s plyšovým slonem a koníkem. Zvířátka ji ukazujeme, říkáme jak jmenují a jaké zvuky dělají. Samozřejmě nejlepší a nejzajímavější jsou zvířátka živá a moc si jí líbí. Často chodíme krmit kačky na potok. Už známe i poníka, ovečky, kozy, prasátka, kočku, psa a slepičky. 😉

hildicka
6. říj 2016

Naše nej zvířátko je kocourek Mourek mojich rodičů.mladsi syn je z něj úplně hotový a pokaždé když prijdem na navstevu tak ho pěkně prohání, taky se naučil říkat dřív čičí než máma😀

letr
6. říj 2016

U nás se to dost střídá, záleží na jaké zvířátko právě kde narazí. Nejstarší dcera má ráda koně (pěkně se na nich jezdí), pejsky (baví ji vodit je na vodítku, zřejmě jsou pro ni někým, kdo by pro změnu měl poslouchat ji), králíčky a křečky (jsou heboučcí na mazlení), kočky (hlavně hravá koťata), ale pak třeba i chameleona (zajímavé zvíře co kulí oči na všechny strany). Syn má momentálně nejradši asi kočičky, sám každou chvíli leze po čtyřech, mňouká a hraje si na našeho kocoura Mikeše, ale má rád obecně všechna zvířátka, hlavně když se nechají hladit. Ve zverimexu je ve svém živlu, nadšeně mě tahá od rybiček k ptáčkům a zas jinam a u všeho vykřikuje "mami, podívej, ten je klásnej!!" a nejradši by všechny vzal domů. A ta nejmladší z toho ještě moc nemá rozum, je spokojená s každým zvířetem, které se k ní odváží dostatečně blízko, aby ho mohla za něco chňapnout a zatahat.

ninusch
7. říj 2016

Těžké je vybrat nejlepší zvířátko,
když je to častokrát tak hodně nakrátko.
Včera haf haf klouček říkal,
předtím zase po kočičce vzdychal.
S knížkou o savaně jako tygr řval,
kdysi se zas o pandu rval.
Každou chvíli do zoo jezdíme
a do různých farem cestu vážíme.
Šíma všechna zvířátka miluje,
za každé nové se vždycky raduje.
S duplem si hraje moc rád,
častokrát mu kostky nedaj spát.
Ráno mě budí rachot, jak je z krabice vysypává
a konečně už i to stavění trošku smysl dává.
Pod vánočním stromkem najde hasičskou stanici,
my hasičští dobráci jsme, tak nejlepší je pro nás mezi tisíci.
Jednou bychom chtěli z dupla postavit celou vesnici,
možná to bude dřív, než stihnu tyhle verše doříci.
Třeba postavíme z kostek celý svět
a na duplo zase budem jenom samou chválu pět.
Tak snad se poštěstí a usměje se na nás Cesta kolem světa
A pak už bude stačit jen jedna krátká, snadná věta:
Milujeme lego duplo 

lenkabukov
7. říj 2016

U nás to je koník. Už trávím čas v sedle, jen na našeho koníka se mě maminka ještě boji položit. Takže zatím trénuji takhle 🙂 přikládám i fotku svého koníka. Už se těším až vyrostu a budu moct jezdit jako mamka 🙂

bledulka84
7. říj 2016

Naše dvouletá Terezka miluje koniky, a abych ji doprala povozeni, tak jsem si poprvé v životě na koně sedla až s ni, hrozne se ji to líbilo, takže každý výlet se snažíme plánovat s tím, abychom koniky aspoň videli☺

karolinahd
7. říj 2016

Nase malicka ma rada snad vsechny zviratka....ale jsou nektere z kterych je unesena vic treba krokodyl, medved, slon, kockovite a psovite selmy no a posledni dobou vedou rybicky ( mala nas "premluvila a ma jednu doma o kterou se stara ( tak zr kazdy den prijde rekne mi ze ji mam nakrmit koukne jak rybicka ji a kdyz cistime akvarko tak mala vzdy asistuje myslim si ze k jejimu veku pomaha jak muze))

lalalanka
7. říj 2016

Tak u nás vede pejsek.Když jej uvidí..zakřičí:,,ooooo´´ ať je malej nebo velkej je jí to jedno.Je jí teprve rok,ale už jej umí i napodobit.Ovšem místo haf haf..říká a a.No jsem zvědaví co bude,až půjdem poprvé do zoo🙂

pajule007
7. říj 2016

Dobrý den, u nás doma je nejoblíbenější náš pejsek Mimi, dnes je to už jedenáctiletá babička ale je pořád hodně hravá a mazlicí. Dnes ráno jí bylo špatně, večer něco snědla a zvracela.
Malej než šel do školky, tak ji hladil a říkal ji, ať se jí přes den udělá dobře, že mu bude chybět. A ve školce ohlásil, že musí jít domů po obědě, protože musí zkontrolovat Mimi 🙂

andrysek30
7. říj 2016

no jelikož je to naše mrně ještě malé,tak těžko říci...ale podle toho jaké vydává zvuky bych odhadovala jednou kočička, pak prasátko a nebo cokoliv jiného :D

vcermakova
7. říj 2016

Nevím, jestli se to dá považovat za nejoblíbenější zvířátko, ale my teď každý večer před spaním lovíme imaginární komáry. To je naše současná taktika, jak ho donutit, aby si lehl do postele - číhá z ní na komáry, občas se zvedne, plácne do zdi a za chvíli usne :D Tyhle taktiky ale nikdy nefungují moc dlouho, takže za chvíli na řadu přijde nějaké nové zvířátko. Doma jinak obecně máme rádi pandy, protože manžel pracuje na přístroji, který jejich tým pojmenoval Panda 🙂

adelinka89
7. říj 2016

U nás vede náš pejsek Diego 🙂 Se synem jsou nerozlučná dvojka,i když pejsek někdy dostává pořádně zabrat..

miskav11
7. říj 2016

Starší dcera má od malinka nejoblíbenějšího koníka,přeje si ho mít doma na zahradě,stačí i malého,mohl by prý bydlet v jejím dřevěném domečku na hraní,nosila by mu trávu a kdybychom prý chodili dokolečka dokola do práce, tak bychom jí ho mohli koupit🙂 Mladší nedá dopustit na králíčky,s malým duplo králíčkem chodí spávat,jezdí s námi na všechny výlety a s manželem ho velmi rádi v noci hledáme na zemi a podáváme zpátky do postýlky 🙂

darkwitch
7. říj 2016

Zuzka má ráda asi všechna zvířata, dneska je prý nejoblíbenější oslík a jde ho namazat, aby ho nic nebolelo (naštěstí je gumový a nevadí mu to, v Zoo vedli tygři miminka a tučňáci které chtěla chovat a nemohla pochopit, že se chovat nesmějí a včera byl nejoblíbenější drak, zítra to bude nejspíš pes nebo kočka 😀 jediné zvířátko které si nechce chovat je želva, protože je moc divoká 😀

pecenovka
7. říj 2016

Můj syn má ze všech zvířátek nejraději auta 🙂 Ale od švagrové holčička tak ta miluje kočičky všeho druhu a pravidelně ji zásobujeme novými kočičkami jak na obrázku či na tričku nebo i plyšové třeba dle toho na jaké narazím. Kdykoliv vidím kočičku vzpomenu si na ni 🙂

romininek
7. říj 2016

U mého Fanouška vede ovečka, kozička a kravička. Každou chvíli říká ,,mééé, bééé a bůůů" a to je mu teprve půl roku 🙂 Na zdech máme nalepená zvířátka z farmy, tak mu je alespoň takhle ukazuji, ale figurky DUPLO by se nám více hodili a malého by v rozvoji zaručeně obohatili. Teď doufáme, že výběrčí hezkých odpovědí se smilují a naše odpověď bude výherní, protože jako samoživitelka mám velmi omezené možnosti k nákupu hraček na rozvíjení, na DUPLO si již dlouho myslím, ale zatím na něj přebytečné finance nezbývají... Přejeme všem hezký den, my dělat paci paci jdem! :D

lena29
7. říj 2016

U nás je to lemur 😀

irenoslava
7. říj 2016

u nás je nejoblíbenější zvířátko kravička, chodíme ji krmit k sousedovi

anik.l
7. říj 2016

Já si myslím, že každé dítě miluje zvířátka. U nás se to dělí do dvou kategorií. Zvířátka na hraní a zvířátka reálná. Doma je dcerka hrdinka a miluje tygra a lva (dost se jí ti dva pletou protože vydávají stejný zvuk :D). Převléká se do županu tygříka a každého straší a řve na něj uaaaaaaaaaaau. Když si hraje s legem, tak se tygra všechny postavičky bojí a utíkají předním.
Když jdeme do zoo, tak už taková hrdinka není a obřích lvů a tygrů se spíše bojí. Miluje však opičky protože se jí líbí jak řádí.
U domácích zvířat zbožňuje prase. Líbí se jí jak chrochtá a lechtá ho trávou, nebo senem na rypáčku.
Taky zbožňuje krmit koníky, kozy a ovečky. Líbí se jí jak jí jedí dobrůtky přímo z ruky. Jednou dokonce krmila v kontaktní zoo i pštrosa a to je co říct. Protože já sama jsem měla teda strach ho krmit 😀
Líbí se mi, že děti jsou takové bezprostřední a nepoznamenané fóbiemi. Nadšeně zkoumá brouky a pavouky, je nadšená když zahlédne myš nebo ropuchu.

jija
7. říj 2016

Nejoblíbenější zvířátka u nás doma jsou Hrošík a Tygřík, protože tak jsme říkali naším dětem když ještě byly v břiše 🙂 jinak deti miluji ovečky, koníky a tygra se lvem

aadel
7. říj 2016

Zeptala jsem se syna, jaké zvířátko se mu líbí nejvíce. Odpověděl: "Koza." Tak jsem se ptala, proč se mu líbí, odpověděl: "Protože je prasklá." Nechápala jsem, tak jsem zjišťovala, jak jako prasklá. Odpověděl: "No protože jí chybí ocásek." Zjistila jsem, že myslel kozu, kterou viděl v knížce a byla tam namalovaná jen půlka. Jinak se mu samozřejmě líbí každou chvíli jiné zvířátko 🙂

sowelo26
7. říj 2016

Naše malá miluje kočku, pořád se s k ní tulí a fascinovaně na ni zírá a vydává a radostí piští, zřejmě je to prorto, že má tak jemnou srst a taky si nechá vše líbit 🙂

xslunecnice
7. říj 2016

Od šesti večer u nás vládne lev v podobě tatínka, který se vrátil z práce. Tříletá holčička je po celém dni natěšená, až ji lev bude honit po bytě a ona před ním bude utíkat a přitom se hlasitě smát a pištět. Když lev holčičku dohoní, pomazlí se spolu a na oplátku vozí lev holčičku na zádech😀

noname24
7. říj 2016

U nás jsou všechna živá zvířátka vítána a je na ně živě upozorňováno 🙂 Ale nejoblíbenější neživé je lev - náš Kubík je narozen ve znamení Lva a zatím ho to provází celým jeho 14ti měsíčním životem 🙂

cermij
7. říj 2016

Naše skoro 3 letá dračice má ráda úúplně všechny zvířátka. Milovnice všeho 🙂 I se šnekem venku se pomalu mazlí 🙂 Ale jako menší měla oblíbenou plyšovou kočičku 🙂 Doma máme spoustu zvířecích hraček a ze ZOO vždy odcházíme s novým ,,přírůstkem" 🙂 z lega má Lesopark a vždy si dokáže krásně vyhrát.

hanickamalinka
7. říj 2016

Náš malý synek si nejvíce oblibil žirafu, ovsem vsechny zvířátka z Dupla ma moc rad a dava jim pusinky🙂.

kajkaa789
7. říj 2016

Od léta kdy jsme byli v ZOO na Svatém kopečku kde mají malé hrochy jsou to právě hrošíci. Dcera (4 roky) je milu je tak že dokonce o scém ročním bratříčkovi, kterého miluje, říká, že je to její hrošátko 🙂

Strana